Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 311
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Бях на преглед. Хрипове не чу доктора, само червеното гърло и кашлицата са на лице. Изписа ми лекарства, но ще трябва и антибиотик. Температура поне нямам. Важното е бързо да се оправя, че имам дете да гледам. Одрусаха ме за частния преглед, ама няма как. До София не ми се ходеше. И после обратно.
Чакам Гоги да заспи и ще пия чай.
Роди, прекрасна де

# 1 021
  • Бургас
Наспах се!
Пия кафе и обмислям плана за деня....
Нищо не ми се подхваща!

# 1 022
Привет от мен!
Елит, за колко време го взехте този път, ние само до Глифа сме стигали с кола.
Допреди малко имахме гости - приятелче на малкия от старото училище, майката е много приятна и си изкарахме чудесно. Сега чакам мм да се върне, че излезна, за да отидем до един магазин да меря яке.

# 1 023
  • някъде ... тук ...
Лято, може би около 7 часа с почивките и обяда, но на Термопили бяхме около 17.30 с все забавяния заради блокадите на фермерите. След нощувка, на другия ден успяхме да хванем ферито за Порос в 14.30. Но НЕ минаваме през Атина. После вече лежерно въртим, разхождаме се и обикаляме.
До Глифа си е близо от Сф. Ама вие май от по-далеч пътувате.

# 1 024
  • Бургас
Мари, Тинна, честито!
Печелите от форумните игри! Със здраве да си използвате наградите!
Отивайте да си изпращате данните!

# 1 025
  • някъде другаде
Карз , и аз видях.
Честито на печелившите!

# 1 026
  • на Мелмак
А така, а аз не знам кой какво печели, кажете си моля Wink
Руми, как си?
Ели, все така да ни радваш със снимки Simple Smile

# 1 027
  • Сливен
Карз, Тони,  благодаря! Преди много време бях играла за някаква козметика и се сетих да проверя след изтичането на срока Rolling Eyes, не ми я изпратиха естествено.
Печалбата е мултифункционален уред за сушене и стилизиране Dream.  Blush
Пак съм на чай. Май ми стана навик.
Ели, много изкушаваща снимка Heart Eyes!
Вероятно знаете, но копирам за всеки случай: "Ако, докато сте на почивка, Ви се наложи да ползвате инцидентно медицинска помощ, по повод на остро възникнало състояние, можете да се обърнете към всеки общопрактикуващ лекар, който има сключен договор с НЗОК. Здравната каса заплаща до два прегледа на едно здравноосигурено лице, което не фигурира в пациентската листа на ОПЛ, но има избран личен лекар на територията на друг здравен район." Трябва ви само лична карта, на джипито му се заплаща за прегледа, плаща се 2.90лв., колкото е потребителската такса.
Лека вечер!
Приятни пътешествия на пътуващите! И на всички весело настроение!

# 1 028
  • София
Ние вече се насладихме на спа-то следобед.
Хапнахме в механа с доста ориенталска музика и набързо се прибрахме да отмаряме в стаята. Blush

# 1 029
Добре съм вече, Ети. Даже много добре.
Минах все пак да ме прегледат. Изписаха ми нов антибиотик и сироп за кашлица.
Иначе, както започна гадният вирус за половин час, така и ме отпусна вчера следобед. Точно си мислех, че няма да се оправя и почна подобрението.

Видях хубави снимки. Уж четох, ама малко са ми размити последните дни ☺️

# 1 030
  • някъде другаде
Добро утро!
Последен работен ден за тази година.
То не че може да обслужваме граждани. Приключили сме финансово , и не може да ги таксуваме. А без такса са само призовките и смътните актове.
Болните , бързо да оздравяват.
На почиващите , приятна почивка.
На работещите лека работа.
Хубав да е деня на всички.

# 1 031
  • София
Добро утро!

Спят моите хора, но Гоги ще се събуди всеки момент. Честито на печелившите!
Тинна, полезна информация! Не знаех, но ще го имам предвид. Дано не се налага, де.

Хубав ден!

# 1 032
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Айде пак красотата ще струи от темата.
Аз съм с една млечна салата напред. С кисели краставички е. Ще ходя на пазар, ще направя и с прясна краставица.
Зеленчуците за руската салата са готови, яйцата и те. Месото утре ще го правя. Ако имам време, може и питка. Grinning
Руми, много се радвам Hug
На работа съм днес и утре. После малко ще почивам.

# 1 033
Добро утро!

Пътуваме за София ние. Дано няма панаири по пътищата.  Още се чудим дали днес да запрашваме за Бургас или утре. Май от мен ще зависи, ще видим как ще ми е кръстчето след първото пътуване.

# 1 034
На работа съм днес - ура!
Доживях да се радвам и на такова Satisfied

Али, дано кръстчето понесе пътуването. Ей го къде е Бургас после.

Вчера поръчах две книжки, днес трябва да пристигнат. Много приятно ме изненадаха.
Още повече, че едната е за подарък.

Хубав ден, момичета Nature High Brightness

Общи условия

Активация на акаунт