Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 484
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 360
  • Euskal Herria
А за какво се ползва тази маска? Може и да сте обяснявали, ама аз много време не бях чела нищо.

# 361
А за какво се ползва тази маска? Може и да сте обяснявали, ама аз много време не бях чела нищо.
Показанията на маската са за стимулиране на производство на колаген, справяне с пигментни петна, акне. Все хубави неща.

# 362
  • при моите деца .....
Привет!
Събрала съм само багаж на ММ за следващата седмица, моят не е започван и за Митко дрехи.
Но гледам ТВ и пия вино.
Имаме билети за концерта на Тони Димитрова за 11.01.26.
Хубава вечер!

# 363
  • Euskal Herria
Благодаря, Съни!

Ако си взема такава маска, ще съм чудо неземно Grinning - на лицето тая джаджа, на ръката ортеза... ще държа злите сили надалеч от дома нощно време Grinning Достоен съперник на Робокоп.
Извинявайте, момичета, сигурна съм, че има своите ползи, просто си се представих и ме напуши смях.

# 364
ММ, като ме види с маската, подскача най-демонстративно и си плюе в пазвата 🤣🤣🤣

# 365
Пфууу, моят затова заспа преди да ме види с нея. Но реагира като мъжа на Руми при всяка друга маска.

# 366
  • на Мелмак
ММ вече тактично се прави, че не ме вижда, понякога повдига веждА Joy

# 367
Аз от години се лепя с тейп, за разглаждане на гневната бръчка, даже котката ме гледаше странно и се чудеше какво ми е. Свикнаха ми, ама ако сега засветя , ще ме обявят за куку;)
Ако много се похвалите от маската, за да не се деля от колектива, ще се жертвам да подскачат от мен и да плюят в пазва;)
Искам снимки преди и след, моля.

# 368
  • Бургас
Аз от хоцкане не стигнах до моята, даже не съм я разопаковала, но я показах на снимка на ММ, че да няма изненадани.

# 369
  • при моите деца .....
Багажите, мисля, подредени.
От утре, около 15 ч съм в Сандански.
Не знам програма, аз планирам разходки.
Ако някой има възможност за кафе, да пише.
Лека нощ ❤️

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 23:24 от * Боби *

# 370
Добро утро на св. Петък 😁

Днес мисля да го карам по-лежерно. Любимият довечера е на банкет,  така че ще  съм шофер.
Снощи установих, че съм си изчела всичко на четеца, та се приспивах със Сторител. Ако някой има предложения за книги да сподели,  моля.

Бях поръчала лепенки за нос за мен и тапи за уши за любимия и снощи тествахме. Явно не работят,  защото като се събудих той пак беше в другата спалня 😁

Тъпото е,  че заради кръста сега трябва да си отложа операцията на носа...

Спокоен ден, банда!

# 371
  • при моите деца .....
Добро утро!
И аз се радвам, че е петък.
Вече пия първото кафе.
Въртя една перална....
Спокоен ден!

# 372
  • София
Добро утро!
И аз се радвам, че е петък!
Ще водим свекъра към болницата след малко за обичайната му профилактика. Ще си отвисим там няколко часа, докато го приемат.
Боби, весело изкарване! Снимки предполагам ще споделиш с нас. Hug
Хубав да е денят ви!

# 373
Добро утро.
Честит ни петък.
Снощи след всички процедури изглеждах добре, ама явно към 12 пак съм се превърнала в тиква.
Тути, същата бръчка боря, ако се сетя да се снимам, ще имаш преди и след. Стига да помогне.
Аз моля за палци. Заветното сглобяване на мебелите започва днес. Дано няма перипетии повече и успеем. Ако не се справим до другия петък, ще трябва да го оставим за януари. Та се надявам да се справим.
Хубав ден.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 07:39 от Sunny29

# 374
Добро утро!
Боби, писах ти на лични.
Стискам палци, Съни!
Роди, по- добре ли сте?
Мързи ме да стана за упражнения, но който изяде света преди лягане, ще трябва да се самонакаже.
Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт