💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 201 586
  • 4 085
  •   63
Отговори
# 3 675
  • тук и там
Да,аз не съм от върлите фенове на Калин,но Мирослав не го харесвам,просто ми е много безличен,скучен,не показва емоция..Не знам защо,но винаги като го пигледна ми напомня на онзи сивият от Матрицата,носи същото усещане ..Ми няма как да харесаш сивият агент Смит пред Нео,независимо дали е победител или не е..Grinning
Агент Смит

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 08:30 от Кайсия

# 3 676
  • София
Миро спечели незаслужено, Калин изгуби незаслужено. Никой не може да ме убеди, че най-малкото черните чували тежаха еднакво. Алекс едва ги влачеше, анемичния Миро тичаше като младо яре. Имаше някакви шашми по тая линия, с тежестите. За мен е това. Точка.
Ако си приличат по нещо сегашния победител и Андрей, то е по това, че не са фотогенични. Но тук не е конкурс за красота.

# 3 677
  • Bayern
Като гледам на прословутото парти им е пял Фики Стораро.... Продукцията толкова ли не можа да им спретне нещо цивилизовано...Ако не могат да си позволят някой като ДАРА или друг готин млад изпълнител , по-добре да няма жива музика

# 3 678
Против съм прекаления хейт срещу Мирослав. Все пак не е убил човек, не е окрал държавата. Обаче за мен едно е много странно и показателно. Нито един от участниците не му е фен, не го подкрепяше за победата, даже обратното. Почти всички го насолиха още на лаптопите, сега който и да питаш казва, че Калин е трябвало да спечели. Зрителите си се ядоваме и бунтуваме всяка година. Обаче обикновено участниците лошо за победителя не казват - обясняват, че е силен, заслужил, много добър на арената. За Миро не съм чула един да се изкаже как това е шампионът. Всички сочат Калин като фаворит и поздравяват него. Не знам какво се е случило. Дали просто Калин е толкова харизматичен и готин човек, дали Миро е толкова кофти човек, дали финалът е бил толкова скандално нагласен, че освен видимо странно за нас, на всички там е било ясно какво се случва и са погнусени. Алекс беше крайно обран след финалната битка. Вероятно никога няма да разберем. Фактът е, че Миро прибра парите и е по-добре наистина да се покрие, защото толкова мразен победител от самите му братя по участие никога не е имало. Не вярвам да го видим повече, нито в турнирите, нито в Ол Старс. Всъщност се надявам и Калин да не видим, да им привлича зрители на тези.

# 3 679
Мартин и Десито също са били там. Ох, добре, че е даката да качва нещо.

Мартин е там, защото знае, че няма той да плаща сметката 😄. Миналата година нали се изниза от купона в заведението на Раду без да почерпи, защото били много хора. Сметката му плати Гешев.
Миро спечели незаслужено, Калин изгуби незаслужено. Никой не може да ме убеди, че най-малкото черните чували тежаха еднакво. Алекс едва ги влачеше, анемичния Миро тичаше като младо яре. Имаше някакви шашми по тая линия, с тежестите. За мен е това. Точка.

Аз пък си мисля, че колелата на количката на Калин не бяха смазани, защото като започна да бута се чу едно скърцане.

# 3 680
Чикаго с Фики... ах, как му отива на Чикаго този чалга стайл и вайб Grinning

Направо очаквам скоро да пусне някоя чалга песен или да участва в клип минимум Grinning

# 3 681
Поне да се пазят да не изтичат спойлери тия от ИВ.
Бива ли няколко месеца от живота ни да минат в следене на нещо с предизвестен край.
Никой не може да ме убеди, че Ръждавичка и Калин паднаха по такъв нелеп начин. И моята теория специално за Калин е, че понеже е знаел кой трябва да спечели, най-демонстративно се мотка и пи вода. Точно, за да не им прави шоуто да се напъва за нещо, да става там театрото, че уж голяма надпревара, а той победителят ясен още от самото начало.

# 3 682
  • Някъде там...
В тази тема пък хейт в буквалния смисъл почти няма. Критикуваме си в рамките на добрия тон. По СМ е страшно.

Не зная защо е толкова трудно да се разбере срещу какво недоволстваме. Финалът е една единствена битка. За да стигнат до него, участниците са минали през десетки други - племенни и индивидуални. Опознали сме ги като представяне на и извън арената. Нормално е да се ядосваме, че този, който изнесе сезона на гърба си и се раздаваше във всички битки, този, който не се кри и беше открит с всички, не спечели тази една единствена решаваща битка. И да, общото впечатление е, че Миро не е заслужил да се нарича победител. По регламент е такъв, по заслуги обаче не. Това е, просто и ясно. Ние приехме, че Калин официално не е победителят на продукцията. Приемете и вие, че Миро не е победителят на публиката.

