💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 168 422
  • 3 660
  •   133
Отговори
# 3 555
Аз пак да питам.Какво е това на вратлето на Ръждавичка?

# 3 556
Ваня: - Допадна ли ти племето, в което попадна?
Чикагото: - Допадна ми племето на Феномените. В началото бях скептично настроен като ни качиха в микробуса. Виждам всеки различен. Всеки ми е пълната противоположност...И смятах, че ще бъдем доста слабо племе, между другото. Никой не ми се виждаше силно изразен спортист или като видиш външния му вид да знаеш, че този човек ще върши работа в това племе. Една чичка гледам с гола глава, с две обици. Калин - прическата му "на кавга" направена. Гордиенко все изразяваше мнение, навсякъде компетентна, на всяко нещо имаше отговор. Поглеждам настрани - Наталия. Викам си "тази пък лелка кво прави тука". Тя пък се оказа, че ми е набор...Единствено Лапунов малко ми вдъхваше доверие като го видях.

# 3 557
Този Миро като е толкова високо ценен финансов одитор защо не се представи така във визитката си, а там цял сезон гледахме едно "собствен бизнес", което само по себе си нищо не означава.

# 3 558
Абе Денислава има шанс срещу Симона, колкото Виолета примерно срещу Пекин или Силвия от миналия сезон.
Дени имаше хъс, хич не се страхуваше и тя от битки, но като качества - ми е по-скоро в средата на списъка от силни жени. Много компоненти и куцаха. Може би на пъзели ще е по-добра, но само може би, защото реално ние Симона не я видяхме на логически елемент как е.

Абе помня я като силен играч, ама аз и Ваня така, но толкова време мина от както гледах втори сезон. Определено трябва да прегледам всичко пак. Като цяло не ме кефи колко подценяват Ръждавичка чисто физически, но тя Виолета всячески още се опитва да пробута техния сезон като силен.
Не знам защо е почнала да се бута на всичкото подкаст, супер монотонен гост е, знае само да хвали те какви стратези били тя като играла.

# 3 559
Този Миро като е толкова високо ценен финансов одитор защо не се представи така във визитката си, а там цял сезон гледахме едно "собствен бизнес", което само по себе си нищо не означава.

Е аз доколкото разбирам бизнесът му е да прави магнитчета Grinning

# 3 560
Високо ценен финансов одитор едва изкласил със затворниците в Канада. Мдаааа бих се доверила на компетентността му веднага 😉

# 3 561
Ами изгледай подкаста, всичко си разказва и обяснява. В Канада е завършил и работил като финансов одитор, в България има бизнес с изграждане на соларни системи. Жена му прави някакви магнитчета по снимки. Толкова е скромен, направо главата ми не побира защо се изсипа този гнусен хейт. Заради тъпия спойлер, че печели. Явно онзи, който пусна спойлера, е побеснял че някакъв от нищото е спечелил. Грозна работа. Тази година много много грозно се получи. Но явно и продукцията са останали с пръст в устата от изненадата на финала.
Аз така си го обяснявам. Може и да им мине на хората с времето, както им мина за Мартин.

# 3 562
Каквото и както са решили продукцията , това представят.
Аз обаче много се вълнувам какво й е на Ръждавичка това на вратлето, и нямам впредвид Калин, а издутината...Ясно ми е , че подминавате постовете за Миро, но ми направи впечатление Ръждавичка.Като че ли и операция някаква се вижда...

# 3 563
Ами изгледай подкаста, всичко си разказва и обяснява. В Канада е завършил и работил като финансов одитор, в България има бизнес с изграждане на соларни системи. Жена му прави някакви магнитчета по снимки. Толкова е скромен, направо главата ми не побира защо се изсипа този гнусен хейт. Заради тъпия спойлер, че печели. Явно онзи, който пусна спойлера, е побеснял че някакъв от нищото е спечелил. Грозна работа. Тази година много много грозно се получи. Но явно и продукцията са останали с пръст в устата от изненадата на финала.
Аз така си го обяснявам. Може и да им мине на хората с времето, както им мина за Мартин.
Абе мислех да не ти отговарям ,ама ще ти отговоря 😂
Мирето е човек на продукцията (от доста сигурни места разбрано) и си беше избутан до края мъжката.😄На финала честно ,или не си го би Калин.Съжалявам че се наложи да ти го казвам.😃

# 3 564
Казах че Дени е добре, не съм писала че е слаба.
Но нямаше шанс да спечели, чак такива хвалебствия са малко нереални.
На Ръждавичка също щеше да и е трудно.
Като цяло е относително.
Не гледах много задълбочено Сезам турнири ама там по-друг начин ми се сториха някои играчи.
Според мен примерно Елизабет Крамарска беше много силна но я натириха.
Дори мисля че само тя победи на капитанска Гешев и то силова а никой не я споменава
Ако сте и гледали битките и физически беше много силна, носеше в една битка над собственото си тегло ( не мога да се сетя за елемента ) нямаше слабо и я натириха в блатото.
Почти нищо не видяхме от нея

# 3 565
  • София
Аз пък не разбирам целия хейт по миналогодишния победител. Младо, умно момче. Добре, че се яви Миро да отнеме титлата най-неприятен победител за публиката.

# 3 566
Дами, аз знам, че бг мама е институция ама някой може ли да ме светне защо в темата ни се държи сметка за хейта, който Мирко яде във Фейсбук и Инстаграм?
Да идем да направим забеоежка за тона ли искат?
Да почнем да славим Мрънящия канадски вълк, та белким другите деца почнат да си играят с него?
Не го харесвам, ако ще да е бил одитор на Светия синод и Ватикана  едновременно.

# 3 567
  • София
Vanne - Мирослав може и сигурно е добър човек реално.
Но, аз като зрител - гледам и коментирам това което е направил или не е в предаването ИВ - какъв е навън грам не ме интересува. Дори коментирах точно за въпросния, след съвета на който Николета разкри, че е бил бушон за Шопа и Томи, че е силен на арената и чакам да видя какво ще направи, след като разбра това. А, той какво направи - нищо, продължи да се скатава и да се снишава. А, навън нека си е какъвто иска, аз за там не коментирам, в играта обаче цялостно какво показа - страхлив, скатаващ се, безличен.

# 3 568
Най-добре да игнорираме троловете, както бяха писали хора в темата Grinning

# 3 569
За да се спечели ИВ участникът трябва да действа подмолно и лукаво, да е егоист и да е гъвкав (тоест да предава партньорите си, когато вече не са му полезни). Това носи победата и парите, но в комплект с хейта на зрителите. Това е дилемата и всеки участник си избира как и за какво да играе.
Нещата обаче се влошават много с намесата на продукцията и тя (намесата) се явява катализатор и усилвател за хейта към подбутваните и толерираните.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 22:08 от Черна станция

Общи условия

Активация на акаунт