Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 296
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 1 050
Новинка, важни са дните между Нова година и Коледа, не между Коледа и Нова година 😁
Каза тя, която за 10 дни е качила 3 килограма 🤣

# 1 051
  • Бургас
Стига с тези килограми... Смятайте си ги в евро ,нали ще влизаме в еврозоната Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 052
Направих заготовката за руска салата. Утре съм на работа, после една баница за компанията на момчето, а ние ще я караме лежерно. ММ си даде заявка за хапки с корнфлейкс, но може да останат и за следващия ден.

# 1 053
  • Бургас
Янче, точно чийзкейк без печене правих преди малко. Кокосов.
От един месец бях обещала на големия и все не остава време за него. Е, дойде му времето. Дано се е получил!
Отметнах и соленките, лозовите сърми. Накиснала съм и боба.
Утре бързите неща.

Але, весело да ви е!

Новинка, какво ти е на коляното? Бързо да минава!

За килограми не ми се говори.

# 1 054
Добро утро!
Вече мога да кажа, че днес ми е последен работен ден за годината...
Хубав и спокоен ден да имате, момичета! Послушайте съветите на Ем и не си давайте зор, а чилвайте!

# 1 055
Добро утро.
Няколко дни спях по 2-3 часа, тази нощ успях почти 8 часа. А имах възможност за още поне час и половина, но не ми се получи.
Днес съм на работа, неизвестно до кога. Приех поканата на приятелка да отидем у тях, надявам се да не закъснеем много. Но така или иначе основната работа трябва да я  свършим утре и в петък.
Пожелавам ви весело посрещане на новата година. Сестра ми предупреди на трапезата да има портокали, мандарини и нар. За благополучие. Не пречи да пробваме.
Хубав ден и не си давайте много зор.

# 1 056
Съни, как върви сглобяването на мебели? Вижда ли му се края?

# 1 057
Мари, вчера майсторът каза, че е готов и си изнесе всичко. Аз бях до 19 на работа и не съм видяла какво е станало. Последно в понеделник вечер ходих и беше се съобразил с исканията ми. Само шкафа за обувки не стана съвсем, но е много по-добре от преди и ще ми върши работа. Остава да се вържат пералня и съдомиялна, но там има особеност, та ще видим как ще стане. Един шкаф за спалнята също още не сме сглобили. Искам най-накрая да си сглобя дивана и масата, за да ги видя в цялост. Ако отметнем работата в офиса до петък, в събота може да отида и да почна да почиствам. Ако се наложи да работя, ще го оставя за следващия уикенд. Като цяло сме на 90 %.

# 1 058
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Съни, много се радвам Hug
90% си е екстра.
И аз днес съм на работа. Вчера доста се изморих, днес се събудих с болки в краката.
Много рано се събудих, в 4ч. Ако не поспя после, ще посрещна НГ като спящата красавица Grinning
Направих закуска на децата, сглобих салатите. После ще сложа месото да се пече и се надявам да има ядене и за утре.
Искам да направя едни сарми, щерката иска боб. Също искам да изляза и да пия кафе на спокойствие, но може и да е догодина Simple Smile
Хубав ден ви желая, момичета!
И весело да ви е!
И ако може да не се претоварваме Wink

# 1 059
  • при моите деца .....
Добро утро!
Не спах добре....
Но пък вечерта бяхме на гости и добпе изкарахме.
Хубав ден!

# 1 060
Добро утро!

Надпах се като сто лева нацяло 🤣Котките и те спаха, та имаше мир в къщи.

По-късно ще изляза до МОЛа. Искам да ди купя шушони за в къщи, бяла риза и кори за баница.

Студен, но слънчев ден се очертава тук, ще видя после любимия да мръднем някъде.

# 1 061
Ети, аз обратно на теб - отивам да я пия кафе, ако се наложи ще готвя догодина, ай сиктир 😆

Сега трябва и нар да купувам. Добре, няма проблем. Всичкото плод ще е на масата. Тъкмо няма да си личи, че не съм наготвила Whistling

Хубав ден ☀️
Да изпратим една хубава година и да посрещнем една прекрасна. Да сме здрави, щастливи и спокойни 🍀🍀🍀

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 08:32 от rummi_pl

# 1 062
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах и аз рано , а до късно гледах ТВ.
Много , много няма да готвя. Сама ще съм.
Колежка ме покани да отида у тях , но вече съм се настроила за вкъщи.
Нещо с новите лекарства не мога да оправя кръвното. Все е високо. Със старите беше 115/70 и се чувствах добре.
На 07.01 съм на контролен.
Започвам годината с лекари.
Момичета , желая ви весело посрещане на НГ.

# 1 063
  • На брега на реката
Добро утро и от мен, в последния ден на тази година!

Честита да е, порасналата щерка на Роди. Здраве, късмет и сбъднати мечти!

Ние в неделята си дойдохме на София и тук ще празнуваме. Децата си имат организация и ние решихме да се пошматкаме. Миналата година много ми хареса, да се мотая, да си гледам кино и да го карам лежерно и го повторихме.
За днес плана е да гледаме Аватар. Снощи гледахме Анаконда, ам не ми допадна особено. Да кажа, за който не знае, че и в Парадайса са сменили столовете и ако не ти харесва киното, можеш да поспиш, аз дремнах лекичко. Joy

Руми, радвам се, че си по-добре.

Носталгично ми е, за Българския ЛЕВ! Последен ден, като официална валута! Искам си ЛЕВА, но никой не ме пита .
Сега трябва да свиквам с евро и еврейчета /цента/.

Весело посрещане на Новата година!

# 1 064
  • Бургас
Добро утро!

Допивам кафето и отивам за мандарини Joy , че сал една е останала. После мисля да изкъпя, масчица, книжка, почивка (не че съм се преуморила), може един парк като за последно тази година да направим с на Марто приятелчетата, ако позволи времето.

Довечера ще сме в свекърва ми. Една млечна салата трябва да направя, привечер и едни кюфтенца от червена леща, че да са топлички. С Вики по някое време ще се изнесем към площада заради Криско, който ми е малко съмнителен, че гледам и участие в бар във Варна има по същото време. Не знам коя ще е по-прецаканата публика, сигурно ние, че ще сме навън на студа Joy

Хубав да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт