Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 472
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 480
Дръжте се девойки, последна работна седмица и започва голямото ядене.
Всеки път се изумявам хората какви количества храна пазаруват по Коледа Grinning
Аз утре съм на благотворителен театър на самодеен състав, в главната роля една приятелка, ще се скъсаме от смях сигурна съм. После съботно-неделен банкет на басейн, да видим дали ще успея да се топна или не. Зависи кога ще ме ощастливят онези дни. После банкет. Хубаво време от годината.

Следват дните, които Мони много добре е описала и айде всичко от начало  Grinning

Чакам с нетърпение да се завъртим всички вкъщи и да се изпокараме Simple Smile

Значи, късметчетата с бебета да идат там, където са чакани, моля.
И аз, като Тути, не съм в таргет групата Grinning

Ети, как интересни неща пък без снимка, може ли такова нещо.

# 481
Rummi, ползвай чашка. Родих се с нея.

# 482
  • на Мелмак
Хм, не снимах, а трябваше Simple Smile
Хрупкава панирана тиква, полята със сос. Тип хрупкавите тиквички по гръцки, но сладникав вариант, много вкусно. Animal Pig

# 483
Ааа, не. Аз нямам проблем с тампоните, ако се наложи.
Обаче водата ще е гореща, минерална. Ще го мисля, според зависи.

# 484
Добро утро.
Пу, най-ранобудна хубавица съм в темата. Отметнах вече маски на лицето и косата.
Хубав и усмихнат ден.

# 485
  • някъде другаде
Добро утро!
И аз от ранобудните.
Ще ходя с Теди на изпит на Велико Търново , за да не пътува сама.
Хубав ден!

# 486
Добро утро!

Тони, успех на Теди!

Мъфинче, пожелавам ти едно розово късметче!

Днес ще мина през хомеопатката да ми даде схема за по-бързо възстановяване след операцията. Моите след секциото тичаха, дано и аз така.
Новата ми коса беше одобрена и в офиса, аз още чакам да се възприема 🤣

Спокоен ден, банда!

# 487
  • при моите деца .....
Добро утро!
Тони, и аз стискам палци 🍀
Днес ще е натоварено в училище.
Започваме сглабяне на коледното тържество, ще си разменяме подаръци в моя клас, дано няма недоволни....
Боря настинка/вирус в движение....
Хубав ден!

# 488
  • Бургас
Добро утро!

И аз от час ставам, лягам. Изпих вече кафето,  ясно беше, че сън няма да има. Красотата я подсилих преди лягане, в хола светехме само аз и елхата Joy

Ей тази маймунка става днес на 14. Да ми е здрава и щастлива! Снощи в 12 я усетих, че идва за подарък, но се направих на заспала, че поне още час после никой нямаше да е легнал, а сутрин се молят за още една/две/пет минутки.
Скрит текст:
Тони, успех на Теди! И лек път!

Але, арника пиех аз след секциото, даже май още предния ден я започнах.

Моят глас е все така трагичен, редувам чай и инхалации, но днес май ще си купя Хомеовокс или Геломиртол. Те ме взеха на подбив у нас, кажи нещо и после се кискат.

Вчера направих две дози мини щолени, днес продължавам с...не знам какво, не съм измислила още.

Хубав и спокоен да е денят ви!

# 489
Здрава, щастлива, успешна и с късмет да е Вики.
Аз днес ще пека портокалови напукани сладки и меденки. Ама това, ако след работа имам сили за още нещо.

# 490
Честита да е Викчето! Да бъде здрава, щастлива и упорита!
Селесте, как не знаеш с какво д апродължиш- торта! Wink
Али, какъв цвят си боядиса косата?
Тони, успех на щерката и лек път.
Боби, оправяй се, че сигурно в края на седмицата си на поредната екскурзия и трябва да си здрава.
Съни, как върви сглобяването на мебелите?
Хубав ден от мен!

# 491
  • при моите деца .....
Честита да е Вики!
Здрава, обичана, сбъдваща, ПОБЕДИТЕЛ в живота!
Мари, позна....
Организираме екскурзия на ученици до коледното село в Чавдар 🤣

# 492
  • На брега на реката
Добро утро!

Али, какъв цвят сложи?

Тони, успех на Теди!

Мъфинче, на мен винаги ми се падат такива късмети и вече знам къде да ги насоча!

Съни, ти си си хубавица, но е вярно, че и грижи трябват. Браво на теб, винаги съм ти се радвала. Аз сутрин, хич не съм функционална.

Селесте, да ти е жива и здрава, прекрасната госпожица! Късмет и успехи да има!

Аз наппавих едни линцери и маслени бисквите с лимонова кора и боровинки, а вчера тези:
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/shortbread.html
Много лесни и вкусни, но им сложих ванилия, че в рецептата няма, пък аз харесвам. Веднага се изядоха, че беше половин доза , за проба само. Ще ги правя отново.

Снощи водих Билянка на балет и я гледах на сцената, че беше репетиция за коледния концерт. Кога порасна това човече. Прекрасна беше. Толкова мъничка на тази голяма сцена, пък сякаш беше слънчице. Heart

Ако на някого се падне късметче, нова работа и не го иска, моля към мен да го насочи, че и тази година не стана нищо!

Хубав ден, момичета!

# 493
Съни, как върви сглобяването на мебелите?
Вчера сутрин кухнята е била готова, без шкафа, който трябва да се преправи. Днес се надявам да започне детската. Утре съм в отпуск и се надявам да оправим спалнята. Да сложим корнизи, лампа, да сглобим бюрото ми и една етажерка. Да почистя.  След това в кухнята, ако е свободна от плоскости, може да сглобим и диван, маса, столове, шкафа за телевизора. В общи линии дано успеем всичко планирано.

# 494
  • София
Добро утро! Coffee

Селесте, да е жива и здрава Вики! Много щастлива, усмихната и успешна да бъде!
Благодаря за пожеланията, момичета! Дай боже да имам още едно дете. Момче, момиче, без значение. Но важното е, че имам Гоги. Simple Smile Днес е ранобуден. С баща му се хранят в момента.
След секциото не съм пила нищо аз. Поносимо беше. Не че имам висок праг на болка, но се търпеше.
Ние за празниците мислим да си ходим на къщата. Само да е здрав Гого.

Хубав и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт