Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 481
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 345
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах преди алармата , наспах се.
Вчера прегледите минаха добре. Всичко е наред , само кардиолога ми смени едно лекарство , та ще ходя на 07.01 да види как се влияя от него. Тамън ще имам повод да се разходя до Плевен.
Боби , смело купувай. Казах ти , че това е една от най добрите ми инвестиции.
Але , неприятно , но трябва да се оперираш , ще стискаме палци.
Хубав ден!

# 346
  • Germany
Добро утро!
В 4,30 се събудих и повече не можах да заспя. Тези проблеми със съня са най гадният симптом на менопаузата при мен за сега. Дано не е лудница на работа и успея да се концентрирам, защото имам да си довърша едни планове, които трябва да разпратя на пациентите другата седмица и после почивкааа.
Али, пази се много сега, а после ще стискаме палци всичко да мине леко и бързо.
Щях да ви пожелая хубав петък, пък то било още четвъртък... Та хубав предпетък! Simple Smile

# 347
  • София
Добро утро!

Днес сме ранобудни, в 6:30 стана Гоги. Но и снощи заспа рано. И аз заспах рано, та съм горе-долу свежа.
Али, всичко да мине бързо и безпроблемно!
Тони, браво за добрите резултати!

Хубав ден да имате!

# 348
Бубе, знам, колкото време е страдал нерва, толкова време му трябва да се оправи. Ще мине и това.

Маре, аз там вече имам татуировка,  старата от там минава.  Направих си я по препоръка на неврохирурга,  та дано да я хареса и да не я повреди много 🤣 Ако я прецака ще я оправяме с татуиста, няма как.

Вчера си бях свалила обецата от пъпа, заради ЯМР-а. Снощи я взех да я почистя и да я сложа, даже я показах на любимия в шепичка... Тая сутрин се къпя и установявам, че нямам обеца... Прерових къщата - не и не. Накрая извадих старата. И не знам какво ме накара да преровя пералнята. Намерих я 🤣 Явно съм я метнала с дрехите,  който сложих за пране. Изпаткала работа 🤣

# 349
Добро утро.
Але, дано не ти попречи отлагането и си направите и кръщенето. А след това да станеш като нова.
Хубав и успешен да е денят ви.

# 350
  • при моите деца .....
Добро утро!
С кафето не успях да публикувам....
Але, ще те подкрепяме 🍀
И при мен гаден симптом е накъсаният сън.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 08:22 от * Боби *

# 351
  • Бургас
Добро утро!
Але, от притеснението е това с обецата-блокираш и си мислиш какво ти предстои. Още по-лошо е, когато си го преживяла веднъж.
Сушилня си взехме преди да се приберат англичаните, нали бяха у нас в началото. Че предната зима простирахме в хола на сушилник и такава влага  се обзаведохме. Стени,дограма-всичко беше почерняло. Та с две ръце гласувам За, това май ми е най-полезния уред през зимата.
За спирането на градския транспорт имам някакви идеи, но няма да ги споделям.

# 352
  • Бургас
Добро утро!
Але, с теб сме!

# 353
  • на Мелмак
Аз много се ядосах като си взех сушилнята. Точно заради влага в къщи от немай къде се навих. Иииии сега не мога без нея. Затова се ядосвах, че не съм я взела по-рано, мислех я за ненужен уред. Аз я ползвам целогодишно.
Али, а как ходиш? Ужасно е това с крака.
Милата Hug
Мони, аз си мисля вече за ХЗТ с това премено. Писна ми от всичките му екстри. Само не знам към кой доктор да се обърна. Имам приятелка гинеколожка, но тя някак не е ок с това.
И аз имам бумащина на работата. От онзи ден. Дано днес успея да я свърша.

# 354
  • Бургас
За спирането на градския транспорт имам някакви идеи, но няма да ги споделям.
Мислим еднакво Wink В 18:10 си се движеше без проблем Б1, но час по-рано не можа, айде бе.

Втора вечер заспивам с кокошките на дивана, докато гледаме филм. Обаче снощи така съм затиснала очилата, че наносникът ми се забил яко в носа, още усещам болка там и в челото.

Але, да си дочакаш операцията спокойно, да мине леко, а възстановяването после да е бързо! Сериозно звучи това с липсата на чувствителност. Ти си голям герой!

Хаха, с пердето, викат, пада и корнизът/таванът. Много сте забавни.

Пратих днес Марто на училище. Вчера се наспа едно хубаво и цял ден нищо, написахме всичко за двата отсъствени дни, в уча.се пожела даже и тестове да прави, и снощи преди лягане се започна с ''Утре ако ме заболи пак глава и ти се обадят, ще ме вземеш ли?". Сутринта става и пак глава ме боли, сълзи, не ми се ходи на училище... С кака му го играх това няколко месеца с болки в корема, които вкъщи изчезваха, сега остава и малкото да ми върти някакви номера.

Маската ми идва днес и нямам търпение да я тествам. Вечерта ще излизаме с приятели, че да почерпим все пак със закъснение за именика, да видим дали ще забележат разхубавяването ми след иглите и нея. Joy

Мони, хубав предпетък много ми хареса. Пожелавам ви го и аз!

# 355
Ети, ми малко като Хер Флик 🤣 Раздвижи се, не е съвсем дърво както при кризата. Ама тръпне, имам спазми в прасеца... Гледам много,  много да не щъкам.

# 356
Липсата на качествен сън и мен ме е застигнала, да си измрънкам тихичко.

# 357
  • София
Привет!
Аз докато се разпиша станало обяд.
И мен ме тръшна виенския вирус на ММ, та снощи за екстра и с температура се борих. Сега май пак се опитва да се покачва.
Али, дано всичко мине супер, когато му дойде реда!
И за мен сушилнята и съдимиялната са незаменими уреди. 
Свекървата спи по максимум 2-3 часа на денонощие. Не може повече. Не знам как издържа така. А има постоянно енергия за няколко човека.
Аз днес съм метнала най-неприятната за мен работа - да притеснявам длъжниците да си плащат. Tired Face
Да се оправят всички с болежки!

# 358
  • Бургас
На два пъти ходим днес с дружка по магазините да си търсим дрехи за банкета. Накрая взех една компромисна блуза, защото просто нямах никакъв друг вариант из нас. Само едни дълги ръкави, едни вълни, няма ли да ходят по банкети другите хора, да потанцуват, да им е топло.

Роди, да оздравявате бързо и двамата с мъжо и да не предавате по веригата на друг!

# 359
Роди, оздравявайте.
Днес си получих маската и серума. Покрай тях взех ампули за коса и маска за уста. Почвам да се разкрасявам, утре колегите няма да ме познаят.

Общи условия

Активация на акаунт