💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 146 847
  • 3 326
  •   98
Отговори
# 3 300
Само да ви кажа,че в инстаграма на Миро е чудо

# 3 301
Много ми се иска да подкрепим тази прекрасна инициатива и да помогнем в изграждането на още една пътека за децата ни и за нас.
Да покажем, че сме сила.

Подкрепено е вече😊 Ма чакам с нетърпение да кажат кога ще се ходи на място- да знаеш, че и твоите ръце са участвали.

# 3 302
  • София
Предлагам да не ровим за гаджето. Лесно се намира иначе и наистина изглежда да са заедно от 4-5 години Wink. Щом те не са се показали значи не искат.

# 3 303
Очевидно с момичето Калин се познава отдавна.В  една компания са  ,приятели отдавна ,но се съмнявам да са имали връзка.Някак не прилича на Калин да се занимава с други момичета докато е обвързан и още повече ако е отдавна.А той определено си хареса Гизи щом и Лапунов каза в каста си че Какин и е предложил да му е гадже.Неуважително ми се струва ако е имал приятелка да говори така.Според мен след предаването може и са се гаджосали даже и от скоро по това което той каза,тоест не каза .Не му се говореше много.Хем има, хем няма ми се стори като го попита Ваня.
Живи и здрави да са.Млади  са с еднакви интереси .Такова момиче си представям до него,а не някоя кифла.

# 3 304
  • Другата България
Скрит текст:
Да идват Дидо, Ковид, Мери и да казват какво се е случило на финала.
Те са единствените, които може да знаят нещичко...
Е, едва ли знаят чак секретни неща от кухнята, а ако има нещо нередно то няма да се знае от много. А Мери вече каза - харесва победителя и според нея е заслужил.
Скрит текст:
По повод поздравленията в СМ от участниците - вероятно са наложили забрана от продуцията, защото ще е неуместно Калин да получи, а победителя не. Ако си отключи профила такъв хейт ще го залее.
Включвам се само за да кажа, че написаното НЕ Е вярно - никога, никъде не съм казвала такова нещо. Blush Моля да не ми приписвате нечии чужди размисли и страсти. Постът ми в спойлерната тема стои, може да се види какво съм написала - че понякога совите не са това, което са, и че според мен Миро не заслужава чак такъв хейт, какъвто получава. За човек, който не е гледал сезона, но знае какво се е случило и “познава“ участниците от визитките им, а и от разкази на хора, даващи ми инфо /видно достоверно/, още в началото писах, че моя любимец е Калин.
Това, което писах е че харесвам победителя в миналия сезон - Мартин, и че според мен си заслужи победата. И стоя зад думите си.

# 3 305
  • Някъде там...
Съмнявам се да си е отключил профила Миро. По-скоро пишат под постовете, в които е тагнат от ИВ.
Не е хубаво да идеш специално в нечий профил, за да си излееш хейта и много жалко, ако е така.

# 3 306
Vanne Не може да преживее че хората не са тъпи и прости и роднините ( защото фенове Миро няма ) не спират да обиждат Калин
Хората няма да си променят мнението защото виждат истината и вие я виждате.
Искате Миро да държи чека и да му се възхищават но това няма как да стане и затова са безсилни
Animal Beetle

# 3 307
  • София
Живот!

# 3 308
  • Be realistic - plan for a miracle.
Хейтът, който се лее по Миро наистина е безумно напоителен и посевместен. Скоро не съм виждала някой да успее да накара толкова много хора накуп да го намразят, даже Кралев не успя, макар че се постара 😂

А той такъв си мисли, че е бил мега. Даже вика на жена си гордо “ти стана най-известната жена в България, на всяка битка говорех за теб!” Има го качено е инстаграма на Игрите. Страшно делулу.

Вероятно няма да си отключи профила скоро, но никой не може да заключи профила на Игрите плюс Ютуб, където също е мелачка.

Изумена съм как верно всички го мразят толкова много, чак ми е като някво явление. Мен ми е просто мега неприятен, но след като е решено да е победител, коя съм аз да се бъркам на великите продуценти. Ама народът се е вдигнал яко срещу него, брутал е.

