Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 492
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 405
Ама не сте ми приятелки. Само аз ли имам кофти кожа? При всичката грижа изглежда горе-долу, но не и уау. Затова съм вечно в търсене. Ето и сега съм омазана с една корейска черна маска, която става на пяна с много балончета. Така ме гъделичка гадно, ама търпя. И носа съм си напълнила даже.

# 406
Съни, в този кОнкурс печеля безапелационно. И понеже знам, че никога няма да имам хубава кожа гледам да поддържам криво-ляво някакъв приличен вид ☺️

# 407
Добре, сестро, ще се поддържаме заедно.

# 408
  • Бургас
И аз с вас. Имам кофти кожа, а заради дългогодишно чоплене е с много разширени пори и белези. Задължително веднъж месечно козметик, там три часа чистене, маски, ампули и после цял месец я се намажа с нещо, я не. Сега ще видим меракът с маската дали няма да е от ден до пладне. Най-често ползвам уреда за микродермабразио на Лидл, от него съм много доволна.

# 409
Аз имам прилична кожа, чак хубава не е, но като по-млада беше добре само с крем.
Сега имам петна и бръчки, свличане.
А откакто напълнях и бузи и гуша отимах, като се оглеждам понякога се чудя кога се промених толкова.

# 410
Але, добре сте решили. Всичко ще е наред Hug. Да минава и да заминава и да не го мислиш. Да остават здравните проблеми в старата година.

Аз съм от тези, които си носят бръчките със самочувствие Mr. Green.

# 411
  • някъде ... тук ...
...Аз съм от тези, които си носят бръчките със самочувствие Mr. Green.
Харесва ми Simple Smile

# 412
И на мен, ама явно трябва да порасна още, за да го напиша;)
Пуста младост;)

# 413
Добър вечер, от шофьора на юбър (безплатния).
Маска нямам, но преди години развивах теория, че от такава/кова облъчване кожата ми е перфектна. Една приятелка ме изпрати да съм кажела "благодаря на баба си"... та с една дума генетика. Крем използвам много рядко, но пък много вода, и вътрешно и външно. Иначе бръчките моря с микро иглички, и то на 2-3 месеца веднъж
Але, пушка ще си след седмица. Вземай пример от моята майка. На 77 години е, смени втора става...и от вчера е без патерици. Ама те я боец, и ако знаеш колко стриктно си изпълнява упражненията....
Роди, оздравявайте. Времето е много коварно, уж топло, пече, но един леден полъх...
Боби, вечело да си изкарате

# 414
  • на Мелмак
Ооо, Али, много се радвам, че така сте го решили Hug Ще се напразнувате, а после всичко ще е наред Simple Smile
Ако искаш вкусни сармички, ще ти поръчам от моите, да си имате, да си хапвате.
Майка ми имаше много хубава кожа и много младееше. Аз не мога да се оплача, освен сухотата от хормона. Но възрастта си казва думата.
Тит, гледах реклама на иглички с ампули за домашна употреба. Или ти ходиш при дерматолог?

# 415
  • София
Али, всичко ще е наред! Ще мине и замине! Ние ще стискаме палци.
Прибрахме се преди малко. Много добре си изкарахме. На връщане Гоги почти заспа в колата. Сега го чакам окончателно да се предаде и трябва и аз да се оправя. Да мина през банята, да си сваля грима... Отдавна не съм слагала такъв. Друго си е, дава някакво самочувствие. Преди редовно се гримирах, сега за повод. И ще лягам, че много ми се спи.

Спокойна вечер!

# 416
  • Бургас
Отивам да гледам мача на Кобрата!
Успех му желая!

# 417
  • при моите деца .....
Але, ще останат всички болежки в старата година. 🍀
Аз много танцувам.

# 418
Ети, сама го правя, вече близо 10 години. Ако не ме домързи слагам и течност, някакъв супер -дуперски разтвор, който струва ляв и десен бъбрек

# 419
Добро утро!

Благодаря ви,  момичета! И аз се чуествам по-спокойна като го решихме, защото нещо ме глождеше да не чакам.
Купих си вчера детски пижами от Пепко със Стич и с Гринч 🤣  Аз по принцип не ползвам и викам да мина тънко. А и да съм веселяк в отделението,  все пак Коледа е 😆

Сега ще правя мекици за закуска, че любиюият беше на банкет снощи. Бойната ми задача за днес е да купя кръстче за бъдещата ми кръщелница.

Кожа и аз нямам особено хубава. Имам розацея и ща, не ща мажа разни неща. Имам си рутина и гледам да я спазвам, че и ми е много суха кожата. Поимвам бръчки, позависнах заради качването и свалянето на килограми, ама после ще го мисля.

Спокоен ден,  банда!

Общи условия

Активация на акаунт