Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 435
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 570
  • Canada
Янче, вероятно не конвертираш добре Т4 в Т3. Вдигането на дозата не помага. Поради тази причина някои хора години наред са с хипофункция, независимо от приема на хормон. Пак поради нея някои добавят директно Т3, но за него трябва стабилни кортизол и сън, както и липса на всякаква тревожност иначе се качваш на влакчето на ужасите. Пробвай с тирозинт ако имаш възможност, мн по добре се усвоява.

Съни, дишай, Рим не е построен за един ден 🙂

Тути, всичко ще е наред 🤗

Ем, покажи полата 🤩

Стейси, как добре те разбирам с тези сложни международни връзки 😐

# 571
  • Euskal Herria
Благодаря, Фонс! Ще видя дали и какво предлагат тук, което може да се вземе без рецепта. И ще изчакам до следващите изследвания. Все ми се струва невъзможни такива нива, при положение, че нямам промяна в състоянието си, никакви симптоми както в началото. Доста години бях в идеалната среда, нито нагоре, нито надолу. Затова така се изненадах.

# 572
Ем, дори и от начина на писане ти личи, че много ти отиват такива ефирни материи! Wink
Селесте, купонът с Чамбао ще е на макс. А Мацката е страхотна, страхотно тяло, атмосфера, ох, искам пак да ги гледам.

# 573
Тути, всичко ще е наред.
Фонс, знам, но обзавеждане и син тийнейджър в седми глас ми идват в повече напоследък, затова поне ремонтът да отметнем искам. Но не се ядосвам. Понеже всичко стои по кашони, днес отварям един кашон с етажерка са спалнята и... изненада! Вместо бяла, етажерката е кафява. А съм я получила на 28.11. Но все пак приеха рекламацията и ще ми пратят нова. Но се чувствам точно като на Коледа - отварям кашона и не знам какво ще намеря вътре. Тепърва ще става интересно.
Ем, чудни мероприятия предстоят.

# 574
Съни,на колко е тийна?Прочетох пак,разбрах,тогава започва тегавото 😬Боже,как се променят децата,сякаш за една нощ!И все едно друг човек се е вселил в него, неразпознаваем,нищо общо с детето, което е било до скоро!Баткото беше добро и мило дете, усмихнато,позитивно, любвеобилно,после стана 🤐.Сега малко пО може да се разговаря с него.Само дето Шефа не е такова миличко детенце,като батко си,и като си помисля за пубертета му,ми побелява още повече косата 🙄
Тути,ще те мислим с добро и теб!

# 575
Отметнат последен преглед - перфектно сърца, леко удебелените на стените на артериите….каза ок е, но ще се опитаме да го стопираме на този етап. ММ обаче е с нови отлагания, тези никотинови дъвки ще му изядат главата… та от днес е без тях, очаквам да се изпокараме, защото никотинов глад ще го мъчи. А беше ги спрял и покрай грижите за приятеля си ги започна пак. Професорката каза, ще го фикснем но ми е притеснено.
В петък семейно за нови очила, вкл и Калино, че главоболието му било от напрягане, че не вижда.
Та бях забравила, какво каза професорката днес. Каза, че органите се събуждат към 3-4 сутринта, независимо, че спим. Тогава се покачва и артериалното налагане, нормално с 10, а понякога с 30-40 единици. Имаме и покачване на адреналина, респективно глюкозата…. Та тези с проблеми с жлезата го имайте и това в предвид.

# 576
  • София
Тути, всичко ще е наред! Късмет!
И друго щях да пиша, но забравих... Rolling Eyes

# 577
Показвам тортата, снаха ми е уникална 🥰

А тортата е вече в историята 😁

# 578
  • при моите деца .....
О, Али, прекрасна торта!
Тути, ще ститскам палци 🍀
Още щях да пиша....
Да минава утре коледното тържество....
И да си отдъхна.
Лека вечер!

# 579
  • София
Алеко здрав да е, тортата е топ.

# 580
Чудна торта 🤩
Браво на снахата, честит да е юбиляра!

# 581
  • Germany
Тути, всичко ще е наред! Стискам палци!
Али, страхотна торта!

# 582
  • София
алечка, жив и здрав да ти е младежа!
tutty, Flowers Four Leaf Clover

# 583
  • Бургас
Леле! Произведение на изкуството е тази торта!

# 584
Добро утро.
Али, много хубава торта.
Тит, браво.
Много хубав да е денят ви.

Общи условия

Активация на акаунт