Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 490
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 390
  • Сливен
Али, ще стискаме палци! Аз винаги предпочитам да не отлагам и да се прави каквото трябва,  да не го мисля.
Ще променяме името на темата явно, нещо с "хубавици" ще трябва да е, ама аз къде ще ида.... Disappointed Relieved

# 391
Али, ще стискаме палци! Аз винаги предпочитам да не отлагам и да се прави каквото трябва,  да не го мисля.
Ще променяме името на темата явно, нещо с "хубавици" ще трябва да е, ама аз къде ще ида.... Disappointed Relieved
Искам да кажа колко съм хубава...

# 392
  • На брега на реката
Али,  стискам палци,  всичко да се подреди.
Аз пускам маската на 20 мин, на средна степен или на 15 на силната. Обикновено,  на червена+ ИР. Жълтата съм я пускала веднъж + ИР, а сината +ИР, когато е в почивен ден,  че не бива след 16 часа.

# 393
  • Бургас
Сетих се за част от едно хубаво стихотворение на Христо Фотев:

Колко си хубава!
Господи,
колко си хубава!

Колко са хубави ръцете ти.
И нозете ти колко са хубави.
И очите ти колко са хубави.
И косите ти колко са хубави.

Але, мисля, че добре сте го решили. Вероятно няма да си шен за празнични трапези и сбирки, но пък ще си здрава, а това е най-важното.

# 394
Браво, Али! Да остане операцията в старата година.

# 395
Але, всичко ще е наред!
Няма как с толкова феи орисници, събрали се тук.

# 396
Благодаря ви, мили мои Heart

# 397
  • Germany
Али, ще стискаме палци и всичко ще е наред! Добре си решила да не отлагаш. Да минава и да не го мислиш повече!

# 398
Изписали сте света! 😅
Але, палци ще стискам и аз. 🍀💜 Всичко ще е ок.
Съни я чакам със снимки на готовите мебели и подреден дом. 🥰
Май само аз нямам маска, ама съм си хубава и така. 🤣🤣🤣 Дори крем за лице не мога да нацеля хубав, но аз нямам и възможност за скъпа козметика.
Времето не стига за нищо. Колата все още дава проблеми. 😰 Блокира педалът за газ и не ме питайте как шофирам без газ. 😅 По пътя на логиката, за да се движа трябва да натискам газта, а като светне чек-а, просто ръчкам скоростите и тя сама се движи. Абе цирк!
От понеделник пак ще е натоварено. Синеочка в понеделник има концерт от модерните танци, вторник е на екскурзия, петък пак концерт с тяхно участие. Да минава и да идва ваканцията, чеее... 😅
Приятна вечер и хубав уикенд от мен! ❤

# 399
Ени,виж тези.Български,бюджетни,с добри съставки.Може да ги пробвам някой ден.Маска и аз нямам,но съм с хубава 🤭 кожа,и не смятам да взимам.
https://gpharm.bg/produkt/dermobyotyk-ovlazhnytel-y-nosthna-mask … lek-gpharm-50-ml/
Але,ще стискаме палци да мине всичко по вода!

# 400
  • при моите деца .....
Поздрави от Сандански - коледно украсен с пролетно време.

# 401
  • Бургас
Але, всичко ще мине наред и ще остане в старата година!

Боби, весело да ти е!

Ени, да ни покажеш после Синеочката!

# 402
  • Бургас
Ени, аз ползвам продукти на Skincyclopedia, бюджетни са, а са хубави. Ползвам силно казано, защото основно купувам, а не се мажа редовно.

ММ и той се нареди с маската, свети в жълто и Марто му вика миньон.

# 403
Али, мъдро решение!
Ще отпразнувате кръщенето и после всичко ще е наред. А за празниците ще те обгрижват 🍀

И аз не използвам много козметика, рядко си взимам нещо малко по-скъпо.
Лятото изкарах с един много хубав корейски крем в тубичка.

# 404
  • някъде ... тук ...
Аз нямам тая вълшебна маска. Ама и да я имам, като се знам, ще забравям да я ползвам. И кремовете се оказаха всички се оказаха изтекъл срок. Това показа ровенето в кутията с такива. Ходя си натюр. Бръчките са ми най-малкият проблем.

Але, добре си решила. Късмет всичко да се нареди, както си го подредила!

Боби, весел уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт