Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 415
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 630
Тути, докато стигнеш до невролога вземи попий малко Милгама.

Ени, много е сладко кученцето Heart Много да ви радва!

Аз си свърших задачите за 15 минути в търново и после час и половина си търсих лумбален колан... Намерих накрая де.

След работа отивам да ми махнат маникюра. Любимият ще реаранжира кухнята, че там ще с позиционирам първите дни, да не катеря стъпала.

Няма да ми остане време да направя коледни сладки да занеса на сестрите в отделението, та ще купя нещо готово.

# 631
  • Бургас
Имам нова цел за днес ...да избутам до 17,30 без да пречукам някой !

# 632
  • на Мелмак
Лин, успех!
Фонси и аз съм в списъка на работещите, затова се похвалих, че съм поръчала меню за бъдни вечер. Трябва да се преборя със себе си, да направя един пазар преди Коледа.

# 633
  • Germany

А аз без да заспя. Предпразнично няма никой, а аз трябва да вися още 2 часа...

# 634

Присъединявам се!

# 635
  • Бургас
Трябва да се преборя със себе си, да направя един пазар преди Коледа.
Ети и аз съм така! Хич не ми се ходи по магазините, а се налага.
Дори и в кварталният ни магазин е лудница, по всяко едно време на деня! Тези хора са полудели!
Защо пазаруват все едно е края на света!? Нали тази храна и продукти ще свършат до коледа...!!!??
Не мога и не искам да разбера логиката!
За момента съм си купила единият основен продукт за коледната трапеза и това са сушените чушки!
Но ги скрих, че ако ги видят моите ще искат да им ги направя, и трябва пак да купя за коледа. Simple Smile
Дразня се на бройката им в пакета и цената им!

# 636
  • Бургас
Приключих. Няма геройски загинали ,освен последните ми мозъчни клетки
Сега отивам да купя на децата пълнени картофи и шапка на тояга Simple Smile

# 637
  • Бургас
Аз размислих и реших да пусна заявление по семейни причини и на двамата за понеделник и вторник! Щели да ходят на фитнес.

Лин, за пълнените картофи - имам информация, че тези които са на Плазата, не били хубави, не са направени както трябва и са 20 лв.
Но пък до Старата поща правели такива картофи, с разкошни плънки и на цена 10 лв. Заслужавало си!
Ти от къде взимаш картофи?

# 638
  • Бургас
Най близо ми е до Х-л България. Там, където бяха катмите

# 639
  • Бургас
Ха, не знаех,че и там правят. Благодаря ти!

# 640
  • София
Тути, разсмя се с класацията! Аз този уикенд ще почивам, че да събера сили за следващите изяви. Smiley
Да се оправят всички с болежки, че идват хубави дни!
Ени, страхотно е палето!
И моите любими близки ще ми дойдат на гости за рд-то на щерката другата седмица. Много ме зарадваха.

# 641
  • Бургас
Карз, и моята информация за картофите на Плаза е същата, Вики вися в един дъжд за няма нищо, а 20 лв.

Цял ден мета улиците, но поне свърших хубава работа. Приключих с подаръците, че всички имаха, само за Вики нищо не бях купила, заявихме първа лична карта, разбрахме, че сме загубили някаква стара за автобуса, та ни глобиха и утре пак трябва да ходя за новата.

Ени, да оздравявате!

Бел, дано поне не е варицела, че да може братовчедите да се видят по празниците!

# 642
Май не се разписах сутринта.
Ени, разкошно куче. Синеочка да се оправя.
Тути, да се разминеш без невророг.
Цял.ден сглобявахме какво ли не, но сме далеч от финала. Доволна съм обаче от деня, когато майсторът приключи, ще имаме съвсем малко сглобяване, почистване и изнасяне на катуна.

# 643
  • София
Тихи сте тази вечер. Вкъщи всички са легнали. ММ ще гледа телевизия, аз ще чета. Харесва ми книгата на Дан Браун. Остават ми около 100 страници.
А сешоарът ми не е изгорял. Оказа се, че щепселът леко се е бил извадил от контакта. Това го установих когато и кафе машината не тръгна. Поне си спестих пари за нов сешоар.

Спокойна нощ от мен!

# 644
  • Бургас
Аз си зяпам сериала и надничам из форума...
Мисля да се местя в леглото вече и да продължа с тази си дейност, че взе да ми се доспива вече...

Общи условия

Активация на акаунт