💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 200 180
  • 4 065
  •   75
Отговори
# 4 050
Изобретател и творец е Калинката. Буквално няма нeщо, което да не може да направи с тези златни ръце. С всяка стъпка в неговия свят намирам повече причини да му се кефя. Вижте как от нищо нещо прави. Нереално скромен и способен.

https://www.facebook.com/reel/2813901175558011

Скрит текст:
Любим кадър: творчески хаос, необичайна поза и боси крачета. Animal Beetle

Жестоко!
А като си помисля само колко се притеснявахме дали ще може да сглоби щурвала...  Rolling Eyes

Ами освен да кажа на къдрокоска да си опича акъла за друго не се сещам! Blue Heart

# 4 051
Не съм успяла да изчета и се извинявам, ако вече е споделено.

Наш Калин е хванат от обектива на People of Sofia.

https://www.facebook.com/share/16g1sywcza/

# 4 052
  • София
Изобретател и творец е Калинката. Буквално няма нeщо, което да не може да направи с тези златни ръце. С всяка стъпка в неговия свят намирам повече причини да му се кефя. Вижте как от нищо нещо прави. Нереално скромен и способен.

https://www.facebook.com/reel/2813901175558011

Любим кадър: творчески хаос, необичайна поза и боси крачета. Animal Beetle

Е, уби ме направо! То дрехи, то колонки, свързва жици, реже, шкури... Като си спомня как се впечатлих от умението му да кове пирони, то нищо не сме видяли още Smile

Както каза Алекс: Кадърно момче!

# 4 053
Страхотно интервю за People of Sofia.
Той и Вихрен е супер готин и фотограф с невероятен талант, та лафчето е станало добро.

# 4 054
Значи, толкова да мразя хора който тепърва решават да даряват. Клуба, инициативата и каквото и да е, няма нужда от голяма сума.Има нужда от подкрепа, от хора на място, от доброволци. Та Миро, ако толкова иска да подкрепи, може да помага със знания и доброволчество. Може всеки месец да дарява по малка сума и 10 лв са пари.
Нагледала съм се на пишман дарители дето после се бият в гърдите!

# 4 055
Много свежо интервю Blush
Има надежда!

# 4 056
Ами освен да кажа на къдрокоска да си опича акъла за друго не се сещам! Blue Heart
Чудесно е момичето, не вярвам да не е осъзнала какво съкровище има до себе си.

# 4 057
  • Някъде там...
Ех, че готино интервю! Че аз повече неща научих от него, отколкото от официалните интервюиращи.
Феноменче си е Калин! Blue Heart

# 4 058
Е, уби ме направо! То дрехи, то колонки, свързва жици, реже, шкури... Като си спомня как се впечатлих от умението му да кове пирони, то нищо не сме видяли още Smile

Направо е страхотен. Мислех си, че никой не развива вече тези умения в нашия консуматорски свят, и че няма хора на неговата възраст с такива способности. Уау, като се замисля, че мислех да не гледам сезона след императорската победа миналата година. Можех да не знам, че Animal Beetle съществува.

# 4 059

Направо е страхотен. Мислех си, че никой не развива вече тези умения в нашия консуматорски свят, и че няма хора на неговата възраст с такива способности. Уау, като се замисля, че мислех да не гледам сезона след императорската победа миналата година. Можех да не знам, че Animal Beetle съществува.

Ако имате социални мрежи особено Тик ток нямаше как да не разберете Blush
Аз лично не гледах задълбочено първата половина но тик тоците валяха Joy
Иначе като видях визитката си казах ще спечели но не стана така

# 4 060
Определено усещам такъв вайп. Свобода, светлина и един увличащ ритъм. Много ми харесва чувството!
Не съм си и представяла, че някой от тв екран може да въздейства на хората по този начин.

Слушах и Викинга в Чакалкаст. И той е от облъчените. Не може да спре да го хвали.

# 4 061
  • пустинята Гоби
Клубът на Калинката има нужда от хора, ама лельоци като мен дето не шофират и имат две малки деца, няма как да отидат да помогнат, та затова с кеф дадох някой лев.

# 4 062
Кутия с изненади е Калин и без да работи за престижна международна фирма. Някой каза преди време, че свирил на пиано или се бъркам Grinning
Точно лъч светлина е, дано запали много деца по природата, по спорта, по това да направиш нещо сам с ръцете си, да не играеш роли в живота и да не се вземаш много насериозно.

# 4 063
  • Някъде там...
Определено усещам такъв вайп. Свобода, светлина и един увличащ ритъм. Много ми харесва чувството!
Не съм си и представяла, че някой от тв екран може да въздейства на хората по този начин.
И аз в кюпа, и аз! Точно такова е усещането. Светло и леко.

Тик Ток нямам, но тийнката редовно споделя, че ежедневно й излизат едити, май така ги нарече. Калин бил навсякъде, тоя пич! Joy Тя не гледа много, но покрай мен знае кой е Калин.

# 4 064
Е това вече си заслужава да го видя

Общи условия

Активация на акаунт