Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 334
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 165
Днес видях, че има Играта с късметите. Ми не съм доволна - първи бебе, втори нова любов. Не ми трябват. Карам като Мари - тегля, докато ми харесат.

# 166
  • Бургас
На мен първият ми късмет е Пътешествие, хареса ми!
Чаках ги късметчетата!

# 167
  • гр.София
Привет и от мен🙂
Честитят ми и на мен, даже и Кейт от банкирането ми 😂 Абе празници да има!
Аз съм болнични, че ме копна нещо и веднага в синузита ме удари! Добре, че имах морска сол и веднага започнах с компресите, та вече съм по добре, днес съм на банкет, няма пропускане😁
Ети, поздравления за щерката, знам какъв труд и учене е имало, респект🥰
И аз всеки ден пакети посрещам!
Отивам и аз при късметите😘

# 168
  • Бургас
Деси, здрава и щастлива да си!

Теглих и аз късмет, любов ми се падна.

# 169
Аз освен за мен, тегля късмети за децата, колежките и семейството на брат ми. Всички ги чакаме.
Лято, честити да са ти празнуващите и весел ви празник.
ЕлиТ, Роди, лек полет и приятни коледни емоции. Нареждам се за снимки И на храна.
Тони, да се похвалиш с отлични резултати.
Честит ви петък. Аз ще работя освен в събота и в неделя, за да заместят колежка.

# 170
Чаках ги късметчетата!
Към София на 8-ми?
Ти си взе билет, нали?

# 171
Късметчетаааа 🙂

Първият ❤️

# 172
  • Бургас
Дали не вися в банката с пари,събрани от коледния базар на децата вече час? Само аз мога да си го набия така!

# 173
Лин, не можеш ли да си ги вкараш по сметката през банкомат и после да насочиш където е нужно?

# 174
  • Germany
Лято, честити да са ти празнуващите! Здрави и с късмет!
Ети, браво на щерката!
Роди, Ели, лек път и чакаме снимки!
Още малко и си тръгвам. Уморих се днес и искам да се опъна на дивана Simple Smile

# 175
  • Варна
Първи късмет, учението. Айде, няма нужда! Sunglasses
Ети, браво на щерката!
Пробвах днес да си направя виртуална руска карта юmoney. По никакъв начин не успявам да я захраня с долари. Егати ти рестрикциите към Русия, егати ти чудото.
А аз просто искам да купя няколко подаръка. Съседът руснак има руска карта, на която му превеждат пенсията, но ми отказа стдействие от страх да не му блокират картата.

# 176
Ети, браво на щерката! Хайде догододина да те развежда из тукашните коледни базари.
Роди, веднага препоръчвам заведение с интересна и различни концепция, което много ни хареса - Vollpension, в него готвят само "баби" и "дядовци", храната е много вкусна и атмосферата е точно "отивам на гости на баба".
Ели, насладете се на Мюнхен!
Честито на празнуващите!

Обнових си ски екипировката, на Ема ѝ купих космонафчета, баща ѝ иска да ѝ купи шейна, на мен ми се струва, че е малка още да я возим в шейна. Довечера сме на коледен базар с мама в съседен град, хапва ми се хлебче със печена сьомга, вкъщи често ядем сьомга, но вкуса на печена на жар е съвсем друг. После за десерт палачинка с марципан и шоколад.  Grinning

# 177
Роди, веднага препоръчвам заведение с интересна и различни концепция, което много ни хареса - Vollpension, в него готвят само "баби" и "дядовци", храната е много вкусна и атмосферата е точно "отивам на гости на баба".
Горещо препоръчвам филм Нона Nonnas (по действителен случай, ако не се лъжа). Той е точно в този дух.
Ем, и на вас приятно забавление и хапване.

# 178
Да, Мари, филма разказва за оригиналният ресторант Nonna в Ню Йорк, заведението във Виена следва същата идея.

# 179
  • Бургас
Чаках ги късметчетата!
Към София на 8-ми?
Ти си взе билет, нали?
Искаше ми се, но ще пропусна. Ей, затова не искам да правя никакви планове за бъдещето...
Планирам ли нещо - задължително пропада! Билет не успях да взема, макар че още се предлагат мисля.

Общи условия

Активация на акаунт