💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 203 172
  • 4 106
  •   73
Отговори
# 4 050
Много свежо интервю Blush
Има надежда!

# 4 051
Ами освен да кажа на къдрокоска да си опича акъла за друго не се сещам! Blue Heart
Чудесно е момичето, не вярвам да не е осъзнала какво съкровище има до себе си.

# 4 052
  • Някъде там...
Ех, че готино интервю! Че аз повече неща научих от него, отколкото от официалните интервюиращи.
Феноменче си е Калин! Blue Heart

# 4 053
Е, уби ме направо! То дрехи, то колонки, свързва жици, реже, шкури... Като си спомня как се впечатлих от умението му да кове пирони, то нищо не сме видяли още Smile

Както каза Алекс: Кадърно момче!

Направо е страхотен. Мислех си, че никой не развива вече тези умения в нашия консуматорски свят, и че няма хора на неговата възраст с такива способности. Уау, като се замисля, че мислех да не гледам сезона след императорската победа миналата година. Можех да не знам, че Animal Beetle съществува.

# 4 054
Е, уби ме направо! То дрехи, то колонки, свързва жици, реже, шкури... Като си спомня как се впечатлих от умението му да кове пирони, то нищо не сме видяли още Smile

Както каза Алекс: Кадърно момче!

Направо е страхотен. Мислех си, че никой не развива вече тези умения в нашия консуматорски свят, и че няма хора на неговата възраст с такива способности. Уау, като се замисля, че мислех да не гледам сезона след императорската победа миналата година. Можех да не знам, че Animal Beetle съществува.

Ако имате социални мрежи особено Тик ток нямаше как да не разберете Blush
Аз лично не гледах задълбочено първата половина но тик тоците валяха Joy
Иначе като видях визитката си казах ще спечели но не стана така

# 4 055
Определено усещам такъв вайп. Свобода, светлина и един увличащ ритъм. Много ми харесва чувството!
Не съм си и представяла, че някой от тв екран може да въздейства на хората по този начин.

Слушах и Викинга в Чакалкаст. И той е от облъчените. Не може да спре да го хвали.

# 4 056
  • пустинята Гоби
Клубът на Калинката има нужда от хора, ама лельоци като мен дето не шофират и имат две малки деца, няма как да отидат да помогнат, та затова с кеф дадох някой лев.

# 4 057
Кутия с изненади е Калин и без да работи за престижна международна фирма. Някой каза преди време, че свирил на пиано или се бъркам Grinning
Точно лъч светлина е, дано запали много деца по природата, по спорта, по това да направиш нещо сам с ръцете си, да не играеш роли в живота и да не се вземаш много насериозно.

# 4 058
  • Някъде там...
Определено усещам такъв вайп. Свобода, светлина и един увличащ ритъм. Много ми харесва чувството!
Не съм си и представяла, че някой от тв екран може да въздейства на хората по този начин.
И аз в кюпа, и аз! Точно такова е усещането. Светло и леко.

Тик Ток нямам, но тийнката редовно споделя, че ежедневно й излизат едити, май така ги нарече. Калин бил навсякъде, тоя пич! Joy Тя не гледа много, но покрай мен знае кой е Калин.

# 4 059
Е това вече си заслужава да го видя

# 4 060
  • гр.София
Много ме зарадваха People of Sofia.
Ако някой няма профил там- ето и снимките

# 4 061
Кутия с изненади е Калин и без да работи за престижна международна фирма. Някой каза преди време, че свирил на пиано или се бъркам Grinning

Да, имаше клипче някъде с пианото, но вече се обърках къде беше и не можах да го намеря. Някой може ли да помогне?

# 4 062
  • София
Йоанка Yellow Heart

# 4 063
Моя близка, интелектуалка на около 70 г., която по принцип уж само книги чете, не гледа телевизия, явно все пак гледа, защото буквално е влюбена в Калинката. Simple Smile Опитах се да я подготвя още преди два месеца, че "това хубаво, добро и кадърно момче" няма да спечели, обаче не ми повярва. Simple Smile Та и по-възрастни фенки си има момчето. Simple Smile

# 4 064

Да, имаше клипче някъде с пианото, но вече се обърках къде беше и не можах да го намеря. Някой може ли да помогне?
В инстаграма му. Папка фотошоп отгоре.Четвърто, пето някъде е, ама съм индианец и не мога да го пратя🤭

Общи условия

Активация на акаунт