Надявам се да намеря съвет тук, защото не съм сигурна какво да направя.
2024 декември имам спонтанен аборт в 18 г.с, след което изчакахме 6м за да започнем с опитите отново, отне няколко месеца докато това се случи и декември месец забременях, като още преди теста бях сигурна че съм бременна и януари се видя положителен тест.
Имам правени изследвания за тромбофилия от предната бременност, след което пуснахме тсх, витамин б, витамин д, чхг и бях вече на два прегледа в 5г.с където се видя че има сакче, киста и се виждаше някаква кръв, но не беше хематом. Не можа да каже каква е.
Изписа ми утрогестан вагинално, витамин ц и нош па.
След което 6г.с пак бях на преглед забеляза се пулс и тази кръв, която си седи. Кървене не е имало нито по уреда, нито до тоалетна.
Изписа ми акард и махна ношпа-то, аз пия фолиева киселина, елевит, витамин д 20 000 веднъж в седмица, защото ми е ниско.
Пак съм на преглед другата седмица
Като до понеделник, имах леко гадене понякога и усещах миризми като парфюми, които ми дразнеха и силно подуване на гърдите, нощно врече ходех поне 3 пъти до тоалетна
С предната бременност за налагаше да лежа от тогава имам от време на време болка в кръста, като ако седя повече права се засилва, това е което имах понеделник болка в кръста, но не повече от това което преди.
От вчера вторник не усещам почти нищо, нито гърдите ме болят, няма умора, не усещам онова усещане в корема при бременност
Няма нито кървене, нито болка в корема, нито вече болка в кръста.
Не знам дали да изчакаме до сряда, когато ми в прегледа или да се обадя на лекаря по-рано.
Благодаря