Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 467
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 525
Фонсе, до колкото знам Яна не е в България. За това я питах дали е запозната как е в Испания.

# 526
  • Canada
Да, ясно, но на информация за практика за изписване на Т3 където и да било досега не съм попадала 😅

Безкрайно бих била учудена ако го правят в държава в която не изследват друго освен ТСХ, който дори не е щитовиден хормон.

Але, стискам силно палци на 22-и🙏🏻

# 527
Защото хората в България си го набявят от други страни, си мислех, че само тук няма практика да се изписва.

# 528
Да, ясно, но на информация за практика за изписване на Т3 където и да било досега не съм попадала 😅

Безкрайно бих била учудена ако го правят в държава в която не изследват друго освен ТСХ, който дори не е щитовиден хормон.

В САЩ го изследваха, тук в Бг не се покрива от касата.

# 529
  • София
selleste, честит празник! Да ти е здрава щастлива, разумна и с много късмет Вики!
sunny, с всичко да успеете и да посрещнете чудни празници в новия дом Flowers Four Leaf Clover
мъфинче, новата година да сбъдне желанието ти!
алечка, ще стискаме палци всичко да мине бързо и успешно!

# 530
  • Сливен
Селесте, да расте здрава и щастлива Вики, да намери и следва успешно пътя си! Heart
Heart Heart
Уморена съм, а не мога да заспя.
Сладкоправенето съм го оставила от уикенда нататък. Меденки и щолен са сигурни, чудя се на тези маслените шотландски сладки... и на напуканите... диетата съм я оставила за следващата година. Имам приблизителна идея за организацията по празниците, само да сме здрави.
Още имаше нещо, ама явно утре ще се сетя...
Лека нощ!

# 531
Добро утро!

FT3, FT4, TAT и MAT си ги назначаваю винаги,  но самосиндикално, не се покриват от касата.  Е, и ендо ми ги е назначавал, но при нас толкова се чака за час, че аз правя всичко предварително и отивам с резултатите.

Янче, дано предпишат адекватно лечение. Имаш ли симптоми?

В тоя ред на мисли и на баба беше в небесата, направо хлъцнах, като и го видях, но тя си беше парцал. Сега чакаме лечението да подейства.

Днес най-любимият ми мъж има рожден ден! Пожелавам му само да е здрав. По желание на асоциалния ще празнуваме само  двамата у дома. Обаче снаха ми му е направила страхотна торта, ще ви я покажа като я взема.

Вчера минах през хомеопатката ми, направи ми желязна схема за операцията.  Очаквам (освен да се събудя от нея, разбира се) да стана и да укна като ме събудят 🤣

Днес на пулмолог и на преглед на колата.  Направо се попотих вчера, като тръгвах за Търново,  че нямам винетка и преглед, ама са до днес.

Спокоен ден,  банда!

# 532
Добро утро!
Честит да е МсЧ! Да те прави щастлива, да те обича и да те глези!
Обезателно да ни покажеш тортата!
При нас от ден на ден става все по- студено. Днес трябва да отметна зъболекар и родителска среща.
Хубав ден от мен!

# 533
  • при моите деца .....
Добро утро!
Але, здрав, щастлив и успешен да е най-обичаният ти мъж. Хубав празник!
Аз тази година май само TSH си пусках...
Гледам да го следя 2 пъти.
Натоварено ще ми е днес в училище.
Хубав ден!

# 534
  • На брега на реката
Добро утро!

Але, да ти е здрав, обичния мъж! Да го правиш щастлив, да е успешен и късметлия!

Като гледам, колко сме с проблемни жлези, май сме в такава зона или вече е епидемия! Много жалко, че не се лекува адекватно.

Натоварено ще е и при мен, но се успокоявам, че са последни 3 работни дни от годината.

Хубав ден, момичета!

# 535
Добро утро.
Али, честит да е твоят мъж. Здрав, щастлив и успешен да е.
Хубав да е денят ви.

# 536
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес се събудих в 5.30 , повъртях се и станах в 6 да пия кафе.
Вчера пазарувах в Лидъл. Купих един прах за пране , а са ми маркирали 2.
За FT4 и TSH ЛЛ ни даде направление.
Але , здрав да е любимия ти мъж. Бъдете много щастливи. Вчера и двете сме били в Търново.
Хубав ден!

# 537
  • Бургас
Добро утро!
Але, честит да е мъж ти! Да те обича и глези, на ръце да те носи му пожелавам! 😁Здрав да е!

# 538
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Али, честит да МсЧ! Да те глези, слуша и носи на ръце(особено след операцията, докато подейства хомеопатията Wink).
ТСХ има отношение към Т4. Аз имам кисти на жлезата и са препоръчани да изследвам ТАТ и МАТ. Но аз пускам всичко. ММ е пред хашимото. Втасали сме я. Grinning
Натиска ме да правя упражнения, а ме мързи.
Тони, можеш с бележка да отидеш и да ти го сторнират или пък да си вземеш още един. Имат камери.

# 539
Изпуснах ви, но нямам време за нищо. 😅
Честити да са Вики и МсЧ! Здрави, щастливи и успешни! 🍀
Концертът мина много добре. Синеочка не сбърка никъде. Не мога да я покажа, че всички снимки са общи. Ще кача няколко в ИГ. Имат и клип с целия концерт в ютуб.
Вчера беше на екскурзия в София, Музейко и коледен базар. В петък още един концерт и да почиваме от 23-ти.
Като прочетох пост на Мони, все едно я слушах нея сутринта. "Не ми се ставааа...Навън е такъв студ, тук ми е топличко, не искам да ставам." 😁😅
Поне има слънце тези дни, че иначе все мъгла.
Хубав ден да имате! 🍀💜

Общи условия

Активация на акаунт