💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 110 933
  • 2 551
  •   536
Отговори
# 2 415
  • Някъде там...
Да, Дяволче, тя е част от Феномените. Споменато е, макар и не поименно. Посипвам си главата с пепел.Blue Heart

Причиних си още от Радостина. Доомерзих се демек (измислям нова дума).
Не съжалява как е играла. Отчита си няколко грешки - как рязко е влязла при жълтите след блатото (ситуацията с номинацията на Ивайло заради грошовете му), че се е съгласила да реди прословутия пъзел с триъгълника на онази битка, за което са я подхлъзнали мъжете. Миро й обяснил как се реди, ма не отишъл той. Simple Smile Също така как е изиграла анулета, но не искала да ходи на битка срещу Николета. Че е взела Траян, а не Сапунджиева или Ръждавичка след кастинг битката.
Много популистко и в оправдателен режим беше през цялото време. Не я почувствах искрена. Постоянно повтаряше колко е изстрадала, едва ли не това оправдава всички мизерии, които сътвори след това.
Тенденциозно водене и от Ваня, голямо оправдаване и чистене на имидж.
Подсказа, че Миро е дърпал конците на коалицията там. Той ги е нахъсвал за по-хард решенията, най-вече за номинирането на Калин. Та явно това, което каза на сбогуване Радостина, не е свързано само с последния съвет.

# 2 416
Абсолютно същото усещане имах и аз след гостуването на Радостина при Ваня.
Най-малкото, че не е искрена и се опитва да минимизира щетите.

# 2 417
Скрит текст:
За Чикагото:
Вече надълго и нашироко написах защо Ръждавичка не е сбъркала. Не искам да се повтарям. Можеш да ми намериш мнението. Просто Чикаго е саможив, хлъзгав и единак. Той е оригинален феномен, но никога не беше част от Ф4, съвсем друг типаж и характер е.
Ръждавичка беше на 100% права за Чикагото. И не забравяй, че това е само игра.
Впрочем мен Чикагото ме кефи и съм гласувал за него в анкетата. Това е най-бруталната природа сила/стихия на Арената този сезон. Ако беше добър плувец щеше да ми е в топ 5 за всички сезони.
Саможив категорично не е, колко души вече го определиха като душата на компанията ... дори и Алекс на синхрон, въпреки , че си имаха търкания... Ако под единак имаш предвид, че не играе в коалиции, да, той сам каза, че не я разбира социалната игра...Ако обаче някой е хлъзгав и не заема ничия страна, как това ти дава право да го наричаш тъп в едно от най-гледаните предавания?!  Колко невъзпитан трябва да си, за да изтропаш такава простотия ... Лошото е , че все пак има хора, които подкрепят такова враждебно и неадекватно поведение!

Масово тук в темата Чикагото е обиждан, че е наивен, че е глупав, че няма обща култура и какво ли не.
Няма значение дали е вярно или не. Но точно защото Ръждавичка го е казала е проблем.
Ако Калин или Алекс кажат същото изобщо няма да се отрази.
Чикагото сам си постла за това което последва. Размина му се просто защото е добър на Арената и защото така се стекоха обстоятелствата.
Не знам колко е масово, обиждането на Чикагото в темата, моите впечатления са, че е всеобщ любимец. Но едно е да си го пишат хората тук, съвсем друго е да кажеш такава обида в национален ефир, на лаптопа за сбогуване. Отделно и гадните ѝ подигравателни синхрони. Много злоба, много злъч..

# 2 418
Какво ни готвят?

# 2 419
Между другото, не е много по темата, но ако някога има All Stars, страшно бих искал да видя това племе:
Чикагото, Гатьо, Кралев, Ники Майонезата, Мани (сезон 3), Наталия, Екатерина и онази Весела или Веселина от сезон 4 (дето Алекса я прати при червените).
Това племе би било най–доброто някога. Хаха! Бих си платил да гледам как интерактват един с друг, особено псувните и драмата, ако се издъни някой.
А ,като добавим и Куков

# 2 420
  • Bayern
Масово тук в темата Чикагото е обиждан, че е наивен, че е глупав, че няма обща култура и какво ли не.
Няма значение дали е вярно или не. Но точно защото Ръждавичка го е казала е проблем.
Ако Калин или Алекс кажат същото изобщо няма да се отрази.
Чикагото сам си постла за това което последва. Размина му се просто защото е добър на Арената и защото така се стекоха обстоятелствата.
Тук като храним някого е доста по-различно от това да изпльоскаме нещо в ефира на най-гледаното предаване
В темата има хора, които наричат Ради пъпчива жаба, което също не е ок, обаче тя ако го чуе от ефира на нова тв ще е брутално грубо.

Тук сме 100К анонимни драскачи и Чикагото може и никога да не го прочете...Обаче в ефир пред няколко милиона е отвратително някой, който е ронил сълзи за теб, на сбогуване да ти отвърти такъв шамар... Точно от нея той видимо не го очакваше. Сам знаеш, че Калин няма как да има такъв лаптоп, не мога да си представя точно той да нагруби умишлено някого. А Алекс доста си го хейтихме в началото...
 Симона можеше да покаже на Чикагото, че е разочарована от играта му  със стил както го направи Траян към Миро.

# 2 421
  • София

Зрителско гласуване за победител???
Отивам още по-далеч - избиране на Победител от играчите, като в Сървайвър!!!

Нали всичко било различно тоз сезон?
А фикуса вече се изяжда от яд, че е взел чека, аз ако бях хвърлям и чек и всичко. Иначе не виждам как ще минимизира щетите, а си личи, че го вълнува мнението на хората и още как!

# 2 422
На снимката с чека, обаче Фикусът е в жълто. А в момента е син. Или те с оригиналните екипи играят на финала?

# 2 423
На снимката с чека , обаче Фикусът е в жълто. А в момента е син. Или те с оригиналните екипи играят на финала?
Снимката с чека не е истинска.

# 2 424
  • Някъде там...
Може да участва в Сезам игрите Симона. Женски вариант.

# 2 425
  • София
Моля ви се...
Ръждавичка си каза това което мисли, а не като другите популисти.
100 пъти по-добре човек като нея, отколкото тия дето играят по един начин, а после едва ли не се отричат от играта си и се мазнят на харесваните от хората.

И колко пъти да ви напиша, че лаптопа на Ръждавичка трябваше да е за Безименните.
Там щеше да има 5 от 5 позитивен Лаптоп.

# 2 426
Днес ми е ден за траур, не мога да гледам финала. Отвратително ми е ! Не мога да го понеса това, което следва

Хора, осъзнавате ли колко хора са гласували за Калин? Винаги е имало любимци, но често гласовете са се разпръсвали.  Сега е рекорд! Милата 🐞

# 2 427
  • София
Щом снимката за победата не е истинска, да се надяваме ли и слухът за фикусната победа да е бил фалшив? С този тотален лузър-едит, който му спретнаха на Мирко в последните серии, да не вземем да се изненадаме приятно довечера Flushed надеждата умира последна!
Подкаст с Радостина не бих си причинила никогаж. Само като й чуя напрегнатия тембър и пресилена жизненост и съм дотам.

# 2 428
Моля ви се...
Ръждавичка си каза това което мисли, а не като другите популисти.
100 пъти по-добре човек като нея, отколкото тия дето играят по един начин, а после едва ли не се отричат от играта си и се мазнят на харесваните от хората.

И колко пъти да ви напиша, че лаптопа на Ръждавичка трябваше да е за Безименните.
Там щеше да има 5 от 5 позитивен Лаптоп.
Това, че е казала каквото мисли, не я прави добър човек и по никакъв начин не оборва това, което ние мислим за нея. Пък нека не е популист.

# 2 429
  • София
Финална анкета за това кой искате да е победител винаги за 7 години в тези теми (и преди при Смайли и от сезон 4 с мен) е само с 1 опция, защото финалистите са трима (само веднъж двама), а полуфиналистите 4 или 5.
Защо? Защото така е най-справедливо. Трябва да напишете кой наистина искате да спечели. Трябва да сте на 100% искрени и откровени. Това е идеята. За да се види на финала на сезона наистина кой-кого, когато нямаш повече опции. Винаги е било така във всички теми и така е редно. Тук визирам и другите формати.
През сезона имахте много пъти същото допитване с повече опции. Колкото повече намаляват хората, толкова повече намаляват и опциите.
Процента не бива да е повече от 10%

Общи условия

Активация на акаунт