Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 476
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 465
  • някъде другаде
Добро утро!
Аз ще работя до четвъртък , но днес и утре съм сама, че колежката е на гости в Рим на първата съпруга на мъжа си.
В петък тръгвам на служебен банкет в Сърбия.
И у нас има нужда от ремонт , но не ми се занимава с майстори. Преди всичко си правеше ММ.
Болните бързо да оздравяват.
Хубав ден!

# 466
Добро утро!
Наспана съм. Сега трябва да вляза в ритъм и да си направя чинно упражненията (след кафето, де) и слугинажа до 11ч., че после съм на масаж. Миналата седмица отлетя много бързо, искрено се надявам и тази да е така, защото в края ѝ чакам ММ.
Тони, гостуването на колежката ме впечатли.
Боби, оправяй се.
Али, подаръците И елхата са си екстра. Котките обръщат ли ѝ внимание?
Хубав ден от мен!

# 467
  • Germany
Добро утро!
Уж съм наспана, ама грам не ми се ставаше. Не ми се ходи на работа...  Искам да си лежа на топло, на дивана. Трябва да избутам тази седмица и 2 дни от другата. Малкият е до петък, големият в сряда е на работа и след това може би 1 ден между Коледа и НГ, мъжа ми от другата седмица е ваканция.Чакам с нетърпение да се завъртим всички вкъщи и да се изпокараме Simple Smile
Хубава и спокойна седмица на всички!

# 468
  • Бургас
Добро утро!

Като се знам каква съм ранобудна, цяла ваканция сигурно ще се будя с петлите, но друго си е да не се налага да бързам заникъде.

За всеки базар на децата се занимавах да приготвям домашни сладки, че и за два класа. За предстоящия се изхитрих и купих коледни играчки. И двамата ще си разменят подаръци в класа, наредени са вече в общия куп в спалнята. Пристига нещо, опаковам и скривам в кашоните там, дано като взема да вадя, не ми залипсва за някой. Имам само да подготвя по една кутия с гевезелъци за сестрите и финито...надявам се.

Тинна, и аз рядко ям вафли, обикновено силният глад за сладко ми е свързан с някаква отпадналост, подозирам, че ми пада тогава кръвното, но така и не съм мерила в такива случаи. Черноморец с ядки и портокалови корички ми е спасението.

Марѝ, неусетно да ти се изниже седмицата.

Спокойна да ви е новата седмица!

П.С. Карз, тъкмо си теглих късметче от играта, следващият тото-печеливш ще съм аз Simple Smile

# 469
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Да се похваля, наспах се Grinning
Баклавата много ми се е получила.
Снощи бяхме в хубаво заведение, интересни неща ядохме.
Мари, пожелавам ти седмицата да мине като миг Hug
А на всички останали да е прекрасна Simple Smile
Ени, да дойдеш да се похвалиш Wink

# 470
  • Бургас
Днес последен ден от годишния отпуск.Трябваше да е след екскурзия, но не се набраха хора и я отмениха за другия уикенд. С колежките втора година си правим такова кратко пътуване до някъде, вместо да седим по масите на банкет. Миналата година бяхме в Букурещ, тази- в Одрин.

# 471
  • София
Добро утро!
И аз не съм наспана, 5 часа не ми бяха достатъчни, но трябва да се работи.
Тони и аз два пъти се връщах да дочета дали правилно съм прочела. Интересно гостуване. Relaxed
Бел, много добро решение сте взели с разходките. Чудесно да си изкарате!
Ети, ако заведението си заслужава може да споделиш координати.
Нашата котка първо реши, че ще се катери по елхата, после реши да събаря топки, за да играе на футбол с тях. Sweat Smile
Ако някой ще печели от тотото може да се присетите и за нас после. Kissing Face
Прекрасна седмица на всички! Особено на тези, които им е поледна за годината!

# 472
  • Бургас
Добро утро!
Пия кафе и ще си тегля късметчето Simple Smile Селесте ме е изпреварила, та да видим, какво ще ми дойде Simple Smile
Снощи приготвих един чувал с дрехи за даване!
Да видим днес кое ще разхвърля у дома!
Мари, бързо да ти мине седмицата!
Тони, интересно гостуване!
Радвам се на всички ви за банкетите и екскурзиите! Все така да сте!
Ние в четвъртък ще се събираме с колегите и шефката на работа да се почерпим пред коледно! А след коледно ще е на 5 януари Simple Smile

# 473
  • София
Добро утро или ден.
Приключих аз тази работна година.
Павел с температура, бяхме на преглед, чаксм изследвания.
Али, нещо ако е нужно пиши.
Тук съм.

# 474
Ети, разкажи повече за ресторанта, какво интересно хапнахте.
Тони, модерни взаимоотношения Grin
Бел, много ми харесва вашата идея, ама трябва и колектива да се разбира, че иначе ще стане една...
Последно ядох някакви полски вафли, но пък бяха много хубави.
Домашно приготвени сладки и сладкиши взима само от хора, за които знам със сигурност, че спазват висока хигиена при готвене. Иначе отказвам учтиво, тука поне никой не настоява по 5 пъти да си вземеш. Grinning
През седмицата по принцип спя около 5 часа, но пък през уикенда си наваксвам.
Поработих няколко часа, пък си взех детето, че и баща ѝ да може да поработи. Последна работна седмица и идва време за почивката.  Две седмици ски, фондьо, горещ шоколад и никаква работа, никакви емайли. Ах, от това какво по- хубаво. С такъв кеф ще стегна куфарите, само да дойде уикенда. Не знам дали се подразбира, но с нетърпение си чакам почивката. Joy
Снощи готвих пиле пиката, облизахме си пръстите, давам като идея, ако някой иска да разнообрази менюто и се чуди какво да готви. Другото е, че напоследък ме е хванала някаква муза и почти всекидневно готвя разни разнообрази храна. Bowtie

# 475
  • София
Здравейте, дами!

Днешното късметче беше бебе. Smile Не звучи зле, даже напротив.
Сложих Гоги да спи и ще ям боб чорба с наденица. От много време не съм яла боб, но изведнъж много ми се дояде.
Ще проверя какво е това пиле, което Ем препоръча.

Хубав ден и успешна седмица!

# 476
  • Бургас
Мъфинче, пожелавам ти го късметчето!

# 477
Днешното късметче беше бебе. Smile
На коледното парти от тренировките ми се падна, на следващата сутрин - пак. Така ми приседна, че още ме държи.
НА теб ти го пожелавам!

# 478
И на мен ми се падна на едно събиране;)
Реших че съм млада за баба и възрастна за майка тепърва, та го оставих на домакинята на събитието;)
Монката беше много разочарована, още искала да е кака;)
После реши, че следващите години ще си има бебе, да не се притеснявам, ще имам занимавка.
Мъфинче, на теб ти наричам една госпожица за следващата година.

# 479
Монката беше много разочарована, още искала да е кака;)
После реши, че следващите години ще си има бебе, да не се притеснявам, ще имам занимавка.
Кажи честно! Ще ѝ дърпам ушите!

Общи условия

Активация на акаунт