Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 450
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Привет!

Няма сядане от сутринта. Така е всеки ден, няма как. Чакам Гоги да заспи и ще опитам да почета. Уморено ми е... Днес и утре ММ ще работи до късно, та трябва да удържа фронта. Петък пък сме на рожден ден в едни семейни приятели. Същите, които имат дете колкото Гого. Поне ще поиграе хубаво и ще смени малко обстановката.

Хубав ден да имате!

# 331
Румка, сподели крема си с нас! Не е редно да хвърлиш "бомба" и да се оттеглиш да спиш спокойно.

Направо се трупясах, което не ми попречи сутринта пак да се успя Satisfied

На работа лудница, чак сега сядам да си пия кафето с вас. Ето я серията, твърдо вярвам в намалението Joy
Давам снимка, защото е от Бестсикрет и няма да се отвори на тези, които нямат членство. В момента ми е останал само дневния крем. Ама ще трябва да поъчвам от серума. Продават се в пакет и по отделно, пак с отстъпка. Само дневен крем го взимам за около 50-60 лв.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 22:48 от rummi_pl

# 332

Али, лек път и днес. Като ти е свободно питай дружката за процедурите. Най- вероятно са пилинг.

Микронийдлинг прави, Маре.

# 333
  • Бургас
Аз до лекция няма да стигна. Затворили целия център заради протеста и вместо там, се озовах на м@йната си в другия край на града. Написали си със ситни букви на страницата, че е възможна смяна на маршрут на някои линии след 18 ч., а още в 17:15 го бяха сменили. Ако се прибера с време, ще отида поне на танци.

# 334
  • Бургас
Аз ходих. Интересна дискусия се получи.  На територия всичко знам. На практика обаче ,като ми падне пердето,ми пада барабар с корниза

# 335
Помня, когато детето беше малко, колко книги бях изчела, че и примери имаше, ама лесно да се каже, ти си казваш репликата по книгата, ама видиш ли, детето не прочело как трябва да реагира и си прави каквото си иска. И понякога не само пердето, ами и тавана пада.

# 336
  • при моите деца .....
Привет!
Свърши този безкраен ден, сипах си чаша вино....
Гледам сушилни....
Марти е на протест, не очаквам провокации, но....
Хубава вечер!

# 337
  • Бургас
Боби, смело купувай сушилня! Ще се родиш!
Повярвай ми!
Аз няй-накрая успях да си взема и съм изключително доволна.
С тази влага в Бургас, нямаше съхнене на дрехите!

# 338
  • Сливен
Ох, смях се на глас, Съни "ти си казваш репликата по книгата, ама видиш ли, детето не прочело как трябва да реагира и си прави каквото си иска." Joy. Мдааам, и аз съм от тези, с падащите корнизи, то сигурно затова вече нямаме пердета вкъщи Joy.
Мина деня на един дъх. Сега ще си направя чай докато изпере пералнята. Сушилнята я използвам предимно за спално бельо и хавлии. Не улучвам програмата за блузи, но може да е и защото е комбинирана. Ровичкам за малки картинки тип диамантени гоблени или рисуване по цветове, че за големи може да нямат търпение - това за добавка към подарък. Мъфинче, едното дете го изгледахме заедно с приятели с техните, добре се получаваше. Хубаво, че се разбираха, че на един рожден ден всички бяха "набити" от най-малкото. Постепенно разредихме събиранията с това семейство...Rolling Eyes
Лека и спокойна вечер!
Дописвам - стара ще си ходя, така и не свиквам с редовни козметични грижи.

# 339
Много бяхме на протеста, казаха над 50000. Всичко беше мирно и възпитано, само като се разотивахме някакви хвърляха пиратки, но ги оукахме (има ли такава дума?😁).
Моите още не са легнали🤦♀. Малкият какво ли не причини не намира да не ляга😡

# 340
Добро утро!

Минаха ми прегледите вчера. Ще трябва да се оперирам... Хернията е станала доста голяма, притиска много нервът... Неврохирурга даже намекна, че е спешно и искаше още другата седмица... Едва се въздържах да не ревна на прегледа. Успяхме да се спазарим за след Нова година с обещанието да се пазя много,  да нося колан и да се наблюдавам осторожно. Много ми е тъпо. Предния път се оперирах от раз, ама сега, като знам какво ме чака като възстановяване не съм толкова ербап. Видях се и с невролога като се прибрахме- и той е на същото мнение,  така че нямам особен избор. Поне от оперираната страна ситуацията е топ, не съм прецакала и там нещата.

Та тъй.

Спокоен ден,  банда!

# 341
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Лято, гледах Пловдив, много се радвам, много хора Simple Smile
Щерката и тя беше, много доволна и изморена, и надъхана.
Аз имах дълъг работен ден, прибрах се късно, не спах добре, сигурно от напрежението, перални, сушилни, миялни, всичко работи сега, второ кафе ще пусна, не знам какво да готвя.
Алечко, въпреки всичко не бих чакала. Успех ти желая, дано нямаш големи болки Hug

# 342
Ети,  болки нямам особени. Имам голяма загуба на чувствителност в десния крак. Обаче на 20ти съм кръсница на едно много важно, чакано и измолено дете. Не искам да се отмятам. Макар, че мама му сама предложи вчера като говорихме. Обаче за мен това е много важно. Ще изчакам да мине и тогава.

# 343
Добро утро и от мен.
Оказва се че днес съм на прожекция на италиански филм, а не било за вчера.
Али, погледни го от хубавата страна- още една операция= още една татуировка. Simple Smile После ще си хем здрава, хем по- екзотична. Ние ще те нахъсваме и изтърпим по време на рехабилитацията.
Хубав ден, момичета!

# 344
  • На брега на реката
Добро утро и от мен!

Али, хубаво е, че не те боли, но наистина не е добре да се чака. ММ нали го оперираха преди малко повече от 2 години и понеже е чакал преди да стане нетърпимо, още не може да му се възстанови чувствителността на крака. Една рехабилитаторка каза, че нерс се възстановява с мм на година.

За грижата за лице и аз започнах преди 7-8 години. Преди това и крем нямах даже. Моята приятелка все ми се караше, че съм изостанала, но аз не усещах нужда.
Сега ползвам, но има дни в които забравям, особено когато съм в къщи. Не съм компетентна по темата, но чета и като се похвали нещо - пробвам, стига да ми е по джоба, ама то при мен е, и аз като жабата дето вдигнала крака да я подковават. Joy Та положението в момента е - имам кремове и козметика за коса, ама не знам кога ще я използвам, че да н'съ съсипе. Факт е обаче, че от нито една козметика не станах ослепителна, но си я ползвам. Най-доволна съм от маската, че след нея мога и без мазила.

Хубав ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт