💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 183 167
  • 3 859
  •   62
Отговори
# 3 840
Не помня добре , ама това май е втори сезон когато гонят още с влизането едно цяло племе и то най-силното предполагащо се. Всъщност миналия сезон направо излезнаха, а този ги закараха да гният на блатото . Това хора влезнали след кастинг битки, т.е. победили хора от предишния сезон представили се добре и заслужили да са там, спечелили са, знаели са със сигурност ще влизат и са се готвили с желание и усилено. Накрая...гавра пълна. В същото време продължаваха да наливат външни директно, а първите гниеха на блатото. Логика????? Миналият сезон почти го пропуснах, не ми се гледаше повече унижения на хора, даване на пишман наградата на техни хора, изобщо.. този се загледах, заради Лапунов от визитката ми стана интересен, отделно и ми хареса как играе бос, бързина и т.н...., но за другия не съм сигурна , че ще гледам. Повече се ядосвам, отколкото да ми е приятно и то месеци , а скелети пък изобщо и змийски кожи не искам да гледам.

# 3 841
А, значи затова накараха Калин да го прати на резиденция. Във финалната седмица подсилвали ли са го с нещо?
Ох, хора, не търсете във всичко кукловодство. Навремето не можехме да ви убедим в дирижиране на сценария и в преиграването 3 пъти на последната битка от първи сезон, сега обаче навсякъде го търсите. 😊 Нахранил се е.

Радостина, Мирослав, Томи са нещо много специално, явно. Пред скоби извадени. Други като тях не е имало...
Да! И Пекин бая глад поред изгладува.
Ето и Иван, ама той по-малко:

# 3 842
  • Sofia
Радостина, Мирослав, Томи са нещо много специално, явно. Пред скоби извадени. Други като тях не е имало...
Нали! 😊 Спечелилият чека дори заяви, че на него не му пречи и може още да си стои на изолатора вместо да ходи да се доказва на така "любимата" му арена. 😊

# 3 843
  • Някъде там...
Калин обясняваше, че на изолатора имало сколопендри и аз направо се потресох. Не само, че са отвратителни на вид, но и ухапването никак не е безобидно.

Чикагото още не може да си оправи стомаха и очите. Каза, че е бил с конюктивит почти през целия сезон. Сапунджиева му е слагала капки в очите 40 дни по 3 пъти на ден. Затова и беше по-близък с нея. Заради очите и не е посмял да плува. Казали са му да не ги мокри.

# 3 844
То затова трябва и мисъл в стратегиите им, особено на женските, ама...
До трета фаза трябва да са силни племената, за да печелят добра локация. Ако си гонят силните и останат само слаби или повече жени , а битките са силови са обречени. Това стана и този сезон, така беше и с Амазонките и т.н.
Юлиян го беше още първи сезон прозрял, дори попадайки в най-обреченото племе го извлякоха само двама души и теглиха, ама това Юли. Сега и Алекс нещо такова спомена. Чак в трета фаза чистиш най-силните и се пробваш, поне в края на втората най-рано , но не преди това.
Те обаче женски коалиции. Добре ,че двете патици не се задържаха при феномените много, но пак достатъчно да резнат Лапунов, защото Ръждавицата беше с тях и ...нищо нямаше да е същото. Учудва ме Пекин, която е умна жена за мен (може да е с лош характер, но е умна) как не видя или не и позволиха да си направи играта различна. Трябваше с Ивайло да играе накрая и изгони онези двете, ама ...щяха и да не са толкова на изолатор, изобщо...Пекин беше виновна за племето на лечителите, после на безименните ..къде отиде племето потъва, заради стратегията и блатните.

# 3 845
Калин обясняваше, че на изолатора имало сколопендри и аз направо се потресох. Не само, че са отвратителни на вид, но и ухапването никак не е безобидно.
Николета спомена, че май баш тази гадина я е ухапала на изолатора.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 23:59 от Bilyana14.

# 3 846
Жабче, тъй като виждам, че си гледал/а подкаста на Чикагото, може ли да разкажеш от него?

# 3 847
  • София
Папунка извинявай, но ще те попитам нещо - не спираш да пишеш как Симона е резнала Лапунов, как го е прецакала. Да, ама тя гласува за него за капитан. Не го номинира - или според теб са и казали от продукцията - тази капитанска ще е нагласена, трябва Томи да остане, заради публичното скарване, та който от вас е капитан - 100% отпада? Реално всяка една капитанска може да е елиминационна, по-малко вероятно първите 2-3 в първа фаза, но пак не е сигурно. Та, как Симона го е сготвила? Лапунов беше силен играч, при честна битка щеше да се върне.
Реално грозно беше какво каза и направи след отпадането му, но в никакъв случай не го е сготвила тя, а продукцията.

# 3 848
Чикагото при Ваня започна с това, че като видял финалната битка се ядосвал, че не е бил на финал с Калин, Ваня пита защо пък с Калин, а той - защото е най-силния. Тук Ваня опъна физиономия и със смразяващ поглед го пита " Как Калин, нали Миро го победи?" А Чикагото вика "Бе остави тая работа, най-силен си е Калин, ако бях аз друго темпо щях да задам, ние сме си феномени...". Знаел финалния пъзел, тренирал го точно него в резиденцията и Миро го сгащил, нали бяха в една стая.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 23:49 от MikasaA

# 3 849
Според мене и Лапунов, и Ивайло ги сготви продукцията. Лапунов не им е нужен - припокрива профила на Калин. Затова и Светлин и Добрин заедно не им бяха нужни. Ивайло две седмици скатаваше битките, а и контузен заради жилетките също спря да им трябва.

Мила ми... Папунке 💗, черпя те с един Лапунов, отиващ на поредното приключение:

А феновете на Калин с:

# 3 850
  • Някъде там...
Жабче, тъй като виждам, че си гледал/а подкаста на Чикагото, може ли да разкажеш от него?
Аз писах разни нещица по-напред. Simple Smile Виж ми в публикациите.

Калин е пуснал много готино клипче от Витоша днес. А, Биляна ме изпревари. Simple Smile

Иначе какво се присещам още за Чикагото.

Онзи паметен танц върху масата е бил след облог. Траян е казал, че ако спечелят териториалната битка, ще сложат банските и ще направят дефиле. Е, Чикагото и на танци го изби, за разкош.
На блатото, когато не искаше да влиза в коалиции, каза, че е бил в депресия. Чак не му се е стояло в игрите вече. Било го срам, чувствал се виновен, това след баничкагейт.
Стоплянето на отношенията с Гордиенко на блатото било стратегия. Мислел си, че както заедно влязоха, заедно ще трябва да излязат. Иначе не се притеснявал, знаел си че няма да се задържи там.
С Наталия се шегували, не са се карали, всичко било театър.
Обясни много смешно влизането първия ден. Само Лапунов му вдъхнал доверие от всички феномени. Наталия - каква била тая лелка, че и набор му се оказала после. Алекс - чичка с гола глава, обеци и герданче. Гордиенко - многознайка, на всяка манджа мерудия. Калин - нещо за прическата му каза, какво беше.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 00:09 от Жабче

# 3 851
Билянче, благодаря))) Ама не е ли най-хубав, най-силен, най-пъргав, най-най....
Ами омръзна ми да обяснявам, че Ръждата е виновната да изгонят Лапунов. Той не загуби битката, сготвиха го .
А отиде точно защото трябваше да е капитан, той и преди искаше, но Ръждата се намести. Очакваше се елиминационна, затова и Томи го разкриха след баничките , да може да бутнат капитана на сините. Точно пък последната си битка за резиденцията Лапунов измъкна племето и ги закара пак там. Толкова се раздаде, че... Ръждата не спря да го обижда и на синхрони , и на масата . Дори и Алекс почна да припява, тя не млъкваше. Разбра се с онези двете квачки и го набута за капитан, защото се знаеше от всички за елиминационната и го коментираха. Затова трябваше да е някоя от патиците, ама...искаше Ръждата да бутне мъж и то силен, после друг и така, кискаха се там в една от стаите, после протриваше ръце, не ми се пише повече, че ме хваща бяса.
Лапунов отпадна, защото драконът му беше пипнат. На трасе се видя колко е бърз, а драконът му си клатеше главата а-ха да падне, на Томи стоеше и не мърдаше.

# 3 852
Калин точно преди изолатора и в края му, 3-4 дни преди финала.

Търсих, но не намирам кадрите от една сцена след сливането - на резиденцията на пуфовете Калин, Алекс и Траян, Калин с банданата на главата, личеше колко е отслабнал - само едни очи и уши останали 🙂. Но нито той се оплака, нито от продукцията мъцнаха нещо по тоя въпрос. Вярно, не му стърчат ребра и кокали, но той по принцип не е така оребрен като канадския терминатор.
Та и други гладуваха, не само блатните. А Калин гладува и ходи на битки 3 седмици точно преди финала, който си заслужи с играта си през целия сезон.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 00:28 от MikasaA

# 3 853
  • София
Продукцията има хиляди минуси, но плюсът им тази година беше, че измислиха името на най-великото племе-ФЕНОМЕНИ...като то напълно го оправда и ще остане запомнено.

# 3 854
Обичам те❣️ Нали знаеш! 🤗😘

Общи условия

Активация на акаунт