Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 426
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 600
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета!
Ще видя док какво ще каже днес следобед. Дано не изпише АБ и да се намери друго решение.
Задължително взимам пробиотици и противогъбични, но бактериите са в урина и естрогенови кремове не знам до колко биха помогнали. Още повече, че имам 2 миомни възела, а те в повечето случаи са естрогенозависими.

# 601

Али, тортата е топ!
Какъв багаж? Имаш пижами и пантофи и си топ. Ако си в София, мога да притичам, да ти дам нещо. Wink

Heart Много си миличка. Във ВМА ще съм, а мама и любимия ще са с мен.

# 602
Буб, помислих, че бактерията е в микробиология на влагалищен секрет. Но от други жени знам, че при тях след загубата на естрогена страда пикочо- половата система.

# 603
  • Бургас
Изтървах ви пак, пропуснах рождения ден на Викчето- да е здрава и да ядосва по-малко хубавата си майка! Но то е от възрастта, и моята голямата внучка е като гръмоносен облак все, а е толкова добро дете. На Але й пожелавам разбирателство и здраве, да се оправи веднъж за винаги тази пуста дископатия и да танцува с любимия мъж години напред!
Разменихме си подаръците предпразнично на работа, имам си чорапи с тигров мотив, един тоблерон за дълбока резева, крем за ръце и гланц- все полезни неща, като за път. Нямам търпение, все едно на Марс ще ходим...

# 604
  • Germany
Бубе, Мари е права. При падане на естрогена е възможно да има по чести уринални инфекции. На мен също ми предписаха такъв крем след поредната уроинфекция и като че ли има ефект. Иначе и аз имам миома и гинеколожката ми не каза да е проблем.
Днес цял ден ме боли ужасно главата. 2ро хапче пия и няма много ефект... Трябва още 1,5 да избутам.

# 605
  • Бургас
Добър ден!
Хубаво си изкарахме днес с колегите!Добре си хапнахме и наприказвахме!
Днес ще пропусна вечерята, че прекалихме с домашна питка, домашна саралия с вафли и жадна монахиня Simple Smile
Няколко дни на режим Simple Smile

Бубе, стискам палци!

Мари, лек път на мъж ти!

# 606
  • Canada
Бубе, погледни продуктите на pH-D Feminine Health в айхърб. На мен ми помогнаха при бактерия която изобщо не се повлия от консервативно лечение повторено два пъти.

Събрах сергията аз, ще я отворя пак за кратко на 24-и 😁

# 607
Бубе, аз съвет не мога да дам, но пък пращам положителна енергия в твоя посока.

Фонс, това е полата
Скрит текст:

# 608
  • Canada
Ем, благодаря, страхотна е, ще си неотразима 👑

# 609
  • На брега на реката
Ем, страхотна пола!

Фонсче,  кой продукт си ползвала, този с боровинката ли?

Минах прегледа и още месец ще пия АБ, но по 1 на ден, профилактична  доза. Дано помогне, пък като трябва ще пия.
Много е упорита тази гад!

# 610
Бубе, вземи прочети Д-р Атанас Михайлов- Въведение в природо лечението, Моята практика. Още по-лесно е да си запазиш при него час - дано да приема, че беше доста възрастен.

# 611
Добро утро!

Ден последен на работа за тази година.  До обяд съм го уплътнила с ходенки по лекари пак.
Вчера пулмолога пак не беше доволен от дишането ми и като разреша драмата с кръста ще се заемам и с това.

Ем, много е хубава полата🤩

Аз още не съм решила какво ще обличам за кръщенето...

Спокоен ден,  банда!

# 612
Добро утро!
Али, а хомеопатът не може ли да съдейства и за подобрение на дишането?
Планът ми за днес е тривиален, а довечера съм на концерт.
Хубав  ден от мен!

# 613
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес ще пътувам към Вранячка баня.
Довечера банкет.
Ем , много ми харесва полата.
Бубе , дани се оправиш вече след този АБ.
Але , проблемите и болежките да останат в старата година.
Хубав ден!

# 614
  • при моите деца .....
Добро утро!
Ем, много хубава пола.
Аз гледам за такава, но дълга...
Бубе, успешно да е лечението. 🍀
Тони, лек път!
Вчера коледният концерт цеше хубав.
След това ходих на коледен базар в Етрополе, видях бивши ученици, много си говорихве.
Петък е!
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт