Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 292
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 1 065
Момичета, желая Ви весело посрещане на новата година и нека да е здрава и щастлива! 🥰😘 Ние сме вкъщи довечера, заради пътуването за рождения ми ден. Ще разказвам. Ще направя месо, салати сме купили и една лесна торта с заквасена сметана и плодове. Ще занесе храна на щерката, че е нощна довечера. Иначе ще сме пред телевизора🙂

# 1 066
  • Germany
Добро утро!
И аз нещо не спах добре, та ще посрещам НГ като Ети полуспяща. Гости ще имаме довечера, салати ще носят те, ние ще опечем ребра и ще направим баница и това е. Един кекс съм обещала на малкият за неговото парти и съм готова. Стресова година ни беше, но щом я изпращаме здрави и в пълен състав е била добра година. Попътувахме доста, надявам се и догодина да е така. Пожелавам си да сме здрави и спокойни и да мрънкам само тук и само за незначителни неща Simple Smile
На всички ви пожелавам весело посрещане и много щастливи моменти с любимите хора през новата година! Да се хвалим, да си мрънкаме и да се подкрепяме и да пазим добрият тон в темичката ни!

# 1 067
  • София
Добро утро!

По-добре съм и се заех да готвя. Направих картофена супичка, за да може и Гоги да хапне и баница. По-късно ще си изпържим картофки на жарта и някаква мръвка. Сега седнах да си допия кафето.

Весело посрещане на новата година!

# 1 068
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Пия кафе и отивам да готвя.
У дома ще сме си всички! Не ми се ходи на центъра, студено ми е, а и лудница!
Момчетата и те май ще са вкъщи, че приятелите им не са в града.

# 1 069
Аз станах, пих кафе, поспах още два часа и сега закусвам 🤣

Ще отивам до мола и после на разходка до Несебър. След това сигурно пак ще дремна 🤣

# 1 070
Днес се събудих в 10:30, направо не повярвах.
Карз, наболява ме коляното само при ходене, на прегледа при различните усуквания не ме болеше. Възпаление било.
Готвенето го оставям за следобед, отиваме на шопинг.

# 1 071
  • Бургас
Рапортувате гледам, коя с какво е насмогнала в приготовленията. Да се включа и аз. Вчера направих торта Черния принц, днес само украса от горена захар ще добавя. За обяд имаме боб с кисело зеле, довечера сме у дъщерята. Другите заминаха да празнуват с още две семейства с малки деца. Минаха да им дам от сладките и коледния кейк, да се изяжда. Весело да си изкарате, ако не се видим повече тази година в темата- усмихани да я посрещнем и да я изпратим след 365 дни!

# 1 072
Ето я, красива стана, дано и да е вкусна🙂

# 1 073
  • Euskal Herria
Снощи изпекох чушки и патладжани, днес съм свела шетането до санитарния минимум. То за двама души не е нужно кой знае какво. Традиционно ще посрещнем два пъти новата година - според часовата зона, виртуално с децата - всеки в неговата си държава.
Бел, може ли рецептата за Черния принц, моля? И евентуално снимка, ако имаш.

# 1 074
  • Бургас
Хората се изтрепаха са готвят, ние с ММ сме в Юск. Защо? Защото преобзавеждаме кухнята и купуваме нови столове

# 1 075
  • София
Ние се разходихме из града днес, малко Спа и после сме готови за партито. Хубаво ми е понякога други да мислят за готвенето. Grinning
Една снимка от 1600м от вчера.

Весело посрещане на новата година на всички!

# 1 076
  • Бургас
Хората се изтрепаха са готвят, ние с ММ сме в Юск. Защо? Защото преобзавеждаме кухнята и купуваме нови столове
Усещах, че ще свършите нещо по празниците Simple Smile

# 1 077
  • Бургас
Усещах, че ще свършите нещо по празниците Simple Smile
А всъщност излязохме за шампанско и млечна салата

# 1 078
  • Варна
Весело посрещане на новата 2026 г.!
Днес купонът ще е у нас и с моя мъж се раздаваме в подготовката. Grinning
Музиката вече гърми!
Наздраве!

# 1 079
Весело посрещане на новата година!

Общи условия

Активация на акаунт