💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 108 204
  • 2 484
  •   353
Отговори
# 2 310
Подкастът на Дино наистина е забавен – момчето е добродушно и каза, че всичко е просто игра и не трябва да се приемат нещата толкова сериозно.Имайте предвид, че Дино е много експресивен и говори супер бързо, на моменти не му се разбира.

С Траян са останали най-близки. Дино не е могъл да отиде на сватбата на Траян заради контузията.
Не е харесал номинацията на Миро към Калин – това е било ключово при избора им с Траян  да се преориентират към Алекс и Калинката.
Пекинката  била интелигентна жена и разговорът с нея вървял добре.
Коеджикова била слаба – това Дино ѝ го е казал и тя го потвърди без лоши чувства , но като човек е била  готина.
Иван бил много пресметлив.
Искал е феномените да се разпадат – да  вземе Ръждавичка и Калин.
И при феномените си имало коалиции и това било видимо.
БаничкаГейт-най-случайно я намерили, докато се разхождали... Били гладни и я изяли. Това е! Извини се! Каза, че е възможно някой от продукцията да я е подхвърлил.
Как ще са пожалили Дино-сложиха му елемент с дърпане, който изисква непрестанно натоварване на кръста, а в неговото състояние е опасно даже, но... Кола, айде ще го  преглътна, но и там кръста е ключов.... Това е гавра със здравето на човека.
А какво - да дават директно чека на Дино, защото е с болен кръст и не може да играе ли? Ако беше победил Миро, то финалните битки с Херкулесите на сезона какви трябваше да са?Игра на покер ли?
, далеч съм от тая мисъл! Въпросът е, че Миро се възползва от състоянието на Дино. Истината е, че той не е слаб играч, но тактиката му е да избира контузени или слаби противници, за да печели лесно. Играта му е недостойна – нещо, което признават дори хора от неговия собствен кръг.Той ще остане в историята като подлия играч, който е готов на абсолютно всичко, за да стигне до финала, което е жалко, защото има качества, но той избра грешния подход!
Дино все трябваше да играе в един момент..Пак питам.Каква игра трябваше да бъде за болния Дино...

# 2 311
Не по темата, но към Barsa: между другото се кефя на ника ти, защото съм фен на Барса. Верстапен, Пиастри и  Антонели също. Така че имай милост - не стига за победителя от ИВ в Петък, ами и евентуално Норис ще ми разбие сърцето в Неделя:laughing:
Ми естествено че не Barsa - мисля проблема е в показаното преди и след победата поведение и приказки. Едно ехидно себеизтъкване на гърба на паднал човек.
Все едно да питаш зрителите - ми с кого бихте се катерили в планината от участниците в ИВ? Не мисля, че ще има много желаещи за господина - много кофти, кофти лице показа, много далече от "социалната игра".

Как ще са пожалили Дино-сложиха му елемент с дърпане, който изисква непрестанно натоварване на кръста, а в неговото състояние е опасно даже, но... Кола, айде ще го  преглътна, но и там кръста е ключов.... Това е гавра със здравето на човека.
А какво - да дават директно чека на Дино, защото е с болен кръст и не може да играе ли? Ако беше победил Миро, то финалните битки с Херкулесите на сезона какви трябваше да са?Игра на покер ли?

# 2 312
Не приемам съпоставянето от Diavolo и AlPacino на ИВ с чуждите реалити, още по-малко пък натъртването, че повредата е в нашия (по български ограничен) зрител да не оценяваме такъв тип "социална игра".
Ние които смятаме, че мисленето не е против правилата или генерално незаконно знаем, че игри на волята е като кечът а не като сървайвър... Работата е в това защо е като кечът.  И отговорът е защото публиката откликва на кеч много повече отколкото на сървайвър. Сравни най-лошия преден сезон на игрите с островът на 100те гривни примерно.

В 100те гривни което не беше по сценарий и се опитваше да изгради позитивен образ на всеки хората пак хейтеха стратезите. Най-якото обаче е това, че дори хората които би трябвало да  знаят, че кечът и игрите не са истински някак си не могат да поберат в главите си, че героите и злодеите в тях също не са истински. Калин не е Калин Великолепни и Миро не е Фикуса супер злодей. Все тая де аз не мисля, че ще го разберат но има надежда уеб форматите да станат по-добри. Поне има хора които работят по това.

