Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 407
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 660
Етти, бързо да се оправяш.
ММ пътува и е около Виена.
Али, мерси за радиото.
Баници и палачинки, а? Да ви е сладко, аз само ще мириша! Пуста къса клечка, дето съм изтеглила...

# 661
Мапи, с твоите 52 кг каква къса клечка? Аз съм дебела и недоспала. Ама ще се оправя. Другата година имаме 2 бала и една сватба, та ще вляза в релси.
Етти, дато не се появява пак свеговъртеж и да имаш сили да всичко.

# 662
Поправям те, Съни,- 53 килограма. Клечката е заради високата кръвна захар.

# 663
Добро утро, едвам станах, вчера ми беше много натоварен ден. Сега ще подхващам баницата с късмети, че ще се събираме с зълва ми след обяд и с всички деца. 🩷💙 Утре почвам негърските очички, а с щерката ще правим меденки. Хубав уикенд, в очакване на Коледа🥰

# 664
  • Бургас
Аз отивам да купуваме подаръци за размяната в училище и кисело зеле за сарми. Чакам ММ да се прибере от банкета,да ми предам децата и да ходя аз на джамбуре

# 665
  • София
Добър ден.
Алеко всичко да мине добре и да се отървеш от тази болка.
Ена се присетила, че иска рокля за театъра в понеделник, тя няма да е на, тържеството след това, но все пак.
Та ще видим на къде.

# 666
  • София
Привет!
Честит празник! Здраве и благополучие да има във всеки дом!
И аз успях да се наспя добре, но не на земята. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз също ще ходя да докупувам липсващи подаръци.
Хубави вести за всички и прекрасен ден!

# 667
  • Germany
Поспах си днес, че снощи късно се прибрахме. И още можех, но станах до тоалетна и после край. Сега време за форума, докато другите още спят. После ни чака чистене и да купим най накрая елха. Намирам за абсолютно нечестно, единият ден от укенда да е зает със слугинаж! Този ден трябва да се води работен и после да идват 2 почивни! Simple Smile
Тути, стискам палци за добри резултати! Намъчи се и ти...
Али, весело да ти е днес!
Ети, и аз често имам моменти с виене на свят и близки граници. Ако намериш какво помага, сподели.

# 668
  • Бургас
Добро утро!
Наспахме се, можех и още, но ме събуди телефона в 10;30
Сварих макарони по желание на момчетата.
Трябва да скокна до магазина за зеленчуци, че днес работи до обяд.
После има други задачки!

Але, важното е,че ти е било удобно и топличко и си се наспала!

Честит Игнажден!

# 669
  • някъде другаде
Само за килограми да не говорим.
От вчера пада едно плюскане.
Утре като се прибера преди да се кача на кантара ще изсмучам един валидол.
Които са на купон весело да им е.
Които не са по полеко със слугинажи.

# 670
Честит Игнажден! Надявам се първи гости в дома ви са били здравето и късмета.
Последен бяг по магазините, и натоварена като шерп се налложи да звъня на ММ за помощ....ама така е като нямам спирачка.
Сега опаковам, утре още малко и съм готова.
Ще поканя и щерката да минат през вкъщи, имам и баклава да правя...
Тути, до кога ще чакаме да се похвалиш с добрите резултати, айде бе жена, пръсти стискам, кой ще ми прави баклавата.
Мид, права е Ена, без рокля на театър не може. Каква красива рокля купих на мама, като очите и- едно синзо-зелено

# 671
Гледам няколко непознати ника са ми лайкнали снимката на Макс. Пишете по някой ред, дами. Не хапем тук, за разлика от Макс, който е голям дивак! 😆
Аз окапах с вируса на Цвети! Ем много е гаден, сега я разбирам какво й е било онзи ден. Снощи към 17 часа започна темп., главобол, кашлица, световъртеж, киселини, коремни болки и изобщо всичко ме болеше. Чак детето се стресна и спа при мен, да ме наглежда. Тя се чувства и гузно, че ме е заразила. Ама при нея преминава вече, дано и при мен утре да има подобрение.
Малкото торпедо Макс си ме хареса и е залепен като ваденка за мен. Голям дивак е!
Свалих темп. Ще стана да направя едно нишесте на детето, че иска.

# 672
  • Бургас
Ени, гадно звучи, да минава бързо. Моята кашлица отшумява, но май я прехвърлих на ММ.

Вики излезе с дружки да си отбележи рд, Марто е на урок, баща му се върна на работа, докато го чака, а аз лежа пред телевизора с кутия сладки под ръка и зяпам от тия сладникавите коледни филми. Много ми е зле Wink

# 673
  • на Мелмак
Мони, течности, аспирин, айран.
Това и вдига и разширява границите.
Ени, дано бързо премине.
Тит, много ми е лесна баклавата, мога всеки ден да правя, но следващата сигурно ще е догодина, понеже тази много ми се услади.
Ние сме двамата сами с ММ в къщи, карам го да излезем, той не иска.
Мид, да, не може без рокля Grinning
Подаръците тази година са ми на абсолютния санитарен минимум. В къщи не съм украсила. За първа година съм така. Дано е за последна.

# 674
Ети- тя и моята е лесна, приятелка от Египет ми беше дала рецептата преди 20-тина години, та по нея....ама нямаме вода и ще я правя по нощите.
Аз утре пак по улиците , опознах София, знам къде какво има, ММ на банкет от тениса

Общи условия

Активация на акаунт