💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 167 615
  • 3 656
  •   32
Отговори
# 3 645
И от екипа в София 😁

# 3 646
Лапунчо не мисля, че е болен. Той избягва изглежда места с Ръждавичка.
Изключение бяха дечицата от Шумен на Гизем.
Поне аз оставам с това впечатление. Където е той нея я няма и обратното.
Може да е разочарован от това което тя направи .Пък май си я беше харесал, тя нали има приятел ся, като нищо просто и да не му е приятно да е около нея.

# 3 647
Моят фаворит беше Лапунов. Жалко, че го прецакаха и не показаха повече от него. Интересен и различен. Дано скоро си издаде книгата.

# 3 648
Лапунчо не мисля, че е болен. Той избягва изглежда места с Ръждавичка.
Изключение бяха дечицата от Шумен на Гизем.
Поне аз оставам с това впечатление. Където е той нея я няма и обратното.
Може да е разочарован от това което тя направи .Пък май си я беше харесал, тя нали има приятел ся, като нищо просто и да не му е приятно да е около нея.
Не я е харесвал, ами беше приятелче, както и всички останали феномени към нея - имаха я за сестричка, принцеска ..
Мисля, че от продукцията би трябвало да осигурят на участниците от другите градове поне за една нощ преспиване в хотел. Няма толкова да се охарчат. Лапунчо не е монах, видяхме и Калинчо как се е забавлявал с брат си, та...отделно подозирам с Гиземката нещо сериозно може да излезе. Обаче тя как се е нашарила ..хубаво момиче и толкова татуирано някак..

# 3 649
Траян и Калинката. Страхитни са.

# 3 650
Траян и Калинката. Страхитни са.
Траян ако беше пуснал копирайтърски мустак за предаването щеше да е топ 5. Ако не  се беше комплектовал с Дино или Дино имаше по-злодейски вайб финал направо.

# 3 651
  • София
Не съм забелязала в предаването Калин да е по-нисък от Траян. Относно Ивайло - по сторитата му забелязвам, че често тренира с Цецо, а знаем него как го сготвиха. Може да си обсъждат разни неща, от които са недоволни. Може и да не иска да ходи по срещи, ако се усеща по същия начин. Разсъждавам си просто.

# 3 652
  • пустинята Гоби
Имало готини млади мъже в България, аз съм много впечатлена от Траян и Калин. Отвсякъде ни заливат образи на татуирани и брадати напомпани смешници (нищо против татуировките, брадите и мускулите, визирам определен типаж), добре че се загледах в Игрите за сефте тази година, че бях ожалила младите жени.

# 3 653
Не съм забелязала в предаването Калин да е по-нисък от Траян. Относно Ивайло - по сторитата му забелязвам, че често тренира с Цецо, а знаем него как го сготвиха. Може да си обсъждат разни неща, от които са недоволни. Може и да не иска да ходи по срещи, ако се усеща по същия начин. Разсъждавам си просто.
А той Калин не е много висок някъде към 177/8 макс по нисък е от Лапунов а той е бил точно 180

# 3 654
За мен Ивайло е много честолюбив и със сигурност не е очарован от всичко което се случва.
Аз също не бих присъствала ако се бяха стекли така нещата.
Той си общува с хората които харесва, не е нужно да ходи на финала и не дължи нищо на продукцията която така се подигра с него.
Цецо си спомням как си отиде, но някой може ли да сподели какво точно е казал?
Помня че беше добър но нищо конкретно

# 3 655
  • Bayern
Това Наталия ли е? С тези джуки и цайси??? Ай стига бе1
Не. Наталия е от другата й страна, то е видео, не снимка. Срам не срам, не я знам коя е тази с джуките.

Още една снимка:

Александра е много красива, само да не бяха тези джуки Yellow Heart

# 3 656
Имах да изчета 30+ страници и ми свършиха лайковете преди да завалят всичките снимки. На тях виждам Калин, Алекс, Траян, Дино, Гого... готини, свежи и усмихнати хора Blue Heart

Много се посмях на твърденията, че:
1. Калин е искал да ходи на Малдивите
2. Калин е искал да му се събират пари за Малдивите... (и добре, че не е спечелил... все пак къде са някакви Малдиви, къде са жена и бебе...)
3. Калин е трябвало да каже, че трябва да се спре с хейта към Миро... (не го е казал в интервютата, респективно не е толкоз добър и светъл човек)
4. Миро е топ одитор и трябва да го харесваме заради това ThinkingSweat Smile
5. Миро имал анемия и за това му било лошо  (но не и на финала, където явно анемията му е дала почивка, за да може той да победи...)

Така де... JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт