Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 411
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Днес купих нова елха, предишната я изхвърлих, че й беше паянтово крачето. Търся играчките, за да я украсим…няма. Всички вкъщи ме набедиха, че съм ги изхвърлила с елхата, цяла торба играчки и лампички (напълно възможно). Уикенда ще го играя обидена и няма да готвя, в неделя съм на театър в Сатирата, надявам се да ме развеселят.
В сряда бях на поредния преглед, ми нищо хубаво не чух и там се обидих.
Ще работя всички работни дни и то по много.
Ени, много сладко кученце!
Ети, напиши от къде поръчваш сармичките, не зная кога ще ми размине обидата Joy
tutty, действай с уримил и магнезий, дано утихне до понеделник.

# 646
  • Бургас
Бъни, горе главата!
Искам да чуеш за хубави резултати от прегледите!
И аз бях изхвърлила нови лампички, наред със старите...преди 3-4 години... И не е само това...Simple Smile Много неща съм метнала на боклука, ей така, покрай другото...

# 647
Мила buni, с теб съм Hug.

# 648
Бъни, пожелавам ти отлични резултати от прегледите, въпреки обидата.
Събудих се, а исках още да спя.
Довечера съм на банкет, но преди това на работа.

# 649
Добро утро!

Бъни 🤗

И аз кукнах преди алармата,  но това е защото снощи най-безсрамно съм заспала... на пода в кухнята 🤣 И преди да си помислите, че тотално съм изплискала легена да обясня 😁 Откакто ме боли кръста вечер си разпъвам йога постелката, лежа на подовото и си гледам серияла. Хем ми е твърдичко, хем топличко. Е, явно снощи серияла е гледал мен 🤣 МсЧ само малко ми се подигра,  така че и на вас позволявам 🤣

Вчера си махнах маникюра. Много гадно 😪 И за да са ми съвсем разкошни ръцете се омазах с моментно лепило. За да оправя положението и памук си налепих (в опит да го очистя с лакочистител). Ама поне успях да свия гривната, която бях поръчала на любимия за РД. Че му беше голяма, а е с поръчков надпис и нямаше как да я сменят с по-малка.

За днес програмата ми е стройна. След малко започвам разкрасяванките, за да стана кръстница 🤩 После ще имам около 2-3 часа да си почина и да се превърна в диско топка за банкета 🤣

Спокоен ден,  банда!

# 650
Добро утро.
Але, разсмя ме с лепилото и памука. Весел ден днес, всичко да мине прекрасно.
Бъни, много ми е мъчно като те чета. Искрено се надявам да не е толкова зле положението.
Пека баница рано-рано, че детето пак е на олимпиада и курс. Ама нещо бавно се пече.
Хубав и усмихнат ден.

# 651
  • София
Добро утро!

Бъни, желая ти от сърце здраве!
Ние станахме. Гоги ще закусва кисело мляко с бисквити, много обича. ММ ще го храни, аз ще пия кафе. Не е сигурно дали днес ще ходим до къщата, чакаме обаждане от брат му.

Хубав уикенд!

# 652
Али, кака ти Маре си чисти секундното лепило от ръцете с помощта на пемза за пети под чешмата. Wink
Кое беше коледното радио? Май в тази тема се споменаваше преди години.

# 653
  • при моите деца .....
Добро утро!
Игнажден е!
Здравето, любовта и благополучието да влезнат във всеки дом!
Бъни, добри резултати и адекватно лечение пожелавам.
Але, прекрасен празник днес!
Снощи излизахме с приятели.
Легнах към 2.
Днес съм на екскурзия с учениците от моя клас.
Хубав ден!

# 654
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Бъни Hug дано скоро нямаш поводи за обиди.
На мен снощи изведнъж, рязко ми падна паура. Ама много рязко. Зави ми свят, пригади ми се, днес е същото, а съм на работа, дано ми размине поне малко.
Явно и времето е в унисон с настроението ми, мъгла има.
Али, аз няма да ти се подигравам, много. Wink Миналата година ММ спеше на земята, когато му започнаха проблемите с кръста. Та разправяше, че съм го натирила.
Мари, дойде ли си ТМ?

# 655

Кое беше коледното радио? Май в тази тема се споменаваше преди години.
That Christmas channel слушам аз.

# 656
  • Сливен
Добро утро! Добре мина снощи, шарена беше музиката,  "почти" нямаше чалга. Ама на такива събирания нали трябва да има за всеки по нещо.
Днес май нищо не планирам. Съни ме зарази с идеята за баница, малко късно ще стане закуската, ама и без това едното дете е на гости, а другото ме чакаше, та няма бързащи.
Али, хич нямам намерение да се шегувам - добре ти е било, заспала си Heart .Весело да си изкарате, здраве и късмет на кръщелника и на теб  - ролята ти е много важна и отговорна, и за цял живот.
Ети, да не си хванала някой вирус или нещо кръвното да е ниско?
Оо, щях да забравя - мнооого сладко е кученцето ви, Ени, дано се окаже  и послушно!
Хубав ден на всички!

# 657
  • Бургас
Добро утро!

И у нас ще сме на баница, подготвила съм всичко, ама първо да се изкажа тук, после ще я наложа Wink То и без това ще я обядваме сигурно, че ММ вече тръгна за работа, а децата още спят.

Але, голям си образ Hug

Ети, да ти размине бързо.

Бъни, дано докторът е бил обиден и той нещо и е представил резултатите като по-тревожни, отколкото са всъщност. Hug

Хубав да е денят ви! И хубави хора да ви "полазят"!

# 658
  • някъде ... тук ...
Добър ден!
Але разсмя ме Simple Smile
Бъни, не разбрах, ама дано не е нещо сериозно и да се оправяш!
Баницата вече е наполовина изядена вкъщи. Не съм я налагало, последно режа корите на ленти, объркват с плънката и пека. Установих, че всякак я ядат моите Simple Smile
Следобяд съм на банкет с форуми дръжки, а от утре - на село. Гости и софри ни чакат...
Хубави хора да ви налазят днес!

# 659
  • на Мелмак
Палачинки искат, ама им се размина, че няма течен шоколад. Wink
Кръвното мерих, ниско с близки граници. Та взех мерки и вече съм по-добре, ММ ме кара да ям, защото знае, че понякога забравям през деня.
Да се похваля и да ви пожелая един много хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт