Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 490
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Калимера!
По пътя малката вдигна Т. Но,аз имам половин аптека и две три медицински специалности и овладяваме положението доколкото можем Simple Smile
Тука е адската жега. Хората ходят по къси ръкави

# 421
Добро утро.
Лин, да се оправя малката и да си изкарате добре.
Аз се събудих в 4.45. Правих палачинки по тъмно, че детето е на олимпиада, после на урок, после на фризьор и накрая и до село трябва да се замъкнем, че баба и внук ще си създават коледно настроение.
Аз ще използвам времето, за да замеся малко коледни сладки.
Натоварила съм една количка с чаши и прибори за хранене и преглъщам някак сумата преди да я поръчам.
Хубав да е денят ви.

# 422
  • на Мелмак
Лин, да се оправяте! Приятно да ви е Simple Smile
Аз съм се събудила към 5. Снощи трябваше да отидем до Банско, но бях изморена, ММ също и си останахме. И тук не мога да спя. Там спя повече. Ние обикновено от Банско често ходим за ден до гръцко или Македония. Точно това бях замислила за днес, че в Кавала винаги е слънчево и ни създава настроение, съчетано с вкусна храна. Ще видя дали днес ще поработя извънредно или ще си угодя на мене си.
Хубав ден ви желая!

# 423
  • някъде другаде
Добро утро!
Аз се наспах в 7.30 и станах да сготвя един грах с пилешко филе , че пак ще ни спират водата.
Довечера съм на концерта "Това е рождество".
Кожата ми не е хубава. Ползвам сутрин и вечер крем иначе е много суха.
Лин , да се оправя детето и хубаво да си изкарате.
Але , ще стискам силно палци. Да минава и да влезнеш в новата година без болежки.
Хубав ден!

# 424
Ети, угоди на себе си 🤗

# 425
  • Бургас
Добро утро!

Много хубост не е на хубаво Simple Smile, събудих се със затворено дясно око. От няколко дни ме боли долният клепач, снощи по-осезаемо и сутринта едва отлепих. Поотпусна се малко, ще сложа някакви пачове, макар че имам един куп билки и точно лайка не, но до довечера за банкета бива да не съм като пират. За капак последните два маникюра ми издържат по седмица и се започва лющене, та съм и с гаден нокът. Случвало ми се е и друг път, почивам си месец без никакъв лак и после наново.

Лин, днес да си продължите разходката в отлично здраве и добро настроение!
Аз ще използвам времето, за да замеся малко коледни сладки.
От утре мисля и аз да отварям коледната сладкарница, че окъснях, а шефовете си чакат кутиите с домашни сладки. Пък аз после коледния бонус Joy
Отдавна не съм слагала такъв. Друго си е, дава някакво самочувствие.
+1 Рядко слагам, при това се свежда до слънцезащита с лек цвят, спирала и червило, но наистина е друго усещането. Майка имаше една леля Неделя, лека ѝ пръст, на село си живееше жената, но не излизаше от къщи без червило. Свекърва ми е по същия начин, грим, бижу и тогава навън.

Ети, от работа само гърбав се става Wink , отивай на слънце, щом имаш възможност.

Натоварен ден днес, урок на Марто, детски рожден ден с него, довечера и банкет, а съм будна и аз от по първи петли.

# 426
  • Сливен
Добър ден и от мен! Направила съм палачинки, пуснала съм пералня и сега с кафето се чудя как да продължа. Не се чудя обаче между Гърция и Турция например,  а с прахосмукачката ли да продължа или с едни шкафове. Май ще потърся малко подаръци онлайн Joy.
Лин, дано бързо да минава и да си изкарате чудесно.
Селесте, а само хладен компрес като за начало? Дано до довечера се оправи, ако не - прави се, че намигаш Kissing Heart .
Изкарах и аз снощи един банкет, със смесени чувства тръгнах, но добре се получи.
Харесвам Банско, но така и не съм ходила зимно време. Не мога да си го представя запълнено, като съм била там доста от хотелите са затворени.
Хубав ден на всички!

# 427
  • Бургас
Добро утро!
Едвам станах за работа днес, алармата ме стресна 😂

# 428
Добро утро!
Събудих се рано, но поне се радвам, че ми е последен работен ден за седмицата. Кукърът ми е сготвил зеле с домати. Да си отям преди прибирането на ММ.
Моята кожа, както всички знаете е на петна, уви.
Лина, бързо да му мине на детето.
Селесте, това с окото май е конюктивит. И снаха ми е била така. Изписват капки.

# 429
  • София
Добър ден!

Време е за почивка. Снощи си легнах късно, сутринта станах рано и вече ми паднаха батериите. Rolling Eyes Като някоя баба се чувствам на моменти...
Може да дремна с детето. Но и ми се чете.
Селесте, много неприятно! Дано бързо ти мине!

Хубав уикенд!

# 430
  • Сливен
Мари, а пробвала ли си шипково масло? Знам само, че помага при петна, белези и т.н.

# 431
Да, но не за петната, а за под очите. Не ми  допадна. Освен пак да прочета за него.

# 432
  • Бургас
Марѝ, има нещо като ечемик, ама такова ли е, друго ли, не знам. Зачервена подутина по ръба на клепача. Доста по-добре е, явно след сън съм била превтасала Joy
Прочети и за маслото от кайсиеви ядки.

# 433
За ечемик от очен лекар знам, че се слага топло (варено яйце) и капки.

# 434
  • Варна
Селесте, дано до довечера да е добре окото!
Але, много силно стискам палци още от сега. Нямам съмнение за успеха, ама и да не боли много и бързо да се възстановиш!
Довечера съм на ресторант с дружките! Нямам търпение да ги видя и да се наприказваме!
За кожа говорите. Моята беше перфектна допреди няколко години. Гладка като порцелан. Сега имам и аз някое петънце или бръчица, но най-много ме дразнят зачервяванията понякога. Възможно е да имам розацея или просто алергични реакции. Поддържам се иначе с разни кремчета, даже имам много. Joy

Общи условия

Активация на акаунт