💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 206 949
  • 4 149
  •   57
Отговори
# 4 080
Аз последните Чакалкастове не ги гледах.
Този тръгнах да го гледам но след 2 минути се отказах, не ми хареса изобщо как почнаха да говорят глупости
По-назад в сезона имаха по-адекватни коментари ( според мен )

# 4 081
Гарганела точно тя е, ако правилно съм разбрала е момичето, което държеше тортата от финала с приятелите. Има я тагната някъде из снимките в ИГ на Калин.
Абе кой го знае Калинката. Може и да е някоя съвсем нова любов, а тази да е просто стара дружка от тайфата. С Гизем беше готов по едно време съвсем сериозно "да сглобят нещо", така че ... не се знае.
Аз и не искам да знам всъщност. Просто ми е приятно да си мисля, че е някоя къдрокоса горска фея.

# 4 082
Радостина била “домакинката на блатото”. 🤣🤣🤣 Топ!!! 🔝🔝🔝

# 4 083

Дяволче, Ръждавичка ще ревнува.Какви са тези снимки на други момичета😜🤣

# 4 084
  • София
Само тук ще ме разберете, затова влизам специално:) Пътувам в рейс за протеста и пред мен е Гого с мустака Heart Eyes

# 4 085
Не знам дали е качвано, последните дни нямам достатъчно време да ви изчитам. Но ми беше приятно. Надявам се и на вас.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1194617842834018&set=a.562264619402680

# 4 086
Калинката официално приятелка ли си има вече? Я споделете моля. 😁

# 4 087
Ако го питаш него "Може да се каже"😄Ейй едно време беше или Да или Не🤦😂Не че съм чак толкова стара в 30 години съм си (ама нали тук ни изкарват баби и лели минеш ли 29)😄Та явно нещата бързо се променят.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 18:15 от *Ани*

# 4 088
Ако го питаш него "Може да се каже"😄Ейй едно време беше или Да или Не🤦😂Не че съм чак толкова стара в 30 години съм си (ама нали тук ни изкарват баби и лели минеш ли 29)😄Та явно нещата бързо се променят.
Интересно това какво ще рече? 🤣
Стил имам си някоя така за разпускане, но иначе за друго не. 🤣

# 4 089
Може би просто още са от скоро с момичето ,и самия  той не иска да говори. Така предполагам😄

# 4 090
Аз пък го чета като хубаво ни е заедно, защо трябва да слагаме етикети. Ако се задълбочат нещата, ще споделят с когото трябва, едва ли ще е публично Grinning

# 4 091
  • София
А според мен просто се притеснява да говори на такива теми. Grinning
Нали в това интервю споделя, че преди много се е спичал, като трябва да говори пред хора, ИВ му помогнали в това отношение.

# 4 092
А според мен просто се притеснява да говори на такива теми. Grinning
Нали в това интервю споделя, че преди много се е спичал, като трябва да говори пред хора, ИВ му помогнали в това отношение.
Еее те минаха Игрите, и при Ваня същото каза"Може да се каже"😂
Да приемем, че означава Да в неговия случай.Нека се обичат младите 😁

# 4 093
На мен ми звучи така: "Имам гадже, ама не смея да си призная, за да не разочаровам фенките". Smiley

# 4 094
  • София
На мен ми звучи така: "Имам гадже, ама не смея да си призная, за да не разочаровам фенките". Smiley
А на мен ми звучи - нямам сериозно гадже, но ме е страх да не ми налетят всички от бг-мама. Satisfied
За бг-мама е шега, но интересът към него клони към нездравословен.

Харесванията на днешната публикация на People of Sofia вече са 16 хиляди.

Общи условия

Активация на акаунт