💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 180 637
  • 3 818
  •   159
Отговори
# 3 780
Калин ми заприлича на хванат от гората, Тарзан с налудничав поглед и бога ми, докрая не успях да се отърва от това впечатление. Макар, че операторите се постараха и имаше наистина впечатляващи кадри с Калин.

Да, де! Само, че Миро се тупаше в гърдите и издаваше нечленоразделни звуци като орангутан в джунглата.
Калин приемаше и победите, и загубите интелигентно с достойнство и усмивка.

Помня и едно друго трупане в гърдите:),но викът накрая беше "Сит лъв!"...и ми стана любимеца...
но този с неговото "Айдеее.."..и тупане,ми беше много гадно и подигравателно.. Така и не намерих нищичко ,което са ми хареса в него..Да е жив и здрав,и да си гледа детето,за което го поздравявам.Но толкова..

# 3 781
Калин и Мирослав имат снимка заесно само двамата, но такъв лош скрийшот съм направила, на който съм хванала Мирцата много зле (има клипче как се фотата двамата и са нахилени), че няма да го кача.
Кой го е качил, къде мога да го видя?

Върни назад за снимки, моля те, да не ми се мултиплицират с лошо ми е, че ми става лошо 😆. Клипчето - в профила на Калин в ИГ.

# 3 782
  • Някъде там...
На двойната битка Чикаго и Гордиенко срещу Миро и Йоана, двамцата са имали повече от 15 минути преднина. И после около 40-50 минути са мъчили залепналите халки.

Ръждавичка в началото е мълчала и си е натискала парцалите в племето. Явно само на синхрони е недоволствала и солила.

Чикагото нямал нищо против да падне от Калин, защото той бил добряк и уважително подхождал и по-леко се приемала загубата. Joy

Още от първата седмица с тях започна да ги овиква на терен. Има ги видеата във ВиБокс, може да се провери.
Чикагото две изречения подред не можеше да конструира правилно.
Той имаше предвид синхроните, на които ги нареждаше наред по домова книга. На арената ясно. Точно миналата седмица си бях върнала въпросните епизоди и синхроните й бяха изключително негативни. Явно на глас пред останалите се е въздържала.
Чикагото доста интересни неща каза, в интерес на истината. Той цедка няма. Simple Smile

Изключително ме дразни Ваня обаче. Подигравателна, с тенденциозно зададени въпроси.

# 3 783
Направих долу-горе сносен скрийншот...

# 3 784
Качвам го това с най-добри чувства към Чикагото. Коментара много ме развесели хаха

# 3 785
  • тук и там
Че той преди операциите по-добре е изглеждал...

# 3 786
  • Дубай
Съвсем нормален мъж,но всеки си има критерии красота-решението си е негово и щом той се чувства добре, няма проблем!

# 3 787

Ванката е отличник! Браво,Ванка!🙂

# 3 788
   Ванката е отличник! Браво,Ванка!🙂
Интересно ми е каква специалност е завършил? Някой знае ли?

# 3 789
  • Някъде там...
Имам спомен, че като софтуерен инженер го представиха.

А Дино като борец, а той каза, че бил инженер също, в подкаста при Ваня.

# 3 790
  • Дубай
Браво на Ванката, каквото и да е завършил е положил усилия.
Дино каза, че е технолог в някаква фирма, за какво, не си спомням.

# 3 791
  • Някъде там...
Чудех се дали да не гледам Надкаст, но като видях в коментарите, че Туджаров пак се е държал неуважително към зрителите и се отказах. Май приключих с подкастите. И Ауткаст не ми се гледа, като чета коментарите отдолу.
Всъщност остана ми Траян в След Игрите.

Редактирам се, пуснах малко Надкаст. Освен, че ни обвиниха, че си държим плакати на Калин на тавана, над леглото и под леглото, другото, което дразни е, че Туджаров не е съгласен с линията против коалициите и за честта и достойнството, която държат харесваните от публиката играчи. И въобще какви неразбиращи сме ние, непросветените.
Неделчо с добър анализ този път. Явно, понеже за разлика от Туджаров, поне беше гледал епизодите

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 19:43 от Жабче

# 3 792
Тримата злодеи...Виолета и Джаферович липсват...

# 3 793
александра в хубавица обаче

# 3 794

И по случай 8. декември да ви почерпя със студентска снимка на един от любимците ви:

Общи условия

Активация на акаунт