На мен също ми прави впечатление мълчанието след финала от страна на участниците. Още по-съмнително ми става. Дали е вид протест от тяхна страна, дали просто се притесняват от хейта, дали официално не им е казано да мълчат. Не помня друга година да е имало такова оглушително мълчание.

# 3 683
Поведението на продукцията (толериране, намеса в нечия полза, закриляне, пробутване и прочее) е усилвател на хейта. Доказателства няма, но хората усещат, че нещо не е наред. Даже и на финалната битка, наглед честно спечелена, ако наистина е имало спирания за да се вливат подсилващи неща на Фикуса, вместо да отпадне заради изтощение, това опорочава всичко.

П.П. Съмнителна ми е и забележката на водещия, как Алекс се сърдел на Калин, че не се раздава и изостава... А не е ли това опит да се замажат нещата и да се даде обяснение защо Алекс явно се сърди? Може за друго да е бил сърдит?

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 09:23 от Черна станция

# 3 684
Сезона свърши.Участниците си продължават живота .Всичко е точно между тях като гледам .Сега остава просто да се радваме на хората които харесваме .Проблема тук е че Миро феновете не могат да преглътнат че почти само за Калин се пише.Еми това е положението,и така ще остане.Нито е секта нито нищо.Хората пишат и се интересуват от този който харесват и то в границата на нормалното.Преживейте го,и ако не харесвате нещо просто дайте гет некст .Съвсем просто е 🙂

# 3 685
  • Be realistic - plan for a miracle.
Той Мартин не беше особено мразен, причината според мен беше, че подгласника не беше и той особено обичан.
Там и двамата си бяха неприятници и двуличници, сори нот сори.
Но към спечелването на Мартин най-лошото отношение, което съм видяла, беше ирония и лека подгравателност.
Тука има тежка омраза към този Миро, което на мен даже почва да ми идва в повече. Излиза, че му завиждат за чека Grinning Grinning Grinning Което за част от СМ кликите не е изключено. За тук съм напълно наясно, че е заради харизмата на Калинчето, който омая всички със сърце и очи.

Аз Миро също не мога да го дишам, защото типажа ми е неприятен (нагаждач, делулу, подлизурко и лъжец), но чак пък да го мразя - има толкова по-приятни неща за правене Grinning

# 3 686
За да разбереш истински, чужда гледна точка, се иска много специфичен майндсет, и да си много широко скроен като човек. Повечето хора, включае и аз не сме такива, та не виждам нищо странно в това и изрази като "не разбирам хейта" са излишни. Няма да го разберете. И аз, както и да си въртя перспективата, за да видя Миро от различен ъгъл, та нещо да ми хареса няма да стане. Но реален хейт няма. И това, че не разбираш нечия гледна точка не пречи да я уважиш. Вие виждате в Миро нещо, което ние не виждаме и, ние виждаме в Калин нещо, което явно за вас не съществува. Няма взаимно да си променим мнението, няма и нужда.
"It's the most wonderful time of the year" Grinning
Светли празници на всички, да си ги споделите с любимите хора, на местата, където се чувствате най- добре. Темите между два сезона, обичайно не следя, но ми беше много приятно последните два месеца да си обсъждаме заедно формата.
Благодаря още веднъж на Sony и Diavolo за подсигуряването на уютното местенце, където да го правим.
Ауиии Blue Heart

# 3 687
  • тук и там
Ами как да няма вливания и да си траят за това,като самата продукция е докарала част от участниците до това състояние..От една страна,за да влезеш там,опитваш с години и накрая те уморят от глад и те питат дали искаш да излезеш по мед.причини или искаш да продължиш..Естествено,че са казали,че ще продължат,а от продукцията са ги закрепили с вливки и др.,щото иначе всички биха били аут.Аз мисля,че не само на Мирослав са слагали или давали нещо обаче,а на всички,задържали се по-дълго на блато и изолатор.На Радостина и Мирослав обаче има личеше най-много..Щото както едв мърдат на Изолатора и после изведнъж на арената-"от адреналина" бяха като прожини..

# 3 688
Пожелавам на Калин много успехи, късмет и да остане все така позитивен и слънчев Феномен.
На групата тук, сектантите, да подкрепяме фаворитите си, дори в загубата.
На взелия чека "одитор" мирко...... ами да е жив и здрав.

Казано е: Какъвто си пред ТВ, такъв си зад него.

Ауиииии! Феномени!

# 3 689
Първо, даже и на блатото не е честно, защото какво става - на припадналия глюкоза, на стискащия зъби нищо? Ако ще вливат, да е на всички. Но ако е имало паузи за вливане по време на самото финално състезание, това вече е абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт