Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 418
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 615
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря ви, момичета, много сте мили!

Тит, ще прочета за този човек.

Последен, работен ден и за мен. Нямам търпение да приключи.

Али, чесело да си изкарате на кръщенето и всичко останало да се подреди, както го планираш!

Утре вечер сме на банкет с колегите на ММ. Не ми се ходи, че ще се прибера воняща на пепелник, а и съм дебела и нищо не ми стои като хората, та Ич нямам мерак, ама той ни записал! Най-добре ми е, просната на дивана по пижама! Joy

Стиснати палци, за който има нужда и весело да ни е, кой, където и да е!

Хубав петък, момичета!

# 616
  • Сливен
Добро утро!
И аз на банкет довечера. Нищо не си харесах и май ще съм с това, с което ходих на едно събиране преди месец. Хората са различни, Rolling Eyes готова съм!
Аз ще имам още един работен ден по някое време. Иначе днес като за последен ден от редовна работна седмица ще е натоварено, че не ми се тръгва.
Тути къде се изгуби? Надявам се, че всичко е наред.
Приятно изкарване на банкети и празници!

# 617
  • София
Добро утро!
Честит петък!
И нас ни поканиха утре вечер на гости в една вила, но май и аз искам този уикенд да си почивам вкъщи, предвид колко много празнични дни и гости ще имаме у нас другата седмица.
Приятни сбирки на всички!

# 618
  • Бургас
Планът ми за днес е да добутам до 17,30 Simple Smile Направо като заидват празници и почивни дни и ме удря ток. ММ довечера е на банкет, утре съм аз.
Пуснах децата да почиват на 22 и 23. Нямам намерение да ставам в 6 да мажа филии.
На 22.12. съм на очен лекар,че нещо не мога да хвърлям на далече.
Който съм пропуснала ,а е имал повод -да е виж и здрав Simple Smile Който не съм също Stuck Out Tongue

# 619
  • Бургас
Малкия внук болен, от снощи с температура. В групата им имат варицела, така че може да се ошари за празниците. Каките се прибират утре, пак ще сме разделени по празниците. Сценария  се повтаря от миналата година.

# 620
Синеочка е болна. Аз кашлям. Дано се закрепим до празниците. Тя още спи, снощи й дадох температуропонижаващо, а сега не знам има ли. Не ми се ще да влизам да я будя. Ако й е лошо, щеше да ме викне или да дойде. Онзи ден рева с глас за кучето, дето ни почина преди година и половина. Та едно бебе намерил приятел на ММ, прибрал го и му търсеше дом. Познайте къде е? 😆 У дома! Много е сладък, Макс го нарекохме. Както беше лежала дребната 24 часа без да става, така живна като го видя, играха, лудуваха. Ей го:

Хубав петък да имате! 🍀❤

# 621
  • Germany
Добро утро!
Петъъъък! Дълга ми се видя тази седмица. Още 2 дни другата седмица и ваканция.
Ени, прекрасен е! Да сте здравички за празниците!
Бел, дано не е варицела и изкарате едни спокойни празници всички заедно!
Тути, мина ли процедурата?
Весело на всички, които са на банкет! Аз няма да ходя на партито на отдела, което е днес, защото сме канени на РД на скъпа приятелка.
Хубав ден на всички!

# 622
  • Бургас
  Добро утро!
Болните да оздравявате!
Ени, много хубаво пале! Така бързо ще оздравее Синеочка, повярвай ми!
На банкетаджийките Simple Smile весело да си изкарате! И лек път!
На Бел внучето да оздравя и то!
Ем, полата и на мен ми хареса! Въпреки, че не нося такива неща, хубава е!
И аз мислех да пусна бележки на моите за 22 и 23, но като се замислих, аз на 22 съм на работа, последно за тази година. И те да ми стоят цял ден и да се чепкат Simple Smile не! Ще си отидат на училище, и без това няма да правят нищо там! Достатъчно време ще имат да мързелуват! Големия мислел и ваканцията да ходел на работа, когато работи сервиза, че станало интересно там - имали много работа и се учел! Радва ме това!
Пия кафе и разпределям деня и задачките!

# 623
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Ем, много хубава пола Grinning
Тути, къде си?
Ени, страхотно бебе Heart
Ние ще сме на фирмена коледна вечеря в Неделя.
Сега щерката се пазари да ходи с колата на рожден ден на хижа. Ще ми се пукне душата.

# 624
  • Canada
Добър ви ден!

Етти, тепърва се започва 😁

Ени, мн сладък душко 🤩

Само ние със Съни ли сме отличничките работещи и на 31 😁 Че съм и дежурна 😁

Весело на купонджиите, да оздравяват болните дечица🤞

# 625
  • някъде ... тук ...
Ей човек да отвори форума от компютър и да види малко аватари и картинки Crazy
Отдавна не съм го правила, все от телефона и е едно постно...
Че и късметче си изтеглих. Хареса ми Simple Smile

И аз най-вероятно приключвам днес. Може да се наложи онлайн или телефонна помощ по някое време, ама като цяло... На 5.01 - на работа.

Ени, да се оправя Синеочка, а паленцето е много сладко!
На Бел внучето и другите болни да са пушка до празниците!
А банкетаджийките - Весело да ви е!

# 626
Добро утро дами.
Аз отпоскарски я карам от 2020, та нищо ново под слънцето. Калинчо днес му е последния учебен ден за тази година. Учебен силно казано, на коледен базар ще са. Та си взе само пари, и до там. Поне са с униформи:)
Имам още няколко подаръка да купя, поне знам какви ще са. Вчера у мола.. да знаете в Бриколаж има намаление на стъклени играчки за елха и на цялата им коледна декорация, на много, много прилични цени. Та излязах с куп играчки, едва им намерих място на елхата
Ем, полата е страхотна, интересно ми е на горе с какво ще я съчетаеш. Много хубав цвят, но в моите очи много труден за съчетание,
Тази събота и неделя ще си постоим в къщи, а аз ще се отдам на ходене по коледни базари и събития. В понеделник Калинчо има представление на НДК... та в сряда рано сутринта поемаме към мама
Ени, много е сладък мъника. Ще видиш, че Синеочка ще забра за болестта бързо, бързо.
Але, я пробвай с дихателни практики. Дават резултат
Фонсе, ти и сам войн-ът е войн. Тези хора милост нямат, ама защо и Шоколадко е въвлечен в тази мисия.
Бел, да оздравява внука, че ей го де Коледа идва

# 627
Работя по график, така че всички празнични дни ми се падат работни, оммм! Единствено на 01.01 ще съм почивка.
Много хубаво паленце, Ени!
Всички болни да се оправят!

# 628
Тук съм, момичета, в понеделник ще съм на лекар аз, ще се отбележа.
Тина, Бубе, да имате хубаво парти с много настроение!
Роди, това не си ти;) Ходи на вилата, че ще те махна от класацията за разшетарките;)

Аз вече съм в отпуск, но имам хиляди задачи за довършване, та още не съм с книжка в леглото. И не съм подхващала предколедно почистване и смяна на пердетата, та хич не съм готова за празниците;)

Да ви се оплача, от вчера трите пръста на левия ми крак са изтръпнали. Надявах се тази сутрин да съм наред, но не било.
Мазах с магнезиево олио, разтривах с арника, но без резултат. Питах чата, каза че имам засегнат нерв. Ако не мине, ще трябва и на невролог да ходя.
Синеочка и внуците на Бел да са добре за празниците!
Ем, много е хубава полата, носи си я с кеф!

Монката тази вечер са с класа на ресторант и дискотека след това, пак няма да се спи;(

# 629
  • София
Здравейте!

Ени, да се оправя бързо Синеочка! Кутрето е прекрасно! Heart Eyes
Тути, дано се разминеш без невролог...
ММ ще работи и понеделник и вторник. След това заминаваме. Но и утре ще ходим на къщата, че брат му ще идва със семейството.
И сешоара ми изгоря... Трябва да купувам нов. Не ми се дават пари и за това, но не мога без сешоар.

Хубав петък!

Общи условия

Активация на акаунт