Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 369
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Аз от много танци ще си легна гладна тази вечер. Сложих си мъничко салатка и започна програмата, едно хоро, второ, и в един момент отивам да си слагам вечеря, ми те раздигали всичко от блок-масата. В последния момент взех две парчета киви, да ми вървят с розето барем Joy Нищо, тъкмо хем тренировка, хем глад, хем спа, ще сияя утре. Сигурно ще съм първа на закуска, хахах.

Боби, става ли за поход при вас? Тук не е спряло да вали и духа цял ден.

# 211
  • София
Ем, благодаря за предложението. Посетихме го. Наистина си заслужаваше. Тествахме Шакшука и десерт. Blush

И един Шонбрун.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 01:31 от Rodiva

# 212
  • при моите деца .....
Добро утро!
Станах преди алармата, обичам си сутрешното кафе.... да го пия бавно....
Роди, прекрасни снимки.
Селесте, при нас не вали, във Враца даваха още вчера към 16 да е спряло....
Е, ще газим кал, но..... дано не ни вали.
Мързелива неделя!
Много си харесвам късметчето.

# 213
Добро утро и от мен. По изключение днес съм на работа. Не успях да се наспя. През нощта сготвих постно зеле в слоукукъра. Снощи момчето украси елхата, доволна съм, а и му се получи.
От мен хубав ден!

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 10:44 от mariat

# 214
Добро утро.
Мари, лека работа.
Боби, дано не е много кално.
Селесте, добре ти се е получило.
Ще ходим до село днес и после при вуйчо, че имам доста работа.
Прекрасен ден.

# 215
  • Бургас
Добро утро!
Роди, много интересно заведение! Благодаря ти за снимките!
Мари, браво на момчето ти!
Моя малкия мисли и поръчва само сладкиши да му правя. Голям списък ми е приготвил.
Мари, лека работа!
И аз съм работна, а така да ми се спи....

# 216
  • Бургас
Добро утро от една танцьорка с главоболие! Ще разчитам на кафето да ме освести, че никакви хапчета не нося този път.

И ние ще вземем да украсим довечера, че цяла седмица седи новата украса насред хола.

Хубав да е денят ви!

# 217
  • Sofia
Ние вчера украсихме лампата с гирлянд и три топки. Това ще ни е украсата, че то с три котки и лабрадорка не може да се сложи елха. Търсих за стена, но не намерих. Имам и едни лепенки за стъкло коледни, които стоят целогодишно на секцията Simple Smile, да ми е коледно през цялата година. И сложих украса на масата за свещичка. Та, това ще е.
Хубав лежерен неделен ден на всички!

# 218
  • някъде другаде
Добро утро!
Не се наспах , че легнах в 3 , а се събудих в 8 , но на обед ще наваксам. Ще се опитам и да се разходя.
И аз вчера хапнах в Хепи шаран , беше много вкусен. Стана там малък гаф , забравиха ни поръчката. Донесоха ни салатите и лимонадата и мина почти час , а шарана не идва. Извикахме сервитьор и след малко ни го донесоха , но ни донесоха една торта компенсация и ни направиха отстъпка от сметката. Платихме 67 лв , а трябваше да е повече от 100 лв. Сега съм сложила в кукъра един боб и ще опека свинско с лук.
Вчера концерта беше страхотен. Пя с Орлин Горанов , Миро , Дони имаше и от поп фолка изплнители. Песните и бяха предимно народни и балади. Много ми хареса. Голям артист е Софи.
Роди , много хубаво заведение , а от храната ме впечатли , това което прилича на толумбички.
Хубав ден!

# 219
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Някак си не мога да свикна с болката в рамото и с мисълта, че не се лекува. Пила съм хап, лепнала съм обезболяваща лепенка. Чакам да поспре тази болка. Simple Smile
Вчера бях много изморена и ММ "сготви" в близкия ресторант чудна пастърва, много вкусно. Днес ще видя как съм, може и нашата риба да хапнем Wink
Роди, много добре изглежда, трябва да намеря как се казваше и да го запазя. Замъка е страхотен. В сладкарницата там пихме много вкусно греяно вино и тортите им бяха топ Yum Сигурно сте ги дегустирали.
Мари и аз съм работна днес Simple Smile

# 220
Ети, така да те разбирам... 🤗

# 221
  • Canada
Добро утро ☺️

Ех, къде ме върнахте с виенските баби, 2019 ни заведоха приятели. Помня десертите и чиниите, една с една нямаше еднаква 😅

Сиво и мрачно е тук, но домакинската работа не пита 😁 Любимият ме заведе вчера да му купя подарък за Коледа, отметнах и тази грижа.

Етти, за нагревки с инфраред светлина проучвала ли си?

# 222
  • Бургас
Ето,разбирам те и ти съчувствам за болката.
И мен пак ме боли рамо, този път лявото. Предполагам е от пазарската чанта 😥

# 223
  • Сливен
Добро утро! Направих баница,  и докато се пече си пия кафето с едно малко летящо досадниче. То ще е в потрес от украсата Grinning . Ама ще свикне.
Значи като си гледам чашите съм в тренда на това "бабиното" заведение. Joy
 Много добре ми се отрази вчерашната разходка, чак се чудя днес дали да не я повторя...
Вчера правих мъфини с кокосово брашно - вид нямаха кой знае какъв, но на вкус бяха разкошни.
Ети, не се ли повлиява изобщо от рехабилитация? Или от "бабешки" методи? Майка ми се маже с една настойка от кокичета.
Лек и спорен да ви е деня!

# 224
Етти, а йога?

Общи условия

Активация на акаунт