Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 484
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Хайде аз бях на банкет досега, ами вие къде сте били тази вечер, че темата празна? Много хубаво си изкарахме, потанцувахме добре, разменихме си подаръци, аз неясно защо си тръгнах без глас, а ни съм викала, ни съм пяла.

# 436
  • Варна
То и аз тъкмо се прибрах.
Не ни стигна в ресторанта да се наприказваме, че после се изпращахме два часа.

# 437
И ние тъкмо се прибрахме. На МЕТКОМ банкет бяхме, сега нагъваме дрехи 2 перални.

# 438
  • София
И ние изпратихме гостите комшии преди малко. Ошетах и вече мога да спя. Сложила съм си серум и пачове. Blush

# 439
  • Бургас
Аз още кукувам. Не ме боли гърло, но ми е едно гадно като преглъщам. Направих си сега един чай с Кармолис и се надявам да ме отпусне.

Лято, интересно занимание в 2 ч., че и след банкет.

# 440
Добро утро.
Селесте, оправяй се.
Хубав ден.

# 441
Добро утро!
Наспах се и кротко си пия кафето. Пуснах и една пералня.
Селесте, надявам се, че си поспала и вече си по- добре.
Хубав ден, момичета!

# 442
Добро утро!

Спах като пор аз, доволна съм. 

Вчера успях да купя кръстче за бъдещата ми кръщелница и посаръка за Мартичко.  Вече съм готова с всички и мога да опаковам. Лекинко само изхълцах на цената на златото...  Купих си и чехли за болницата- еленчета, да ми отиват на коледните пижами 🤣

За днес  планът ми е да позачистя и ще си боядисвам косата. Взех нов цвят, да видим какво ще стане.

Ако не ме примързи може да бутна някакви коледни сладки.

Спокойна неделя, банда!

# 443
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес ден за разкрасяване. До обяд съм на маникюр , а след обяд , ако не спрат отново водата ще се боядисам.
Снощи концерта беше много хубав - Мария Илиева , Любо Киров , Миро , Българе и др. Беше посветен на борбата с войната по пътищата. Главния спонсор обаче беше някаква , според мен сектанска църква Пробуждане , та много реклама и направиха , даже и молитва имаше на края. Една позната , която дойде с нас , ни каза , че тази църква помогнала на Миро да се спаси от наркотиците. Аз се абстрахирах от това и ми хареса.
Нещо не мога да оправя кръвното. Нали ми смениха лекарството. Сега , като станах ми беше 140/90.
Селесте , оправяй се бързо.
Хубав ден!

# 444
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Ние вчера се размазахме от баня и мързел на Рупите. Снощи легнахме в 9 и се наспахме Simple Smile
Днес - още от същото...

# 445
  • Бургас
Добро утро!
Ех,че хубави занимания сте имали вечерта!
Лято, интересно занимание сте си спретнали, като след банкет!
Ели, хубаво да се накиснете и днес!
И на мен ми се ходи на басейна с минералната вода, ама няма време.
Днес следобед чакам жичкаджията да ми свърже котлоните! Имам и за чистене!
Но първо кафето!

# 446
Тони, говори се, че доста от изпълнителите са последователи на тази църква, а посторът им (или както там се нарича) е човек с доста финансови възможности, които ги показва всячески с облеклото си и не само.
ЕлиТ, приятно ви. Като гледам слънцето, може и с тен да се сдобиете.
Аз снова между двата етажа, и междувременно закусих наденичка с бекон и кашкавал, защото нямам търпение до обяд.

# 447
  • Germany
Добро утро!
Наспана съм. Вчера спах 11 часа, а днес "само" 8. Времето навън е мрачно и влажно и като прочетох за минералният басейн на Ели, се сетих, че и ние имаме наблизо и може да изнудя мъжа ми да идем днес да се покиснем. Иначе приключих набързо с подаръците на децата. Имаше сериозни намаления на Майкъл Корс и Келвин Клайн и им поръчах няколко тениски и колан за големият. За мъжа ми взех един суитчър и готово. Като се сетя едно време колко чаках Коледа и се вълнувах за подаръците, а нашитите деца не могат да измислят какво искат, защото реално си имат всичко. Да не говорим, че обикновенно не смея да им купя нищо без да са одобрили, защото все нещо не им е точно по вкуса.
Големият от вчера е в Лондон за няколко дни, като подарък за рожденият ден. Снощи като се чухме каза, че е голяма лудница по улиците, но много му харесва. Вечерта щяха да ходят на клуб, та го мисля, ама не смея още да звънна, че сигурно спи.
Хубава неделя на всички!

# 448
  • София
Добър ден!

Днес е крив ден, и аз не знам защо. Гоги е кисел от сутринта, аз съм много изнервена, сдърпахме се с ММ. Като заспи малкия ще изям 1-2 бонбона, за успокоение. Rolling Eyes Нямам шоколад за тази цел. Купих си новата книга на Дан Браун " Тайната на тайните", та ще я започна днес.

Хубава неделя!

# 449
  • Бургас
Добър ви ден!

Поспах от 5 до 10, бивам. Малко ръмжа още, ама и това ще мине. Моите сега само се ослушват, щото не знаят кога се карам. Започнах иначе с капки за очите, че сутринта пак бях леко подпухнала.

Мъфин, спокойна да е останалата част от деня.

Ооо, Ели, за завиждане си.

Общи условия

Активация на акаунт