Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 478
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 450
Привет! Току закусихме.
Дрехите от 2 сушилни бяха на нашата спалня и нямаше къде да легнем, та по неволя.

# 451
  • Бургас
Ние ходихме да поцъкаме малко тенис на маса, хапнахме и сега мисля да полегна. Имам да правя диктовка на Марто и да учим стихотворение, но може да почака. Ама и аз първо трябва да сгъна прането, че го намятах на спалнята.

# 452
А аз почти привърших с ангажиментите, направо не мога да повярвам, че се активизирах. Дори сложих Коледните калъфки на възглавничките на дивана. Сутринта опаковах и няколко малки подаръка и си украсих имровизираната секция с тях. По някое време ги забеляза и момчето.
Мони, от доста време не бях чела позитивен пост от теб. Радвам ти се!
Мъфин, един съвет от мен- изяжте бонбоните заедно с ТМ. Wink

# 453
  • Euskal Herria
Украсила съм, изпекла съм бисквитите, сега само трябва да ги декорирам. Много са, проблем е кой ще ги яде. Обмислям да дам на съседите по етаж, ама тук не е много-много прието, та...  А още колко много рецепти съм набелязала, сърбят ме ръцете да ги направя Simple Smile
Подаръци само на децата и то най-тривиалното - пари. Ама предпочитам да си вземат нещо, което те си изберат и искат. А и както сме пръснати в различни държави...
Вчера и днес е слънчево, ще се възползвам от почивката и ще пообиколим из района.

# 454
  • Germany

Мони, от доста време не бях чела позитивен пост от теб. Радвам ти се!

Хм, чак се връщах да видя, какво пък толкова позитивно съм написала Simple Smile
Аз тук основно мрънкам и освобождавам напрежението, май съм по скоро за съседната тема... Но тук ми е приятно и уютно!
Яна, прати малко бисквитки насам.

# 455
  • Бургас
Янче, да ти имам проблема - кой ще ги яде!?
Пращай насам, моите ще ги уважат, че и още ще търсят!
Умират си за сладко! Много обичат!
Онзи ден направих ябълков сладкиш, който изчезна веднага! Simple Smile

# 456
  • на Мелмак
И аз да се отчета със сладичко - баклава с Филаделфия правя. За първи път ми е, дано да се получи.

# 457
Янче, винаги може да се започне нова традиция. Не е прието, ама като ги опитат и ще чакат за още 😁

Али, видях ти елхата. Много е хубава. За мен има ли нещо отдолу 😍

# 458
  • при моите деца .....
Привет!
О, Ели, и аз вчера бях на Рупите.
Прибрах се преди 16 часа.
Митето писа домашни, оплаква се от корем.....
Извъртях 2 перални.
Спи ми се....
И мен ме дразни гърло.
Хубава вечер!

# 459
Ходихме днес до апартамента.и се оказа, че един шкаф не е, както очаквам, та ще се наложи малко поправка. Мъжът ми каза, че ще свикна, но аз нямам намерение. И тъй като не е по проекта, майсторът ще го оправи. Но той не е конфликтен човек, разбран е. Аз обаче наистина не искам да правя компромиси за това.

# 460
  • Бургас
Майстора днес се наложи да сложи контакт, където не му е мястото и ме дразни много!
Но за момента ще е така!
Знам си аз, че за да стане всичко, както на мен ми харесва и трябва да е, си иска основен ремонт! Но за такъв - няма вариант!
Ще стисна зъби и ще се успокоявам, че така е по-добре и имам котлони, отколкото да нямам! Омммм!
Що не взема да ударя тез 5 милиона от тотото, че да си реша окончателно проблемите!
Знам как! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 461
  • някъде ... тук ...
Боби, ние към 15 бяхме там където си се снимала.
Днес и разходка до скалния параклис Св. Пантелеймон си спретнахме, че е оттатък реката

Съни, Карз, не се ядосвайте Simple Smile

# 462
  • Сливен
Само да питам кои бонбони препоръчвате, че днес два бонбона и две вафли не свършиха работа Frowning1 ... вафли като цяло  ям веднъж годишно....
Прекрасни снимки!
Гледам да не правя компромиси с това, което съм поръчала, знам че после все ще се дразня.
Нова седмица, нов късмет, дано да идва коледното настроение.
Лека и спокойна вечер!

# 463
Добро утро!

Вчера успях да опаковам всички подаръци. Е, някои изглеждат,  все едно Алечко ги е опаковал, ама нищо, важен е жеста 🤣

Хванахме цаката на Метро- в 8 вечерта е спокойном🤣 Като напазарувахме пицихме и доволно окапахме по леглата.

За тази седмица имам стройна програма - 2 прегледа при лекар, в сряда МсЧ е рожденик, в събота кръщене и банкет и в неделя росна - прясна заминавам за София да ме приемат в болница. 

Спокоен ден,  банда!

# 464
  • при моите деца .....
Добро утро!
Нещо се разболявам, май. Опитвам се да пресека.
Последна пълна работна седмица преди празниците.
Но ще е много натоварена.
Класните на 8-те класове отговаряме за коледното тържество, а го започнахме миналата седмица.
Дано мине добре.
В класа ще си разменяме подаръци, дано няма много сърдити.
Има и благотворителен базар в училище, та преди кафето връзвах пликчета с домашни сладки (купих ги 🤣).
Хубав ден!
Спокойна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт