Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 412
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 285
Маската не смятам да взимам,но имам всичко друго 🤭.Страхотни са продуктите, много добре,и лечебно,ми действат!От както ги пусна на пазара ги ползвам,лятото вече не ми се обрива кожата,а зимата си мажа лишеите по тялото.
Тази зима в градината плъзна коксаки вируса,не подмина разбира се Шефа 😬. Лечението от поредния УНГ никаква не я свърши,а в този случай каза пак да ида.Ми,или ще е другата седмица,или няма да се занимавам повече.

# 286
Оф, ужасни сте. Дайте линк за тази маска...

# 287
https://alpluscosmetics.bg/?utm_source=ig&utm_medium=social&utm_ … UhB59GP2YdpjjFfBw
Ей тука някъде е.Кремовете също са намалени 😁.Поредна опаковка използвам от хидратиращия.

# 288
  • Бургас
https://alpluscosmetics.bg/?utm_source=ig&utm_medium=social&utm_ … UhB59GP2YdpjjFfBw
Ей тука някъде е.Кремовете също са намалени 😁.Поредна опаковка използвам от хидратиращия.
Ооо,не! Ще разчитам на вътрешната красота!
Joy

# 289
  • На брега на реката
Добър вечер!

Честити да са всички,  имали поводи тези дни! Здраве и късмет!

Браво на Тони и Тит за изследванията!

Ети, браво на щерката, а за ръката, дано все пак се намери облекчение.

Ползвам си маската с кеф, а на миналото намаление си купих и от мазилата. Доволна съм!
Много се радвам, че и закупилите я сте доволни!

Аз си гледах пак софиянчетата, през почивните дни и феята ми е с варицела. Дано да мине бързо и без проблеми.
Сега обаче няма да се виждам с тукашните, макар и да съм я карала като дете.

Съни, до къде сте с новата къща?

# 290
Бубе, майсторът още е болен, та явно ще почакам. Всичко е натрупано в апартамента, само трябва да се сглоби и подреди.
Иначе и аз се обзаведох с маска. Тъкмо си мислех, че ще трябва да избирам между лицето и д-то и ще трябва да мина на диета, да си я изгладувам, но шефът даде коледни бонуси, та ми се размина. Помня, че Фонс препоръча нещо, ама серум ли беше, масло ли?
Ама за кремовете не сте ми приятелки, имам още някои неща за плащане, плюс множество подаръци, та трябва да се спра.

# 291
  • На брега на реката
Наистина са добри кремовете и серума, а почистващия крем е разкошен.
Фонсчето ако не се лъжа, препоръча масло от зелен чай.

# 292
  • Canada
Серум от зелен чай 😁 10 минути нанесен преди маската 😁

Тази козметика я гледах, но нещо ме разколеба, вече не помня какво. Трябва пак да я преслушам 😁

# 293
  • На брега на реката
Вярно,  че беше серум.  Бабешка ми работа!

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 08:10 от Бубoлина

# 294
Фонсе, дай линк към серума, моля те!

# 295
  • Бургас
Много солени цени са за маската и козметиката!
Дано има ефект!

Аз съм отвикнала да слагам крем на лицето.... Все си казвам,че ставам редовна, обаче до там.
Напоследък даже и крем за ръце не слагам, а положението е ужасно зле!
Сега явно от критиката ми се появи ужасен сърбеж и алергия на ръцете и кожата....

# 296
  • Canada
Карз, прочети за кверцетин.

Мари, този ползвам
https://www.barecare.bg/serum-za-lice-ss-zelen-cai-30ml

# 297
Благодаря, Фонсе! Така ми се искаше да са описали, че помага и за изравняване на тена...

# 298
  • Бургас
Але, ако се решиш за маската, пиши да ти дам линк за -10 кинта. Не е кой знае колко, ама таман за една студена вода Simple Smile ако ни се размине хубостта.

# 299
  • на Мелмак
Айде пак ще се купува този серум.
Щом Фонси се появи, всички засияваме от неземна красота.
Бубето и тя може да споделя повече Wink
Бубе, губиш ми се. Hug
Фонси, как е в работата?
Мари, мисля, че си прекрасна Simple Smile
Аз днес не знам как сколасах да отида на фризьор, то за едното подстригване, ама пак.
Иначе ММ реши да ползва машините за монети, които са в метро, преди имаше и в Кауфланд, но едното Метро не работеше, в другото опашката беше зашеметяваща. Та пак си върнахме торбата със стотинки в къщи, ще ги сортирам и ще ги занеса в някоя банка.
Значи чакаме да оздравее на Съни майстора и Селесте да се похвали, че пак е на 20г.
На момичетата с болежки им пожелавам да преминат бързо.

Общи условия

Активация на акаунт