Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 455
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Тути, и за теб ще стискам! Да минава и отминава!

Стейси, и аз искам да съм принцеса 🤗 и само на зелени салатки мога да карам 😁

# 556
  • Варна
Стипендията на гаджето се бави. Щеше да идва с нея още сега да кара докторантура в нейния университет в Нидерландия иначе, но май през лятото ще дойде. Пък тя тогава ще завърши.
Има вариант той да дойде в Европа, а тя да се върне в Корея. Ще видим как ще се стекат обстоятелствата.

# 557
  • На брега на реката
Тути, стискам. Всичко ще е наред!

Писах, писах за хормоните и без да искам го изтрих, а ми е тегаво от телефон. Когато имам възможност,  ще напиша на компа.

# 558
Але, честит да е МсЧ. Късмета си го е взел като има теб Wink, така че да е здрав му пожелавам.

Честити да са имениците.

Да не казвам какви бяха моите TSH, TAT и MAT преди две години, когато за пръв път ги изследвах Crazy. Десет пъти над нормата #Silly. Слава богу вече са в нормата, но много беше тегаво докато уцелим дозата на хапчетата.

И нашата кака ще е водеща на празненството в училище в петък. Баба ѝ (моето майче) ѝ купила нова рокля, че госпожицата се оплакала, че старите ѝ били умалели. Не, че много ги носи. Напоследък е на вълна широки панталони Rolling Eyes.

Тути, всичко ще е наред Hug.

Стейси, Принцесата да си живее живота сега, пък за гаджето каквото е писано, то ще стане Wink.

# 559
  • Сливен
Али здрав и щастлив да е ТсЧ! Щом сте двама, страшно няма!
Янче, 8.2 са стойностите с прием на еутирокс ли? Ако е така значи може би е добре да се смени лекарството или количеството.
Тути, всичко ще бъде наред!
И аз искам да съм принцеса, но установих, че местата са заети. Има само за Пепеляшка, периода преди принца Joy
Хубав ден на всички!

# 560
  • Euskal Herria
Бубе, когато можеш. Ще съм благодарна за информацията.
Тинна, да, повече от 15 години съм на еутирокс. В момента съм на таблетки по 112 мкг.
Сега погледнах - миналата година TSH е бил 2,25, сега...
Стига толкова мрънкане, и това ще мине Wink.

Хубав ден на всички!

# 561
Али,здрав да в любимия!Все така обичащ и грижовен!

# 562
Ренко, как са нещата при теб?

# 563
Стейси, мнооого ми хареса таванът! Обожавам мансардни стаи!
Але, да е здрав мъжът до теб, за да те носи на ръце!

# 564
  • на Мелмак
Изтеглих си късмет, но го пращам на Мъфин Wink аз не го искам.

# 565
Ренко, големият и котето как се погаждат?
При нас май и коледно чудо няма да помогне. Майсторът не е работил два дни. Кухнята е на 80% готова, шкафът е оправен. Та днес нямахме фронт за работа, защото спалнята още е склад. Сложихме само корниз и сглобихме бюрото ми. То пък беше със схема като на лего, но поне го отметнахме. В петък пак ще ходим, че мъжът ми утре е на дежурство. Всъщност до днес е отпуск.

# 566
Мари,писна ми да се разправям,и сега само се наслаждавам на последните ми седмици болнични.Иначе са същите нещата,хъркащи 😬
Съни,да кажем,че е приемливо, когато си пие антихистамините,и мър не спи при него.Търсят се,и е трудно повече да се отделят един от друг.
Сглобяването на кухнята при нас отне два дни,и то не цели.Затова не губи надежда!Само,според зависи какъв ще е плота,има разминаване във времето.Всичко май ви е налично,та не пречи да нощувате в бъркотия 😁.И на Скъпия казвам,че щом вече имаме баня/тоалетна,врати,настилки,може и на надуваеми дюшеци да спим 🤭

# 567
Ние само имаме къде да спим. Стаята на детето не е започната. Иначе да, всичко е по кашоните, само трябва да се сглоби. Проблемът е, че мъжът ми е зает уикенда, така че дори майсторът да е готов с неговата част, няма да можем да сглобим останалото и да почистя.  Все още има шанс, ако до петък е готов, в петък ние да довършим, в събота и неделя да почистя и събера багажа.

# 568
Да е жива и здрава Вики, да има много ухажори, много успехи и да е заобиколена от добри приятели!
Але, много здраво да е твоето момче, все така да се обичате и да си правите готини изненади!
Съни, значи стискаме палци пък и макар в последния момент да се случат нещата и да отпразнувате празниците в новия дом.
тути, стискам палци

Мен пък мама принцеса ме е родила и така цял живот, ектра ми е така, не се оплаквам. Sunglasses
Купих си страхотна копринена пола и аутфита за Коледа е готов. Любимият вече едно десетилетие ми повтаря, че на мен много ми отива да нося такива ефирни дрехи, ама на мен ми отне малко повече време да го установя. Последната седмица само изкачат нови и нови ангажименти в последния момент. Уикенда трябва да идем на гости на леля ми, братовчед ми със семейството си се прибират за празниците. Трябва да купя подаръци за 5- годишна госпожица и 3-годишен малчуган и е важно да не са  много обемни. В петък сме на коледно парти при едни приятели с все деца, забавно ще е, преди това и аз имам час при фризьор да подчертаем вече наличната красота. Stuck Out Tongue Winking Eye  Утре имаме мини годишнина и сме на коледен концерт и ще оставим за първи път детето с бавачка.

# 569
  • Бургас
Искам да кажа, че имам билет за концерта на Чамбао през юни People Dancer Завиждах на софийските си познати, че ще ходят и гледам днес дата и за Бургас.

Тути, всичко ще е наред! Ще започнем новата година ремонтирани, здрави, свежи!

Съни, пожелавам ти да уикенда да чистиш и декорираш.

Стейси, хубаво да си я поглезите Принцесата, заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт