💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 140 014
  • 3 253
  •   197
Отговори
# 3 195
Не гледах вчера. Само кажете имаше ли накрая победоносно "Айдьееее", да знам дали да си го причинявам.
Имаше Joy

# 3 196
Ох, пациентката на д-р Пекин пак е налазила темата Joy

# 3 197
  • София
Ха, Калин не бил тренирал с тежести..Това ли е най-важното..да е нацепен батка, като оня който не можа да се качи на понтона- Понтонио...?!?
Калин е натурален атлет, а не анаболно животно..

# 3 198
  • Някъде там...
Изгледах и аз подкаста с усмивка, просто не можех да я сваля от лицето си. Ами страхотен е Калин. Искрен, премерен, с добри думи за всички, много обран.
И много добре си каза, че на терена най-добрите не са тези, които вдигат тежести във фитнеса, а тези, които полагат физически труд или имат професии и занимания извън офиса. Направо да правят едни специални "тиймбилдинги" за тренировки из планините. Много по-полезни ще са от фитнес трасетата в зала. Това носене на чували и екипировка, осигуряване, прескачане на кубове, катерене, коване на пирони, отборна игра и стратегии на арената и т.н. Цяла пазарна ниша незаета си е, действай, Калинка.

# 3 199
Грам не може да ме впечатли тялото на Калин. Нисък, прегърбен, с талия и разширяващ се ханш, широки бедра и омазнени гръдни мускули (повечко естроген). Личи му от километри, че не е стъпвал във фитнес и не е тренирал с тежести. За умствения му капацитет - може сами да си пуснете първите епизоди, когато още се опознават и преценяват. Ръждавичка говори за Калин като за умствено изостанал и се чуди това момче може ли изобщо да мисли. Съдейки по простите кратки изречения, които смотолевя, аз се питах същото. Типично момче, израснало с визуализации и анимации, които няма как да развият богат речник и способност да се изразяваш добре. В крайна сметка Алекс го взе под крилото си, обгрижваше го, говореше вместо него, решаваше вместо него и воала, Калин стигна до финала. Ако Миро се е крил (а то не е така) зад полата на Пекин, то Калин оцеля зад клина на Алекс.

Не съм съгласен. Калин си има речник, просто се притеснява пред камери и не е свикнал. Той работи с хора в агенцията на техните — просто не всеки може да работи и да говори под напрежение или пред камера.
А за тялото му, не знам какви са тия критики. Нисък бил… той е около 177–178, кво да е — три метра ли? Има много широк гръб и рамена от катеренето, просто малко маса му липсваше за тежката част.
Що се отнася до Алекс и „да върши работата“ — той си е влязъл за битките. Спокоен човек е, личи си, че не обича излишната конфронтация и да се занимава с глупости. Говори, само когато има причина.
Това, че не ходи на всяко събиране или не се мотае с всеки участник, не го прави „слабоумен“. И дори да беше — пак е човек, и пак стигна до финала. А и последните му две битки си ги спечели сам. Големите „умници“ рано-рано си отпаднаха, така че нека всеки гледа себе си.
Ръждавичка — заради такива изказвания има противоречиво мнение за нея. Не може човек, когото не познаваш, да го наричаш по такъв начин.

# 3 200
Не гледах вчера. Само кажете имаше ли накрая победоносно "Айдьееее", да знам дали да си го причинявам.
Е как, придружено от маймунско потупване по гърдите и сърчица.

# 3 201
  • Някъде там...
Калин каза, че първите няколко седмици му е било много тежко и почти не е говорил. Просто е седял настрани и е мълчал. То се и видя после, че се отпусна, като свикна с формата и най-вече като опозна хората. С Алекс са си кликнали буквално от първия ден заедно.
Не всеки има дар слово. Възхищавам се на хората, които успяват умело и красиво да обличат мислите си в думи. На мен също не ми се получава добре. Обаче това, че не си оратор, не значи непременно, че си с ниска интелигентност. Познавам немалко супер умни хора, предимно в точните науки, които нямат дар слово.

# 3 202
Хокаше го Ралица, не защото е пил вода, а защото не си изигра играта по начина по който всички знаем и очаквахме да го направи
Наясно съм с това. Просто беше страшно глупаво и неуместно. Особено пък с малоумните им доводи. Комфорт, не знам си още какво. На Мирослав хич не му беше комфортно да скача от цвят на цвят, само да се опази. Бил имал 7 индивидуални битки, тогава да изброим и тези на Калин - две капитански, две, в които игра вместо Пекин, елиминационна, битка за имунитет, полуфинал. Май и неговите са 7. + И той беше номиниран на първите два съвета, не беше добре позициониран в племето. Дори получаваше обиди от съплеменници (любимата Ръждавичка). Да сме го чули да се оплаква колко му е самотно  - не. Ако става въпрос, Алекс беше с най-много елиминации - срещу доктора, срещу Радостина, Николета и Пекин, срещу Николета и Чикагото, срещу Радостина и Траян. В последната седмица беше предпочитан опонент, но не орева света, че всички са срещу него и той е клет и самотен, вълк-единак. Grinning

# 3 203
Калин каза, че първите няколко седмици му е било много тежко и почти не е говорил. Просто е седял настрани и е мълчал. То се и видя после, че се отпусна, като свикна с формата и най-вече като опозна хората. С Алекс са си кликнали буквално от първия ден заедно.
Не всеки има дар слово. Възхищавам се на хората, които успяват умело и красиво да обличат мислите си в думи. На мен също не ми се получава добре. Обаче това, че не си оратор, не значи непременно, че си с ниска интелигентност. Познавам немалко супер умни хора, предимно в точните науки, които нямат дар слово.
Реално той е останал близък със Алекс ,Лапунов, Чикагото и Иво и със Данчо до няква степен и Дино

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 14:29 от Mane007

# 3 204
Миро от арената обеща на жена си, че като победи, животът им щял да стане по-лесен. Това много ме впечатли. Как тези пари щели да бъдат за жена му и детето. Този човек е беден, ама духовно. Това ли можа за 20 години, да я докараш  до там да напъваш безмилостно към себе си за чека? Хиляди млади хора работят и гледат деца, без да мизерстват с години за чека, много жалко.

# 3 205
  • Някъде там...
Ваня пак с много тенденциозни въпроси и намеци обаче при Калин. То това тяхното с Алекс си било коалиция, не можело без коалиции, нищо че те двамата така казвали. Калин й каза, че с Алекс са били готови да гласуват един срещу друг ако се наложи и не са имали проблем с това.
Опита се и да го заглавичка как ако Ръждавичка била във финалната осмица, тя щяла да се съюзи с РАдостина и Николета и той нямало ли, щом щял да играе с нея, да е всъщност в ролята на Миро и да прави същото, за което го обвиняват. Калин я отряза, че е нямало да играе с тях в такъв случай. Ама така не предаваш ли своите? Ами не, явно Ръждавичка ще ме предаде първа. Laughing

# 3 206
Към 5-те фена на Мирослав: Защо скрихте, че Мирослав е ходил при профи-треньор...Калоян-Калата? М? Или просто така Ви изнася...

# 3 207
Да, Жабче. Много добре и чистосърдечно и отговаряше Калин. Наистина много ми хареса начина му на мислене и говорене.
Ваня се опита и с Гизем нещо там да разчовърка, но той много бързо я отряза.Каза, че е харесал Гизем като човек, защото е била положителна, но до там. Да приятели са, но толкова.

# 3 208
Грам не може да ме впечатли тялото на Калин. Нисък, прегърбен, с талия и разширяващ се ханш, широки бедра и омазнени гръдни мускули (повечко естроген). Личи му от километри, че не е стъпвал във фитнес и не е тренирал с тежести. За умствения му капацитет - може сами да си пуснете първите епизоди, когато още се опознават и преценяват. Ръждавичка говори за Калин като за умствено изостанал и се чуди това момче може ли изобщо да мисли. Съдейки по простите кратки изречения, които смотолевя, аз се питах същото. Типично момче, израснало с визуализации и анимации, които няма как да развият богат речник и способност да се изразяваш добре. В крайна сметка Алекс го взе под крилото си, обгрижваше го, говореше вместо него, решаваше вместо него и воала, Калин стигна до финала. Ако Миро се е крил (а то не е така) зад полата на Пекин, то Калин оцеля зад клина на Алекс.

Ако трябва да сляза до теб ще кажа :
По добре мъж до мъж , пък било и зад клина му , отколкото мъжленце под поличките на момиченцата .)

А моето виждане е :
За Калин и Алекс : Двама мъже с голямо приятелство и подкрепа.
И за Твоя човек , мъжле , заобикалящо се с момичета , които да използва за бушони .

Сам виждаш отношенията  между приятелите и по време на игрите и след , и липсата на такива между твоя човек и сателитите му .
Всички се отрекоха от него .

# 3 209
Каквото и да пишеш за Калин,както и да се опиташ да го омаловажиш фактите говорят друго.Да той не победи,да Миро е победител и до там.Навсякъде в Интернет по социални мрежи ,навсякъде ври и кипи в подкрепа на Калин.Миро взе чека но е най ,най мразеният,най антипатичният и помолен победител.Дали си струва.

Общи условия

Активация на акаунт