Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 310
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Бургас
Подаръците са вече минало, кой доволен, кой не, догодина повече.
Днес мисля игрите за вечерта, ще сме по-камерен състав,с внучките трябва да се стиковам, но още спят. Мисля да се смеем на "Кой съм аз", трябва да направя картончетата с известни личности.

# 1 036
  • София
Сутрешна гледка от мен и газ на сафари из планината след малко.

Всички болни да посрещнат НГ вече здрави ! Hug

# 1 037
Добро утро!

Пътуваме за София ние. Дано няма панаири по пътищата. 
И ние ще тръгваме.
Бях на тренировка, сега се суша, чакам принца и принцесата да благоволят да станат и потегляме.

# 1 038
  • Бургас
Добро утро!
Наспах се, допивам кафето и отивам на бърз пазар, дано е спокойно в магазина.
Не обичам хора около мен Simple Smile

# 1 039
  • Бургас
Свърших изключително много работа. Поръчах си кетъринга за почерпката в офиса. Пак за там -торта (специалано за Мари....всички,които са я опитвали  казват че е много вкусна. Вероятно е така Wink ) Взех си погача за утре, готови късметчета и сега ще се опъна малко да си почета книжка

# 1 040
Аз също съм на работа. Утре- също.
На всички пътуващи- лек път.

# 1 041
  • Бургас
Направих една баклава, че ми се яде Wink , не за друго, и с това ми се изчерпват задачите за деня. Имам час за маникюр, после не знам. ММ е на работа, Вики три часа и кусур на "Аватар", Марто ще го оставя у нашите и аз волна птица. За вечеря нямаме нищо и ще е или мезета, или цаца с картофи. Мотае ми се една торбичка цаца из камерата и май ѝ дойде редът.
За утре сме още с неясна програма, ама ми е и все тая.

Лек път на пътуващите, спокоен работен ден на трудещите си и лежерно на останалите!

# 1 042
Добър ви ден! Моите се отказаха сутринта от ски, та успяхме да отнетнем един нотариус ( работят, чак съм изненадана). Сега чакаме част от четата и поемаме към Белица.

# 1 043
  • Germany
Поразходихме се 2 дни, днес готвене и чистене ме чакат. Малко снимки от Страсбург и Майнц

# 1 044
Прибираме се вече ние. Всички ми е ток и жица. Лекарката ми е много готина, дано не я видя повече 😁

Легнах си на задната седалка,  така мога и до Истанбул да ида 🤣

# 1 045
  • Сливен
Браво, Али! Значи ще се ходи до Бургас! Дай Боже, повече никакви операции и болежки!
Ходихме да пазаруваме, в Кауфланд беше стълпотворение и кошмар! На касите за самообслужване хората пред нас толкова бързаха, че като си маркираха и платиха стоките, тръгнаха без тях, че ги връщахме Joy . Няма да си го причиня повече. Ако отида, ще е след пети.
Уж съм готова за утре, ще се съберем повече хора, но пък ще е по-весело, трябва да измисля една торта за първи. Вече правих морковена, шоколадова, пандишпаново руло, ядохме дипломат и френска селска / това от началото на ноември/ .  Не може да е Павлова. Направо нищо не ми идва на ум.

# 1 046
Тинна, Гараш 😁

Натоварихме си котките и тръгнахме за морето ние 🤩

# 1 047
ТИHHА, Рафаело, Египет, Тирамису, Червено кадифе, Бисквитена торта с маскарпоне и боровинки/или с течен шоколад, Парфе, Медовик, Банофи пай...

Але, Hands Thumbsup.

Готова съм за утре. С две приятелски семейства ще се съберем у нас. Разпределили сме си кой-какво ще прави, та няма драми и напрежение.
Буболечетата и те ще са при нас Heart Eyes. Поръчали са си кюфтенца и млечна салата.
Новото легло на Бръмбито е готово и монтирано. Ще е изненада за него. Няма да спи вече в "бебешкото" легло Joy.

Весело посрещане на Новата година, където и да сте. Да сте заобиколени от хора, с които ви е приятно Hands V.

# 1 048
  • Euskal Herria
Най-бързо и най-лесно ми е да направя чийзейк без печене. Е, не е класическа торта, ама става. Simple Smile
Отметнахме пазаруването днес, утре само нещо спешно, ако потрябва.

# 1 049
Привет, момичета!
Последен работен ден за тази година.
Сутринта ходих на ортопед, имам болка в коляното от няколко дни. Едва намерих лекар, който работи преди 5 януари. Доста бях притеснена, но се поуспокоих след прегледа, ще мажа и ще слагам лед.
Вчера за първи път от май месец насам изядох парче торта. Днес - още едно. Отпуснах се с яденето, надявам се да не
прекаля.

Общи условия

Активация на акаунт