# 3 309
  • Sofia
Оставете я Ването да пише каквото си иска! Тя, милата няма как да разбере, че нейният любимец не е победител и никога няма да бъде. Мирцата грабна чека, а истинският победител - Калинката тепърва ще бере плодовете от своята победа! 🐞💙🐞#СезонътнаКалин#!

# 3 310
За който искаше да види снимката с тортата, но не знам за кое момиче става въпрос

Аз не вярвам да е бил обвързан, докато е бил в предаването. Той директно си пита Гизем "искаш ли да ми станеш едно гадже", би било много унизително за приятелката му навън, ако е имал такава. А той Гизем я хареса доста пъвроначално и то заради нещата, които тя говореше - как искала много да ходи по пещери и планини. Той явно си търси момиче с неговите интереси и хобита, и реши, че Гизем е такава. После разбра, че нещо го будалка и я отписа.

Николета никога не е казвал, че харесва, от продукцията се опитаха да пробутат тая нишка, но от нито един от двамата нямаше нищо, което да подсказва химия и интерес. А и сигурно се е знаело, че тя си има дългогодишен приятел навън.

# 3 311
  • София
Профилът му не е отключен, а е тагнат от официалния профил на ИВ. И се лее хорската "любов", та пушек се вдига..

# 3 312
Скрит текст:
Да идват Дидо, Ковид, Мери и да казват какво се е случило на финала.
Те са единствените, които може да знаят нещичко...
Е, едва ли знаят чак секретни неща от кухнята, а ако има нещо нередно то няма да се знае от много. А Мери вече каза - харесва победителя и според нея е заслужил.
Скрит текст:
По повод поздравленията в СМ от участниците - вероятно са наложили забрана от продуцията, защото ще е неуместно Калин да получи, а победителя не. Ако си отключи профила такъв хейт ще го залее.
Включвам се само за да кажа, че написаното НЕ Е вярно - никога, никъде не съм казвала такова нещо. Blush Моля да не ми приписвате нечии чужди размисли и страсти. Постът ми в спойлерната тема стои, може да се види какво съм написала - че понякога совите не са това, което са, и че според мен Миро не заслужава чак такъв хейт, какъвто получава. За човек, който не е гледал сезона, но знае какво се е случило и “познава“ участниците от визитките им, а и от разкази на хора, даващи ми инфо /видно достоверно/, още в началото писах, че моя любимец е Калин.
Това, което писах е че харесвам победителя в миналия сезон - Мартин, и че според мен си заслужи победата. И стоя зад думите си.

Леле, Мери, съжалявам. Наистина думите на друг съфорумец съм приписала на теб, сега видях. Май съм се пристрастила не само към Калин, а и към темите, та очевидно информацията ми е дошла твърде много 😂. Съжалявам още веднъж.
Тийм Калин 💙

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 22:01 от MikasaA

# 3 313
Много беше странно поведението на Калин, точно на финалната битка.
До сега никой не съм виждала по време на битка да пие вода....
Горещо, ама до сега всички битки са на жега..
Лесен пъзел, който съм сигурна, че знаеше как да го подреди....
Но каква е причината и защо така се случи, никой освен Калин не може да каже....
Има съмнения, но ние само може да гадаем....

А случайно да сте се замисляли,че Калин влиза във финала от 3 седмици на изолатора,където беше изцеден?Двете последни битки си бяха тежки и вероятно силите не му стигнаха накрая,но това е живота.

# 3 314
  • Някъде там...
Мале, Алекс не му спира устата, природно бедствие е направо. Гледам на части подкаста, защото излива думите като водопад. Мисля, че разбрах защо женската коалиция се е предала и защо нямаше нужда Калин да говори. Joy

Относно конфликта с Наталия, каза че всъщност монтажът е показал, че е имало несъществуващ конфликт, а те просто са се забавлявали. Джафкали са се нарочно. Да, в началото след номинацията е имало малко напрежение, но като цяло повечето е било закачки. Чикагото повече се е връзвал.
Ваня пита и Калин за това, защо не е защитил Наталия. Той каза, че за него е било в рамките на добрия тон и не е стигало до крайности, иначе е щял да се намеси.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 22:41 от Жабче

Общи условия

Активация на акаунт