💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 180 305
  • 3 816
  •   196
Отговори
# 3 795
Хора, какво ще гледате сега като свършиха Игрите? Аз нищо не мога да харесам.
КАЛИН Е НОМЕР ЕДНО 🩵🩵🩵

# 3 796
  • Козлодуй
Ние освен игрите си гледахме и Кой да знае и продължаваме да го гледаме Simple Smile
Изгледах интервюто с Дино оказа се че доктора го е лекувал гледай ти останали са приятели  Simple Smile Много ми харесаха игрите тази година Simple Smile Страхотни Simple Smile Жалко само че нямаше жена победител ама такъв ни е късмета Simple Smile Може би следващата Simple Smile

# 3 797
Аз се посмях на следните твърдения:
- Калин трябвало да спечели защото имал народната любов, нямало значение, че паднал на финала.
- Продукцията била накарала нарочно Калин да се бави по трасето, за да може Миро да спечели.
- Колкото повече се плюе по Миро, толкова Калин изгледжа по достоен.
- хейтът по Миро има за цел да го накара да се почувства гадно, как тако Миро отнел победата на народния любимец. Фейсбук му събира награда на Калин, за да оправи несправедливостта.
- Това, че си живял в чужбина, те прави чужденец. Видиш ли тази година пак чужденец бил спечелил формата . Миро бил като Андрей, нищо че единият е казахстанец, другият чист българин.
- Миро защо пък му трябвало да печели - той си има собствен бизнес, там си печелил достатъчно.
- Калин не бил сянка на Алекс, те и по телевизионните студия па двама се мъкнат.
Но не и в подкаста. Там Мирко е с Алекс. Защо ли? 😉

# 3 798
Симпатяги

# 3 799
  • София
Писах за Зона Х, ама потъна сред многото мнения.
В новата тема пак ще напомня за новото шоу.

Чикагото и Ралица / Шопа и Чикагото / Калин и Александра / Николета и Ралица / Николета и Калин / Мастагарков и Чикагото

# 3 800
Ще ми се да можеше снимката на Гого и Калин да бъде корица

# 3 801
Абе гледам от сторитата уж спортисти а всички пушат

# 3 802
Изборът на корица не е ли по наш вкус? Или поне на този, който пуска страницата? Не виждам причина за политическа коректност и предлагам да сложим тези, които наистина искаме да се запомнят- за да подмамя Дяволо- може и Ръждавичка да сложи. Калин, Алекс, Гого, Траян, Чикагото- предлагам такъв колаж, за да не дразним само с Гого. Лоша ли съм?

# 3 803
И значи кои ги няма - Лапунов, Кристиян, Ивайло, Доктора, Томи, ....кой още?
Че то блатната коалиция, Чико, Калин, Наталия, Симона, Траян, Дино, Александра, Данчо(ама как го хързулнаха доброто момче), Дечо, Шопа само са там гледам. Много от ключовите играчи ги няма. Жалко, нещо на бойкот ми прилича.
Всъщност всички феномени са там, само Лапунчо отсъства(((
Пекин нещо дали не си е правила на бюста през това време или само така ми изглежда?

# 3 804
Относно красотата, Калин е първият и единствен риалити герой, който ми хваща окото и още от визитката съм WoW. Може би, защото е различен, има дух и от него струи такъв чар... Само обърнете на Ергенът и вижте момците - правени по калъп - еднакво постригани, с еднакви бради, татуси и не могат да си сгънат ръцете от кухи мускули (и главите са им кухи). Те един елементарен разговор не могат да проведат 😞 .
Иначе за жените, всяка година има хубави, тази са доста (Николета, Сапунджиева, Симона, Александра без джуките и т.н.). Не знам имало ли е такава анкета.
Първата половина на сезона го гледах доста нередовно и сега, като ме хване абстиненцията, ще пусна първите епизоди, че много съм изпуснала.
От къде ги намирате тия снимки и клипчета?! Страшни сте 😀

# 3 805
  • София
Има си традиции и трябва да се отдаде заслуженото на шампиона.
След 2, 3 седмици ще го сменя с нещо, което ще се запомни най-много от сезона по мое усмотрение. Но няма да е сингъл човек на снимката. Вече имам две идеи и се бият една с друга, трябва да помисля кое от двете да избера...

# 3 806
И на мен ми изглежда Пекин, че е вкарала силиконче...На игрите не изглеждаха така подпухнали Laughing

# 3 807
Снимките с Наталия са много яки.

# 3 808
Ралица е уникално красива жена! Дано спре с корекциите преди да е развалила тази естествена красота.
Ех, Мастагарков, беше ми любимец и много ме доядя когато му прилоша на полуфинала и отпадна. Което ме подсеща, че и на Калин може да му е прилошало на финала. Случва се.
Вероятността да се контузиш в това шоу е много голяма. Мастагарков и той влачи една контузия докрая, че и го обвиняваха в симулиране.

# 3 809
  • В Града на липите
...След 2, 3 седмици ще го сменя с нещо, което ще се запомни най-много от сезона по мое усмотрение. Но няма да е сингъл човек на снимката. Вече имам две идеи и се бият една с друга, трябва да помисля кое от двете да избера...
Мисля че поне 95% ще сме доволни на:
Здрави, силни, сплотени - Феномени! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт