Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 393
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 675
  • Сливен
Следващите ден-два и аз трябва да довърша подаръците и да почна сладкишите.
Днес спазих поверието за празника - нииищичко не върших, ако изключим баницата и едни запечени картофи, и реших да бъда полазник. Hug
Утре -повече! Не знам как се справяте вие, но аз вече веднъж излизам, два дена почивам. Grinning . Пия си чайчето, а ума ми вече спи.
Тит, може ли рецептата за баклавата?
Лека и спокойна вечер!

# 676
  • София
И аз не свърших нищо днес. Обикаляхме навън с дете и куче. Гостите не можаха да дойдат, че едното дете кашляло...
Ени, бързо да ти минава! Ще се радвам от време на време да показваш и разказваш за Макс. Simple Smile Кучетата са ми слабост.

Спокойна нощ от мен!

# 677
  • Бургас
Охххх,колежката ми прави уникална саралия с вафли...
Едвам се удържам да не я направя, че е отровно сладка, а не бива да ядем сладко у дома!
Ети, споко! И аз не съм украсила! Само лампичките, които си стоят целогодишно и включвам, когато се сетя светят!
Ако е писано в понеделник вечер може и да имаме украсена елха!

# 678
Любимият ми месец е това,нищо че положението е такова

Не ми е месец, но нервната ми система е по същия начин.
Пак е гадно - но с гирлянди.
Пия си ракийка от личното производство, чета ви и си мисля за толкова много неща, които искам да споделя, но не съм сигурен, че някой иска да прочете.
Хубава вечер момичета (и ако има момчета).

# 679
Добро утро!

Старче, добре дошъл! Кажи си каквото ти се иска!

Оцелях!

Кръщенето беше много хубаво,  детето плака само веднъж. Кръстницата поне 6 пъти 😁
Като се прибрахме от черпнята имах време само да си сменя грима и роклята и айде на банкет. Пийнах доволно, потанцувах в стил Хер Флик с по-малко движение с краката и повече в ръцете,  спах 3 часа и скокнах да се глася за болницата. Дано не ме тестват за алкохол 🤣

Готова съм иначе и ще вдигам любимия.

Стискайте палци,  че много ме е страх...

# 680
  • На брега на реката
Добро утро!

Алечко, стискам, момиче! Всичко ще е наред и утре ща чакаме, да пишеш!

Тути, и за теб, момиче!

Ние с ММ бяхме на банкет, но кратичко. Само апнахме и се прибрахме, защото се наложи, няколко човека от колектива му, да отидат извънредно на работа в 24 ч.  То и без това не ми се ходеше, та не се оплаквам. Жалвам се от това, че сега писа, че май нещата се усложняват и не се знае дали ще си дойде днес. Ама, че празници ни чакат! Дано всичко се подреди в крайна сметка и да си изкараме хубави празници!

Сърдито старче, добре дошъл! Ако решиш сподели, ние тук така правим. Изслушваме се и за добро и за лошо.
Преди време имаше един мъж, който пишеше сякаш е  Елин Пелин, сладкодумно някак си, но изчезна и не съм го засичала отдавна. Дано е добре!
Имаше още един, но и той не беше много за дълго. Явно, нашите женски раздумки, са му доскучали.

Нямам план за деня, освен да направя едни меденки.

Карзче, моля те пусни ми рецептата за соленките със сирене, че не мога да я намеря!

Хубав ден, момичета и момче! Blush

# 681
  • при моите деца .....
Добро утро!
Але, стискам палци 🍀🍀🍀
Момичета, аз пък искам рецептата за туршията, която става бързо (миналата година се споделяше много)
Събуди ме кашлица в 5.30, още не мога да спра....
Пуснах перална, пия второ кафе.
Май ще си направя след това чай с мед.
План за деня - да съм вкъщи 🤣
Мързелева неделя!

# 682
  • София
Добро утро!

Али, стискам силно палци! И това ще мине!
Сърдито старче, добре дошъл! Имаше такъв филм, даже два. Много бяха забавни.
Бубе, и аз помня Куркума. Беше много приятен и интересен. Дано е добре!
Седнах да пия кафе, около мен хаос. ММ играят с Гоги, ровят в хладилника..
Май ще ходя да извеждам Арчи. Grinning

Хубава неделя!

# 683
  • на Мелмак
Добро утро, момичета и момче!
Събуждах се 3 пъти и накрая ММ ми правеше кафе и окончателно ме досъбуди.
Али, добре звучиш, добре си изкарала.
Стискам палци за утре. Hug
Боби, виж на първа страница, аз съм правила, наистина бързо и вкусно.

# 684
  • някъде другаде
Добро утро!
Наспах рано, но чакам за кафето .
Днес по обяд си тръгваме , ще си приберем късно . Мислех , че ще си тръгнем по- рано , но щели да пазаруват. Какво правиха вчера цял ден не знам.
Страрче , добре дошъл.
Али , стискам палци още от днес. Всичко ще е наред.
Хубав ден!

# 685
Добро утро.
Але, стискам палци, всичко да е наред.
Тути, и теб те мисля, и утре ще стискам.
Днес за пръв път от много време не трябваше да ставам рано, та спах до 7. Но съм с главоболие.
Днес трябва да се боядисвам, да направя баклава и крекери, че за коледния обяд в офиса това ми се падна. Следобяд ще ходим на разходка и на коледен базар.
Пожелавам ви прекрасен ден.

# 686
Добро утро!
ММ снощи се прибра е 3.30ч. Щастлива съм. И доволен 5 часов банкет отметнат. Накрая си тръгнахме с храна за вкъщи, а аз и с награда- чадър. Мислех го за точилка. Simple Smile
Али, стискам палци на теб, после прехвърлям към Тути, към мъжа на Буб и към Боби да стопира кашлицата, че още си спомням до къде я доведе предната такава.
Добре дошъл на Сърдитото старче.
Планът за днес е да пера, чистя, наготвя за обяд, да се видим всички и после по леглата, че едвам си отворих очите тази сутрин, но кучето и котката трябваше да се нахранят.
Хуба ден, момичета!

# 687
  • На брега на реката
Момичета, има код за 10% отстъпка, за Еър фраер на Инстант пот. Ако някоя е решила да купува, мога да ѝ го дам. Важи до 20 февруари и е за непромоционални уреди!

# 688
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро!
Алечка,  стискам палци!
На Тути също.
Бяхме на семеен банкет до 2, а кукнах в 7.
Та плана за днес е лежерен и дремлив.
Хубав ден на всички!

# 689
  • Бургас
Добро утро!

Събудих се от кашлица в 3 ч., която ме държа будна цял час, докато подейства чаят. Разсънена грабнах книгата, а ММ пък стана, направи си кафе и седна да си работи. По някое време все пак и двамата сме заспали, лошото е, че скочих сега с алармата, че ще водим Марто на извънреден урок. А главата ми, ах, главата!

Старче, добре дошъл!

Мъфин, и аз за Куркума се сетих, много благ човек беше. Сещам се понякога и за Митко, лека му пръст.

Але, стискам силно и съм сигурна, че всичко ще е наред!
Утре и при Тути всичко ще мине и замине, я колко много хора ѝ мислим доброто.

Марѝ, ти от пътя директно на банкет ли го заведе?

Общи условия

Активация на акаунт