# 2 313
  • Буркина Фасо
ако са искали да се смилят над Дино другите не трябваше да гласуват за него. но го направиха и изпратиха на Миро.  на този етап от играта така щяха да гласуват и най-, най- верните дружки на Дино.

Алекс си купи имунитет.
Калин е с имунитет.
Чикагото имаше сабите.

Като махнеш 3 от 5 колко остава? Thinking
и какъв е идвода?  освен Дино кой друг можеше да отиде на битка?  Ралица?
и защо Миро или който и да е друг на негово място по това време на играта трябва да се смили над Дино?

# 2 314
  • Някъде там...
Само ще кажа на списващите тук мъже, че повечко трябва да вярват на женската ни интуиция. Дяволо се чудеше защо не ни харесва Миро още в началото на октомври. Ми... така сме го усетили. Мога да си самоцитирам мненията. На фона на малкото му ефирно време тогава, направо съм го заковала. Joy
По същия начин пък ни привлече Калин. За няма и две седмици стана всеобщ любимец.

Ще слушам утре непременно Дино. Днес не стигнах до Траян, но и него планирам да чуя.
в началото и Алекс го "усетихте" негативно. после палци му стискахте. rotfImbo

пп. пускайте молбите за развод докато Калин е необвързан. Grinning

Алекс ми харесваше до момента, в който се захапа с Наталия. На чисто интуитивно ниво никога не съм таила неприязън. Същото се получи и с Дино, Чикагото, Ивайло. Имало е моменти, в които не съм одобрявала действия или думи, но в крайна сметка са ми на плюса. Вярвам в интуицията си, неведнъж ми е помагала и най-вече, не ме е подвеждала.
И защо мъжете веднага си интерпретирате прехласването по Калин като чист интерес към него в качеството му на мъж? По същия начин бих се възхищавала на жена с неговите качества.

# 2 315
ако са искали да се смилят над Дино другите не трябваше да гласуват за него. но го направиха и изпратиха на Миро.  на този етап от играта така щяха да гласуват и най-, най- верните дружки на Дино.

Алекс си купи имунитет.
Калин е с имунитет.
Чикагото имаше сабите.

Като махнеш 3 от 5 колко остава? Thinking
и какъв е идвода?  освен Дино кой друг можеше да отиде на битка?  Ралица?
и защо Миро или който и да е друг на негово място по това време на играта трябва да се смили над Дино?

И аз това не разбирам..Какво е очаквал Дино?Защо не излезе, а вместо това остава да усложни здравето си...Имам си у нас един с друг.херния вече 20 години...знам какво е

# 2 316
Хората се дразнят и с право,че когато разказваше на финалистите за битката въобще не спомена,че Дино го е болял кръста ,но изтъкна,че го е затворил с една обиколка. Удобно премълчаване на някои факти,което се е случвало и преди. Това е. Иначе няма вина,че е излязъл срещу контузен играч. В крайна сметка Дино си е решил да остане и да стиска зъби .

# 2 317
  • Варна
от цялата битка е ясно че Дино въобще не може вече да се състезава заради контузията и тук и Продукцията и Дино са виновни , както по напред гребеца Георги - не трябва да се рискува ЗДРАВЕТО на участниците и  в никакъв случай на Арената не трябва да се допускат участници със здравни проблеми и тогава би трябвало Траян да си е в топ 5

# 2 318
и какъв е идвода?  освен Дино кой друг можеше да отиде на битка?  Ралица?

Няма как да запази честта си тук. Най-добре харакири. Друг интересен момент от съвета е как Алекс обяснява как ще се жертвал за младите и искал да излезе на арената и да го бие някой силен, прави физиономии Миро като пита какво може да си купи накрая сам пита Ралица може ли да си купи имунитет, само за да додрапа едно място напред както той сам каза.

# 2 319
  • Някъде там...
Слушам Дино и аз, душа човек.
Каза, че вярва в доброто и че на всички е простил.
Доктор Петров много му е съдействал за лечението на контузията.

А Алекс поиска да си купи имунитет след две елиминации за два дни. И не срещу Николета и Радостина.

# 2 320
Аз нямам нищо против стратезите и злодеите в ИВ. Миналата година харесвах Марто и Добрин. Харесвах и Елвиса, Джаферович също. Само че Миро не е нито стратег, нито злодей. Той беше безлична мишка. Ако ще го играеш злодей или стратег, трябва да заявяваш това поне в синхроните. Мирчо лъже и маже не само пред хората вътре в играта, той лъже, маже и се оправдава пред нас, зрителите, а това е нещо, което не харесвам. Радостина поне на синхрони си казваше, че иска да разкара силните мъже и да избутат с всички средства колкото може по-напред в играта. Тя поне не се е опитвала да лъже зрителите.

# 2 321
Снощи, когато припомниха момента, в който Дино дари грошовете си за храна на жълтите, забелязах че и Миро беше с тях. Това го бях забравила. За какво разчистване на сметки говори той, много бързо е забравил доброто,което Дино му е направил. И докато Ивайло беше с насълзени очи, а русото момиче (забравих й името) направо си плачеше, Миро седеше пак като статуя отстрани. Радостина и тя се подхилваше.
Някой ще каже, че това е игра и да не ги е давал. Но за мен говори много за ценностната система на човек.
Миро е прикрит и непочтен. Това, което много от нас няма да му простят, е че не оневини Ивайло и Крис, че са яли съзнателно от покупките на Томи. Това, че изпращаше Ивайло  на битки с ясното съзнание, че е контузен. Това, че накрая беше готов да предаде съюзниците си, с които стигна до финал,за да добута до края.
Всъщност Миро е силен играч и доста комплексен. Можеше да има съвсем друга игра и щеше да бъде запомнен.
Но според мен играта на всеки е такава, какъвто е самият той - ако си мишка и скатавка в живота, това ще покажеш и в игрите.

# 2 322
И тези, които не харесват Мирко автоматично не мислят? Няма шанс просто да имат различно мнение?
Цялата му стратегия основаваща се на залягане, игра със силния на деня, не поемане на отговорност за никакъв пост, чистене на силните, предаване на хора от коалицията - ок. Така е решил така играе, но ехидните и подигравателни синхрони са си неговия неприятен характер, който отблъсква много. А комбинирано с енергията на умрял в кожата си, мрънкането, не показването на поне едно типично мъжко качество и наричането му от продукцията вълк е направо смехотворно. За сравнение Шопа е неприятния, но е мъж и донякъде секси , Мирко е като Кен на Барби - липсват някои неща.

[/quote]
Ние които смятаме, че мисленето не е против правилата или генерално незаконно знаем, че игри на волята е като кечът а не като сървайвър... Работата е в това защо е като кечът.  И отговорът е защото публиката откликва на кеч много повече отколкото на сървайвър. Сравни най-лошия преден сезон на игрите с островът на 100те гривни примерно.

В 100те гривни което не беше по сценарий и се опитваше да изгради позитивен образ на всеки хората пак хейтеха стратезите. Най-якото обаче е това, че дори хората които би трябвало да  знаят, че кечът и игрите не са истински някак си не могат да поберат в главите си, че героите и злодеите в тях също не са истински. Калин не е Калин Великолепни и Миро не е Фикуса супер злодей. Все тая де аз не мисля, че ще го разберат но има надежда уеб форматите да станат по-добри. Поне има хора които работят по това.
[/quote]

# 2 323
Точно. Бих приела Миро да каже поне на синхрони - искам Дино, защото смятам, че е по-слаб от Чикагото и ще го бия по-лесно; пращам Ивайло, защото е контузен и има голяма вероятност да отпадне. Да е честен с нас поне. Не да мърмори нещо за разчистване на сметки и прочие нелепости.

# 2 324
Страшно много харесвам Дино, защото, първо, е забавен, второ, много добре се представя на арената, трето, много е интелигентен и хитър. Един от големите стратези в сезона.
Но това, че играл с тежка "контузия" си е лично негово решение и лично негова отговорност. Със същата "контузия" Шопа си отиде вкъщи. При последния имаше и лошо стечение на обстоятелствата - наклона на блатото, дъжда, който се изля, забавена лекарска намеса.

Общи условия

Активация на акаунт