💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 168 738
  • 3 665
  •   145
Отговори
# 3 645
И от екипа в София 😁

# 3 646
Лапунчо не мисля, че е болен. Той избягва изглежда места с Ръждавичка.
Изключение бяха дечицата от Шумен на Гизем.
Поне аз оставам с това впечатление. Където е той нея я няма и обратното.
Може да е разочарован от това което тя направи .Пък май си я беше харесал, тя нали има приятел ся, като нищо просто и да не му е приятно да е около нея.

# 3 647
Моят фаворит беше Лапунов. Жалко, че го прецакаха и не показаха повече от него. Интересен и различен. Дано скоро си издаде книгата.

# 3 648
Лапунчо не мисля, че е болен. Той избягва изглежда места с Ръждавичка.
Изключение бяха дечицата от Шумен на Гизем.
Поне аз оставам с това впечатление. Където е той нея я няма и обратното.
Може да е разочарован от това което тя направи .Пък май си я беше харесал, тя нали има приятел ся, като нищо просто и да не му е приятно да е около нея.
Не я е харесвал, ами беше приятелче, както и всички останали феномени към нея - имаха я за сестричка, принцеска ..
Мисля, че от продукцията би трябвало да осигурят на участниците от другите градове поне за една нощ преспиване в хотел. Няма толкова да се охарчат. Лапунчо не е монах, видяхме и Калинчо как се е забавлявал с брат си, та...отделно подозирам с Гиземката нещо сериозно може да излезе. Обаче тя как се е нашарила ..хубаво момиче и толкова татуирано някак..

# 3 649
Траян и Калинката. Страхитни са.

# 3 650
Траян и Калинката. Страхитни са.
Траян ако беше пуснал копирайтърски мустак за предаването щеше да е топ 5. Ако не  се беше комплектовал с Дино или Дино имаше по-злодейски вайб финал направо.

# 3 651
  • София
Не съм забелязала в предаването Калин да е по-нисък от Траян. Относно Ивайло - по сторитата му забелязвам, че често тренира с Цецо, а знаем него как го сготвиха. Може да си обсъждат разни неща, от които са недоволни. Може и да не иска да ходи по срещи, ако се усеща по същия начин. Разсъждавам си просто.

# 3 652
  • пустинята Гоби
Имало готини млади мъже в България, аз съм много впечатлена от Траян и Калин. Отвсякъде ни заливат образи на татуирани и брадати напомпани смешници (нищо против татуировките, брадите и мускулите, визирам определен типаж), добре че се загледах в Игрите за сефте тази година, че бях ожалила младите жени.

# 3 653
Не съм забелязала в предаването Калин да е по-нисък от Траян. Относно Ивайло - по сторитата му забелязвам, че често тренира с Цецо, а знаем него как го сготвиха. Може да си обсъждат разни неща, от които са недоволни. Може и да не иска да ходи по срещи, ако се усеща по същия начин. Разсъждавам си просто.
А той Калин не е много висок някъде към 177/8 макс по нисък е от Лапунов а той е бил точно 180

# 3 654
За мен Ивайло е много честолюбив и със сигурност не е очарован от всичко което се случва.
Аз също не бих присъствала ако се бяха стекли така нещата.
Той си общува с хората които харесва, не е нужно да ходи на финала и не дължи нищо на продукцията която така се подигра с него.
Цецо си спомням как си отиде, но някой може ли да сподели какво точно е казал?
Помня че беше добър но нищо конкретно

# 3 655
  • Bayern
Това Наталия ли е? С тези джуки и цайси??? Ай стига бе1
Не. Наталия е от другата й страна, то е видео, не снимка. Срам не срам, не я знам коя е тази с джуките.

Още една снимка:

Александра е много красива, само да не бяха тези джуки Yellow Heart

# 3 656
Имах да изчета 30+ страници и ми свършиха лайковете преди да завалят всичките снимки. На тях виждам Калин, Алекс, Траян, Дино, Гого... готини, свежи и усмихнати хора Blue Heart

Много се посмях на твърденията, че:
1. Калин е искал да ходи на Малдивите
2. Калин е искал да му се събират пари за Малдивите... (и добре, че не е спечелил... все пак къде са някакви Малдиви, къде са жена и бебе...)
3. Калин е трябвало да каже, че трябва да се спре с хейта към Миро... (не го е казал в интервютата, респективно не е толкоз добър и светъл човек)
4. Миро е топ одитор и трябва да го харесваме заради това ThinkingSweat Smile
5. Миро имал анемия и за това му било лошо  (но не и на финала, където явно анемията му е дала почивка, за да може той да победи...)

Така де... JoyJoyJoy

# 3 657
Аз се посмях на следните твърдения:
- Калин трябвало да спечели защото имал народната любов, нямало значение, че паднал на финала.
- Продукцията била накарала нарочно Калин да се бави по трасето, за да може Миро да спечели.
- Колкото повече се плюе по Миро, толкова Калин изгледжа по достоен.
- хейтът по Миро има за цел да го накара да се почувства гадно, как тако Миро отнел победата на народния любимец. Фейсбук му събира награда на Калин, за да оправи несправедливостта.
- Това, че си живял в чужбина, те прави чужденец. Видиш ли тази година пак чужденец бил спечелил формата . Миро бил като Андрей, нищо че единият е казахстанец, другият чист българин.
- Миро защо пък му трябвало да печели - той си има собствен бизнес, там си печелил достатъчно.
- Калин не бил сянка на Алекс, те и по телевизионните студия па двама се мъкнат.

# 3 658
Това започва вече да прилича на секта.

Калин спечели любовта на зрителя, факт. Миро не е с нищо виновен, че Калин не го победи. Калин последните битки се лигавеше, не му беше на всяка цена и затова и остана втори. Не разбирам тая истерия как на нас трябва да ни е на всяка цена неговата победа, когато за него самия не беше и това донесе резултата. Той си го каза сам не веднъж, това не е спекулация.

Мачът е свирен, догодина пак. Успокойте страстите, животът не е в телевизора. Надявам се, че продукцията е осъзнала, че е напипала правилния каст и да повтори избора на шарени хора за следващия сезон. Искам обаче повече мислещи играчи, повече пъзели, разнообразен терен и плуване, както и по-малко вмешателство в играта на стратезите. Ще е много по-интересно, защото играта е просто такава. На мен лично олимпиада не ми се гледа.

И да добавя - да се престане с предварителната подготовка при “лицензираните треньори” и предварителните коалиции, защото това убива смисъла и удоволствието на играта.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 05:34 от Joy Ness

# 3 659

Ако трябва да сравняваме Андрей с Мартин или Миро няма база.
Той се шегуваше със себе си, ходеше на битки, признаваше си вината

И аз харесвах Морунов, но исках Андрей да спечели, единственото ми удовлетворение от това ШОО 😏 И наистина Андрей освен физиката нищо общо няма с последните двама победители. Макар че имаше бекграунд и пълно право да е със самочувствие и да мачка другите, изобщо не беше горделив и надменен като Мартин, нито скатавка и мрънкяч като Миро. Понеже не съм човек ,който да мрънка наляво и надясно колко ми е зле, особено ако около мен има и други също в тежка ситуация, такива като Миро много ме дразнят . Плюс е мъж ,уж.

Общи условия

Активация на акаунт