Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 442
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Руми,
Ети, работя с Уникредит. Всеки ден, в който съм в клона им слушам разправии с граждани с монети. Хич не са услужливи, дори и с таксата.

# 316
Мерси 🥰

# 317
  • София
Руми, кой крем използваш?

# 318
Добро утро!

Вчера голям гъз път да види, днес още от същото 🤣 Поне ми бяха ползотворни срещите, дано и днес да е така. Сега се сетих, че ще трябва да бързаме да напуснем София преди протестите.

Маре, вчера приятелка започна  някави процедури за премахване на пигментни петна, че след бременността и избиха много.  Ако искаш ще  питам какви.

Аз имам някакви монети из касичката, но не са много и ще си ги оставя за спомен и като наследство за идните поколения 🤣 МсЧ искаше да заделя и банкноти, ама с тоя коледен шопинг няма как да стане 🤣

Маската и аз ще я пропусна и ще разчитам на вътрешната си красота 😁

Карз, за ръцете ползвам Еудермол за напукани пети. Само това ме спасява зимата. 

Мони, не отлагай профилактиката!

Спокоен ден, банда!

# 319
Добро утро.
Але, и аз исках да заделя банкноти и заделих дребни, ама за едри няма как да стане. И без това прекачих вече бюджета за ремонта и не се знае какво още ще излезе. То и за подаръци отделих повече от предвиденото. Обаче обичам подаръци.
Хубав ден.

# 320
Добро утро!
Али, лек път и днес. Като ти е свободно питай дружката за процедурите. Най- вероятно са пилинг.
Румка, сподели крема си с нас! Не е редно да хвърлиш "бомба" и да се оттеглиш да спиш спокойно.
Фонсе, знам, знам, какво ли не правя- мажа, пия и т.н., но петната са си факт. За другото лято твърдо съм решила да не се гологъзя на плажа и да се заредя със студени пачове, освен тривиалните шапка, очила и слънцезащитен крем.
Аз се наспах. Евентуално се дължи на по- обилната вечеря (направо си бяха две вечери) и повечето въглехидрати.
Хубав да е денят ви!

# 321
  • София
Добро утро!
Аз не се наспах, че ММ е болен и цяла вечер ходи като караконджул.
Али, лек път! Добре е да се изнижете наистина по-рано!
Моето братче вчера и той беше тук. Официално вече го преназначиха на новата позиция. Радвам се много за него. Ако мога и по-често да го виждам като идва тук ще е супер. Heart Eyes
Прекрасен ден на всички!

# 322
  • при моите деца .....
Добро утро!
И аз се наспах.
Але, лек път.
Днес ще ми е натоварено в работа....
Броя дните до отпуска.
То по празниците няма да си почина, но...
Хубав ден!

# 323
  • Бургас
Добро утро и от мен! Понеже днес нямаше нужда да ставам рано, че ще задържа Марто вкъщи, та затова съм будна от 5 ч.

Сантимент към парите нямам, планирам да опукам всичко до последната стотинка. В Кауфланд на касите на самообслужване монетите една по една ли се пускат, или както беше машината за обмен отвън?

Роди, да оздравява бързо ТМ!

Планове за деня нямам, ако някой реши да ми намери работа, добре дошъл, ако ли не, имам за чистене по шкафове и гардероби. Довечера ще ходим с Лин на една лекция за тийнове и как да се научим да не крякаме по тях. Не знам има ли такъв вариант, то след десетото напомняне или викаш, или вземаш сопата.

Хубав да е денят ви!

# 324
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес съм на Плевен на ендокринолог и кардиолог. Между двата , а и преди автобуса ще имам време за разходка. Дават и времето да е хубаво.
Роди , бързо да оздравява ТМ.
Хубав ден!

# 325
  • на Мелмак
Добро утро и от мен
Роди, да не сте си донесли нещо от Виенския вятър?
Събудих се в 6, но наспана.
Един кекс ще направя и отивам на работа.
Хубав ден ви желая!

# 326
  • Бургас
Руми на Любляна има.
Лин, коя банка?
ДСК и Уникредит (Уникредит имат такса само ако искаш да ги уедриш ).Предполагам че и другите банки е така, трябва да се попита

# 327
  • София
Да, Ети , още от там се почувства зле. Такива дестинации ще ги мисля вече най-рано за м. май. Поне да има да се гледат красивите градини на хубаво време. Relaxed
Селесте, да оздравява и Марто по-бързо!
Ако научите някоя интересна тактика довечера, може да я споделите и с нас. Yum
Аз предвид, че знам колко много работа имам още до края на годината, която чака само мен, изобщо не броя дните до празниците.

# 328
  • Germany
Добро утро!
И аз наспана. Големи бъркотии ме чакат днес в работата. Всеки си прави каквото намери за добре, а от мен се очаква да въведа ред в хауса. Ом!
Хубав да ви е деня!

# 329
  • Бургас
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт