Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 462
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Добро утро!

Але, да ти е честит любимият! Да е здрав и щастлив!

Иде ми да се завия и да не мръдна от леглото, но съм струпала торби пред входната врата, които да занеса в дома, че иначе още ще ги обикалям, имам и разни други задачки из центъра, та се стягам и заминавам. Преди това една бърза супа топчета, поне обядът да е осигурен.

Веднага след касите си проверявам бележката и едва тогава прибирам по торбите. Лидл често се дънят на намалените си продукти с цветните етикети. В началото не се занимавах, но вече и за 0.5 лв. да е, пак се разправям. Въпросът е принципен.

Хубав да е денят ви!

# 541
  • Germany
Добро утро!
Али, здрав да е любимия! Щастие и късмет да има!
Ени, пращай ми Синеочка да се гушкаме заедно Simple Smile
Не спах добре и съм крива.... Големият кацна снощи късно и остана да спи във Франкфурт, че днес е на работа. Много му е харесал Лондон, но се е уморил, че всичко беше за кратко и натагъдък (как се пише тази дума???). Ходил е с приятелката, при която беше, в Хепи и каза, че било пълно и маса вечер само с резервация. Не е обаче впечатлен от храната, а е било скъпо.
Хубав да ви е деня!

# 542
  • Canada
Але, честит да е любимият, здрав и щастлив🍀 Много да те радва!

Момичета, с Мари коментирахме практика да се приемат, не да се изследват Т4 и Т3 😅 Което е съвсем в сферата на приказките за еднорози 😂

Касови бележки гледам винаги. Трудно отлепих и аз, но и утре и спускам кепенците до 24-ти.

# 543
  • София
Добро утро!
Але, честит да е любимият ти мъж! Да те радва и глези винаги! И аз се нареждам да видя тортата. Kissing Face
Честити да са всички именици днес!
Аз пък се събудих днес с мисълта, че е петък, но уви не е така. Sweat Smile
Лондон и на мен не ми е топ място. Има какво да се разглежда, но хубавата храна там е само фиш енд чипс.
Моята засилена работа ще започне за съжаление, след като колегите приключат работа на 23.12. Rolling Eyes

# 544
Вчера минах през хомеопатката ми, направи ми желязна схема за операцията.  Очаквам (освен да се събудя от нея, разбира се) да стана и да укна като ме събудят 🤣
Але, тя това ще го направи жената, ама ти тъй и тъй ще ходиш, сложи и други изисквания, там години, кила, хубост ( майтапя се, моля те не се засягай)
Честит да е МсЧ, да е здрав, другото, има си теб.
Честити да са именниците! Да са здрави и щастливи.
На мен, за разлика от мнозинството от хората, Лондон ми е топ. Роди, храната им не е само фиш енд чипс, имат и много друго, а за етническата храна....ох. Последно ядах един пай със заешко, някаква стара рецепта ( тя и кръчмата беше от 1700 и коя си година), ами няма такова нещо.
Селесте, и аз проверявам бележките. Не само Лидл, ами и други се дънят, та проверявам.
По отношение на жлезите. Много често неправилна диагноза. На мен ми коства 10 години мъки и ранна принудителна менопауза, докато накрая не се оказа, че въобще нямам Хашимото, а е от единия от хормоните за Инвитро. Точно Т3 и Т4 дават по-точна информация, но трябва наистина човек да разбира. Преди 2 години лежах и в болница, за да проверим и задстомашна и надбъбречна жлеза - перфектно, отклонения няма. Та имайте го и това в предвид.

# 545
О, аз също си проверявам бележките.

# 546
  • София
Тит, значи за следващото посещение там ще чакаме упътвания къде, какво вкусно да ядем, за да не оставаме с такива погрешни впечатления. Relaxed
Иначе бирарии и вкусна бира има доста, но мен с това не могат да ме спечелят.
Аз уж отидох на кола маска преди малко, но изведнъж се оказа, че и фризьорката свободна. Та и нова прическа си имам. Остана довечера маникюра и за празниците съм готова.

# 547
  • София
Здравейте!

Али, жив и здрав да е любимият ти! Много щастие и обич!
Честито и на имениците!
Аз скоро си пусках щитовидните хормони. Всичко е в норма, слава богу.
Пускам всичко наред- TSH, FT3, FT4, TAT, MAT. Не чакам за направление, че не ми се занимава.
Сядам с кафето. Coffee

# 548
Мерси, момички!

Аз пък минах колата на преглед 🤣

Утре съм била на пулмолог...

# 549
  • Бургас
Аз свърших всички задачи, отивам сега за Марто и оттам засядам у нашите да ни нахранят с децата. Вики даже планира през седмицата там да живеела (от кое време ги чака да се приберат за зимата от село), защото сутрин се приготвяла там по-бързо за училище. Не знам как става този номер, като моткалото е едно и също.

# 550
  • Euskal Herria
Здрав да ти е любимият, Али!
Минах през личната - след месец да повторя пак изследванията, само хормона. Питах дали не може да се пуснат и другите показатели - неее, само това се правело.  "Мъничко е завишен" - мхм, сигурно, при норма 4,2 имам 8,20 дадено. Както и да е, ще си пия еутирокса и ще видим какво ще бъде след месец.

Стана ми интересно за прием за Т3. Може ли повече разяснение, за пръв път чувам. И в България, и тук само Еутирокс са ми предписвали. И веднъж селен за 6 месеца прием.

# 551
  • Варна
Але, да е здраво твоето момче и да се обичате и уважавате още много години!
Снощи бях на междузвездното турне на Шкумбата, във Варна. Много добре, ама озвучаването ме караше да си запушвам ушите, за да не оглушея.
Детето ми писало преди малко, че иска да бъде принцеса у дома, като си дойде.
И да яде баница и зелена салата. GrinningGrinning
Мдааа, оранжерията гърми от салатки, отивам да поливам.

# 552
Милата, Принцеса иска да е;)

Аз в понеделник ще махам полип. Та ще стискате палци и на мен.

Але, честито да ти е момчето, все така да се обичате!

Синеочка я видях в Инстаграм, чудна е.

# 553
  • Варна
Tuty, стискаме палци! Hug
Кралят всеки ден ме пита, кога ще благоволя най-после да почистя покоите на принцесата, че да украси спалнята ѝ.
Засега е сложил една ръчно изработена снежинка на лампата.

Скрит текст:

# 554
Янче, Буб мисля, че приема и двете. Тя ще каже повече. Аз за сега само чета.
Тути, стискам палци. Знаеш, че си в добри ръце, нали?
Стейси, добре звучат принцеските претенции. Гаджето ще идва ли с нея на гости?

Общи условия

Активация на акаунт