Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 442
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 300
  • София
За монетите, питайте в кой офис има машина, за Обб в само на бул Мария Луиза. И върви със съответната такса.

# 301
  • Canada
Машините в Метро дават бон, който се ползва в магазина, имайте го предвид.

Мари, нали знаеш, че никой продукт сам по себе си не прави чудеса 😄

Етти, затънали сме до шия в 💩, ма хич не ми пука. Правя каквото мога и чаЛ 😂

# 302
Ети, можеш да платиш със стотинки в Енергото. Няма нужда да ги сортираш, имат си броячна машина и не връщат никого и не се цупят (поне при нас е така)

За крем не сменям вече моя. Взимам го от Бест сикрет и съм решила, че е страшна далавера. Пък и много ми харесва 😁

# 303
  • Germany
Роди, не сме в Мюнхен,  до Хайделберг живеем. Ако идвате към тази част на Германия ще се радвам да се видим.

# 304
  • на Мелмак
Руми, мерси за енергото, не знаех. Но мисля, че всички сметки са платени.
За Метро знам, даже си бях направила списък за коледно пазаруване.
В ОББ и Уникредит имам сметки, там ще ги дам, такса, не такса не мога да ги хвърля. Е, ония ден Лин колко чака?
Нейните от базар бяха, ама си трябва Grinning
Мони, ти как си?

# 305
Нищо, ще можеш и януарската сметка да платиш.

Я, да питам. Детето трябва да направи панорамна снимка за зъболекар в София. Някой знае ли къде може, да е близко до НБУ

# 306
  • Бургас
Имам насъбрани жълти стотинки, обещаха ми да ги вземат в магазина в който пазарувам, обаче така и не ми остава време да седна и да ги изброя и сортирам.

Фонсе, благодаря ти! Не бях чела за кварцетина. Интересно е!

# 307
  • Бургас
Руми, мерси за енергото, не знаех. Но мисля, че всички сметки са платени.
За Метро знам, даже си бях направила списък за коледно пазаруване.
В ОББ и Уникредит имам сметки, там ще ги дам, такса, не такса не мога да ги хвърля. Е, ония ден Лин колко чака?
Нейните от базар бяха, ама си трябва Grinning
Мони, ти как си?
Ако си вкарваш стотинките в собствената си банкова сметка няма такса. Но пък се чака доста. Поне при мен,но аз бях с много монети от 2 стотинки,до 2 лева. Някъде около 2000 хиляди лева.

# 308
  • София
Руми на Любляна има.
Лин, коя банка?

# 309
  • Бургас
И аз имам монети в една торбичка, макс 10 лв. да са. Държа ги до вратата и всеки ден слагам по мъничко в портфейла. Децата имат по 1 и 2 лв., но скоро е коледният базар в училището на Марто и там ще ги пласираме. Което ме подсеща, че може и дребните монети там да идат.

# 310
Карз, завиждам ти, че не ползваш кремове. Аз ползвам какво ли не и кожата ми не изглежда, както трябва. Ако не ползвам.нищо, не си предснавям как ще изглеждам.

# 311
  • Бургас
Съни, вече си имам нужда от подръжка, ама не се сещам за нея Simple Smile

# 312
Мид, Любляна какво е. Улица ли? Как да го потърся в гугъл ☺️

# 313
  • Germany

Не знам какво да ти отговоря. Напоследък често ме боли корема и имам чувството, че ми се върнаха част от проблемите от преди операциите... Трябва да се организирам да си направя контролна колоноскопия, но все отлагам. Иначе тази умора, която ме мъчеше изчезна, явно е било от инфекцията на зъба.
Натъпках се с китайско и после що не отслабвам. Еми, от лакомия ще да е Simple Smile

# 314
  • София
Да да, извинявай ул Любляна.

Общи условия

Активация на акаунт