Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 468
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 510
  • Euskal Herria
Да ви е здрава рожденичката, Селесте!
По нощите украсявах една част от сладките, днес трябва да довърша и останалите.
Хубав и успешен ден на всички!

# 511
  • Бургас
Оххх, аз нито съм украсила, нито имам желание за сладки...нищо!
Малкия току ме подпитва, кога ще украсяваме и си дава заявките са вкусотии и сладки, които иска....

# 512
  • Варна
Честит рожден ден на Вики! Да е здрава и много щастлива! Честито на семейството ви, Селесте!

# 513
Честита да е Викчето newsm59. Здрава, щастлива и късметът да е винаги с нея Flowers Four Leaf Clover.

Успех на Теди с изпита Hands V.

Всички тестата могат да стоят в хладиника добре увити в стреч фолио. Държала съм ги и по седмица. Пека, когато имам време. Нищо им няма, а това за меденките колкото повече стои, по-ароматно става. Маслените теста държат и на замразяване.
Заредила съм няколко вида. Едни са изпечени, другите ще са днес-утре. И торта трябва да правя за банкета в петък. После почивка.

На Бъдни вечер по традиция ще сме при децата. От мен печен боб, содена питка и щрудел, мама ще прави сармите, пълнените чушки и тиквеник. Сватът казал, че ще донесе баклава, та щерката остава само да нареди масата.

Коледата ще лежерна, а за Нова година ще дойдат приятели у нас. Всеки ще донесе по нещичко и ще спретнем набързо трапезата. Мезенца, салатки, сирена и плодове. Евентуално нещо сладичко и толкова. Отиграно е с годините.

# 514
Честита да е Вики, здрава и успешна, с лекота да следва пътя си! Селесте, няма да ти пиша, да те слуша, щото така или иначе не става...но пък добро вино...та наздраве, за нейно здраве и за твое.
На Теди успех с изпита няма да пожелавам, тя вече го е взела.
На бъдни вечер по традиция у мама...на Коледа, най-вероятно цялата фамилия+ прилежащи ( брат ми и семейството му, моите родители, родителите и семейството на сестрата на снаха ми) у нас. Последното, ако успеем да стоплим къщата, иначе катуна се мести в брат ми.

# 515
Днес си платих за режим, та, изобщо не мисля за сладки, питки...

# 516
Ей, Лято, поздравявам те за стриктното му изпълнение. Аз съм със слаби ангели и даже поръчах на ММ да донесе за проба английски коледен кейк. Но, забележете, казах му опаковката да е само за проба, а не за надяждане. Ще дегустирам и баклавата на снаха ми, само трябва да я подкокоросам да я направи.

# 517
Mari, аз качих много килограми през последната ми година на директорстване, докарах си и проблеми с ЩЖ и трябваше да се взема в ръце. На Кг не мърдам от началото на лятото, но пък си влизам в дрехите, което ме навява на мисълта, че качвам мускулна маса, тренировките са с тежести. Надявам се, че като вкарам и режим и се настроя, ще посрещна РД-то си като абитуриентка, хихи.
А ти си слаба, не знам защо не си позволиш един кейк.

# 518
Щото без един кейк мога, но с един не мога. Wink

# 519
  • Euskal Herria
Е, все ще има помагачи около теб, Мари Wink.
Утре имам час при джипито, да коментираме резултатите от изследванията ми. Тук-там имам нещо завишено или понижено. Обаче за пръв път от доста години TSH-то ми е в небесата. Досега все го удържах в границите, но сега чак се ококорих, като видях показателите. Да видим утре какво ще каже лекарката.

# 520
  • Бургас
Аз си върнах 1-2 килограма, откакто ми започнаха проблемите с цикъла и хапчетата. Силно се надявам да не е от това, а просто от липсата на многото крачки, които имам по принцип.

# 521
  • някъде другаде
Селесте , честита да е Вики! Желая и много щастие и късмет. С лекота да сбъдва мечтите си.

# 522
Янче, при вас застъпена ли е практиката да се приемат Т3 и Т4?

# 523
  • Canada
Честита да е Вики! Здрава, разумна и щастлива🍀

Може да направя коледни сладки тази година. А може и да не направя 😅 Ще си помисля с кое от двете да ги изненадам 🤣

Мари, че кой в България изписва Т3 😆

# 524
  • Euskal Herria
Не, досега само TSH ми пускат, вече толкова години няма друго. Изобщо, тук им е съвсем различна практиката (романи мога да изпиша). Затова когато се прибираме за отпуска, обикновено си правя пълен пакет за щитовидната. Ама като от доста време всичко беше в норма, не съм го правила скоро.

Общи условия

Активация на акаунт