Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 472
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Честит празник на Вики, прекрасна е Селесте. Вече девойка.

# 496
Честита да е Вики! Да е много здрава и да кара лек пубертет!

Косата си я направих червена, до сега беше по-скоро джинджър. По тъмна е някак.

# 497
  • Бургас
Добро утро!
Честита да е прекрасната ти госпожица,Селесте! Здрава, щастлива и успешна да е Викчето!

# 498
  • някъде ... тук ...
Селесте, здрава и щастлива да е щерката! Весел празник!

# 499
Здрава и с късмет да е Вики!
Много ми допадна тактиката ти😁

# 500
  • София
Честита да е Вики! Здрава, щастлива, да има много добри приятели и късмет в живота! Весел празник на цялото семейство! Gift Heart
Але, сигурно новия цвят много ти отива!
Буб, голямо щастие си изживяла! Purple Heart

# 501
Честита да е Вики, жива и здрава! Снощи бяхме на концерта Коледни звезди, беше много хубаво. Тази седмица ми е по-натоварена. Утре съм на маникюр, ще ходя и на фризьор. Последни подаръчета имам, и списък за готвенето. Ще правя обичайните сладки и салати. И другата седмица пътуваме за Коледа. Радвам се, защото ще видя и племенницата ми с децата, в Англия са и сега ще идват за Коледа. Доста подаръци взех за всички, но много обичам🩷 Хубава седмица😘

# 502
  • Germany
Честита да е Вики! Здрава, щастлива и успешна!

# 503
  • на Мелмак
Честита да е Вики!
Здрава да е, щастлива и много да ви радва!
Хубава възраст Wink
Съни, аз не мога като теб, само си светя засега. Много се радвам, че засега успявате с плана.
Али, честит нов цвят. И аз дълги години бях червена. После на кичури, сега лешник съм.
Бубе, радост голяма е Hug

# 504
А, Ети, аз се светих с маската снощи в 21.30, стори ми се прекалено сутринта в 5 пак да я ползвам. Ще взема да предобря нещата и ще решат, че съм сестра на детето Simple Smile

# 505
Здрава да е Викчето,разбрана и сговорчива!
Кухнята чакам с нетърпение Mr. Green  .И дано успеете да посрещнете идните празници там!
В събота с Баткото си поръчахме очила-за него първи,за мен,надявам се,последни!Готови били,събирам кураж и топло,че да ида да ги взема.Поне с Шефа изстъргахме колата сутринта 😬

# 506
Дано, Ренко, дано. Знам, че ми го пожелахте, на вас и на коледно чудо разчитам Simple Smile Е, и на майстора.

# 507
  • югозапад, под "Марков камък"
Честита да е Вики, здрава и щастлива!

# 508
  • Бургас
Аз днес ще пека портокалови напукани сладки и меденки.
Освен че сме се святкали снощи по едно и също време, ще правим днес почти еднакви сладки. Замесих тесто за лимонени напукани сладки и за меденки. Ще ги печем следобед с Марто, че той много обича да се занимава. За лимонените и без това тестото трябва да постои 2 часа в хладилник, за меденките не знам, ще разбера дали не е било грешка.

Благодаря, момичета, за пожеланията! Да ви се връщат!

# 509
Честита да е Викчето, много здрава и щастлива!
Успех на изпита на Теди днес!
Съни, стискам палци до празниците да сте готови!

Общи условия

Активация на акаунт