Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 488
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 375
  • На брега на реката
Добро утро!

Съни, стискам палци! Ще успеете!

ММ не се стряска от маската и как иначе, като и той е участвал в подаръка.

Роди, как сте? Отминава ли вируса?

Хубав петък, момичета!

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 06:43 от Бубoлина

# 376
  • на Мелмак
Добро утро на истинския петък Wink
И за мен този е такъв.
Доста неща отметнах вчера, ако и днес успея, ще е супер.

# 377
  • някъде другаде
Добро утро!
Радвам се , че е петък.
Боби , приятно изкарване!
Съни , стискам палци! Ще успеете.
Роди , как сте? Минава ли вече?
Але , аз съм си харесала да слушам , защото не мога да си я взема на хартия "Затворничка в Техеран" на Марина Немат и "Изрисувано с къна" на Алка Джоши. Сега слушам "Тревожни хора" на Бакман , а чета на Нора Робъртс "Колекционерът". За коледните и новогодишните празници си взех вчера от нашата библиотека на Даниел Стийл 6 книги , че са леко четиво.
Хубав ден!

# 378
  • Бургас
Добро утро!

Тези дни и аз направих абонамент за Сторител, с идеята да върна Вики към четенето. Първата вечер слушаха от мерак с Марто някаква книга и дотам. Аз нямам слушалки и навън няма как, но поне из къщи трябва да пробвам да слушам, докато си върша нещо.

Боби, лек път! Усещам, че се заформя среща в Сандански Wink

От известно време имах проблем с пералнята, не вземаше праха от контейнера, но иначе с капсула в прането нямаше проблем. Чистих филтър всяка седмица и нищо. Ходих вчера да се консултирам с майстор и каза да изчистя филтъра отзад, който е на тръбата за вода към пералнята, и сутринта го разглобихме...леле, леле, каква кал ли, пясък ли, не знам и аз какво беше. Водата ни е супер чиста явно Joy Отделно се сещам, че проблемът започна след като изпрах на съседката протектора на матрака след едно наводнение и протекъл отгоре таван, та и това е допринесло явно.

Нещо не бивам днес, нищо не ме боли, а едва се влача. И да легна, няма да заспя, та май ще изляза малко да взема въздух.

Хубав да е денят ви!

# 379
  • Бургас
Добро утро!
Съни, палци от мен!
Роди,бързо да минете при лекаря!
Боби,хайманата, весело да си изкараш!

# 380
  • Бургас
Имам питане към момичетата с лед маската.
Скрит текст:
На едно слагане само една светлина ли ползвате, или може 10 минути с една и още 10 примерно с друга? Изключвам инфраред, която може едновременно с всички. И почиствате ли по някакъв начин маската след употреба?
Тествах днес моята с 10 минути пробно. Снимах се преди, след няколко ползвания ще снимам и след.

# 381
Добър въпрос, Селесте. Аз снощи направих 10 минути червена и 10 жълта. И двете на по-слаба степен. Почистих с влажна кърпа.

# 382
  • София
Привет и от мен!

Най-после да подвия крак. И да пия кафе, този път седнала. Smiley
И на мен ми се ходи на форумна среща. Трябва само ММ да е свободен и да гледа Гоги. Simple Smile
Довечера сме на гости. Малко разнообразие за всички. Е, разваля се малко режима на Гого, но то пък не е всеки ден.

Хубав петък!

# 383
  • Бургас
Днес ми предстои втора среща със стоматолог, сложи ми щифт за коронка,днес ще довършва. Сигурно съм им изглеждала като луда,защото само ако си вея с вентилаторче мога да оживея. Ама, каквото такова-мъчи ме 45 мин, щом не умрях,значи и днес ще удържа. За импланти още не съм се решила,каза,че ако сега свалим моста два месеца трябва да минат, за да започне работа.

# 384
  • София
Правихме тестове ние снощи - нито грип, нито ковид. Явно си е вирус някакъв.
Малко по-добре съм днес, но си имам хрема и кашлица.
Отавихме свекъра на болничното спа. Simple Smile
Съни, стискаме палци да успеете и всичко да е по план!
Присетих се с какъв кеф ние посрещнахме първата Коледа и НГ в новата къща. Незабравимо изживяване...
Аз пък с този Сторител изобщо не съм се опитвала да свиквам. Само звуковата информация ми е доста различна и недостатъчна в сравнение с тази, когато аз чета.

# 385
Аз минах на Сторител, откакто установих, че имам проблем с ТикТок. Много екранно време, малко полезна информация, а само си пържа мозъка. Сторител си го пускам като правя нещо из къщи или карам кола. Иначе си чета книги

# 386
И аз наблягам на четенето. Сторител за дълги пътувания, докато шофирам ми върши работа, но не на всички книги ми харесва озвучаването. Някои ми напомнят на касетките с детски приказки, които слушахме като малки. По-възрастните ще се сетят;)

# 387
Аз пускам 15 мин. Половината на синя светлина, половината на червена.
На втора степен и включен инфраред.
След употреба си го завивам пак с найлончето.

Не мога да слушам книги. Разсейвам се и започвам да си мисля за мои неща.
Така, че и за пътуване не мога да го ползвам. Пускам си радио и си слушам песнички.

# 388
С любимия след два дни четене и съветване решихме, че няма да отлагаме операцията. На 21.12 ме приемат, на 22.12 ме оперират и, ако всичко е наред, на 24 ме изписват.

# 389
Ще бъде, Али. Ще стискаме палци. На 20 ще си най-прекрасната кръстница, а на 22 ще те ремонтират.

Общи условия

Активация на акаунт