💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 125 536
  • 3 043
  •   329
Отговори
# 2 535
Очите са -омагьосващи

# 2 536
  • София
Ралица го гледа отдалече, ние тук се взираме в снимки близък план, на нас вярвай. Grinning

# 2 537
От видеата на Алекс и Калин струеше щастие и любов. На Чикагото - малко срамежливи роднините, но пък каква подкрепа от колеги, личи си, че си го уважават. На Миро жена му изгледа много миличка, но въпреки това видеото не ми беше въздействащо като останалите. Може би заради неговата реакция. Малко студена ми дойде - потри леко очите и приключи с емоциите. Ето Алекс - разплака се и се разтрепери от вълнение още преди да е видял близките си.

# 2 538
Добре че остана и Чикагото, че то иначе драмата щеше да е на макс.
Повече се смях аз, отколкото ревах.
Нямаме такъв лаф в Стара Загора - накоравил Grinning
Поне аз не съм го чувала.
Никаква заралийка не си тогава🤣(нали така се казваше🤭)

# 2 539
Чикагото с тоя бицепс,толкова се смях,че си го връщах 3-4 пъти🤣🤣🤣
Голям образ трябва да го видим в Old-stars!

# 2 540
Ами ако сравним видеата, това за фикуса беше най-никакво. Никой не си избира родата, ама тя пък предопределя средата. Много трогателно започнахме. Ще се опитам да се отдам на емоциите, без да коментирам никого с лошо, ще се опитам.
И аз съм се накалинчила и само с хубави емоции тази вечер🫶🐞

# 2 541
  • София
Ралица:  Ама вие май цялото семейство сте чисто луди(в дбория смисъл луди).
Калин: Много се радвам, че съм отраснал в такова семейство, където всички просто са надъхани и няма преграда, която да спре нито един от нас.
Ами ... Blue Heart

# 2 542
Страхотно семейство има Калин, като ги чуеш как говорят, какво излъчване имат и да не знаеш, ще заподозреш роднинска връзка. Страхотни, позитивни, хора!
Алекс, много красиви деца. Да възпитаваш цели 6 си е постижение само по себе си.
Чикагото си има страхотна агитка и явно широко скроена тъща хахахах.
На съпругата на Миро, браво, че държи фронта. Надявам се, че е имала лека бременност. Определено подкрепяща половинка.

# 2 543
  • В Града на липите
Много хубав лаптоп от Дино. Heart Eyes

# 2 544
  • София
Калин всичките ги омайва.
Дино и той му пожела победата и чека. Все едно се познавали от 20 г.

# 2 545
Изкефи ме бащата на Калин. Калине, ние тук с брат ти изкачваме един връх, а майка ти е някъде на Доломитите. Тези хора си падат по адреналина.

# 2 546
Очите са -омагьосващи
👍👍👍👍
Пак само с такива палци останах🐞🫶

# 2 547
  • Берлин
Жената на Алекс много ми заприлича на Пекин визуално, сега като дадоха стари кадри

# 2 548
  • София
Браво, Алекс, много точно го описа.. И ние не можем да простим, че Миро с жените искаха да елиминират силните играчи..и някои успяха да ги елиминират. Но за щастие, не всички.

# 2 549
  • София
Алекс прекалено много се е надъхал срещу Миро и прекалено много мъти главата на Калин.
От толкова много пренадъхване да бият Миро могат да се прецакат.
Мозъка не работи така... Нямат правилната нагласа.
Миро отива сам срещу трима и на 100% фокусиран.
Алекс и Калин вместо да мислят за собствената си игра гледат Миро.
Грешка.

Алекс е пътник.
Айде, Чикаго!

Общи условия

Активация на акаунт