Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 290
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 1 080
Прибрахме се ние, ще направя руска салата, чушки и патладжан извадих вчера от фризера за кьопоолу, една торта с кори Медовик ще спретна, от ММ пържолите.
Нещо съм се объркала, че има Мохито в МОЛ София. В Калиопе ми намигна едно палто, мерих, но се отказах. И да не съм капо си купих парфюм.
Весело посрещане на Нова година!

# 1 081
  • при моите деца .....
Привет!
Дремнах на обяд, направих салата Снежанка, пазарувах за вечерта....
Минавам да ви пожелая весело посрещане на новата година!
Нека 2026 година да е изпълнена със здраве, пътувания, походи, купони!

# 1 082
Ох, Лина, семейството ви е уникален случай! Да се чете като комплимент!
Момичета, весело посрещане на Нова Година!

# 1 083
  • Телиш/Плевен
Здравейте, момичета! Hug

От известно време се чувствам много по-добре и през новата година пак ще сме си заедно. Heart Щастлива и благодарна съм, че още ме има тук и ценя повече от всякога всеки един ден. Имах наистина много интересна година, надявам се следващата да е още по-добра.
Вкъщи ще сме и ние, тихо и кротко ще празнуваме.

Пожелавам ви весело посрещане на Новата година и много споделени мигове с любимите хора. Hug

# 1 084
  • някъде ... тук ...
Свършиха ми лайковете, та да си знаете, че исках на всичките последни 4 страници постове да сложа палче Simple Smile

Поздрави от Нафплио. Много го харесвам този град! Днес се пукаше по шевовете от народ. Успяхме и маса в ресторант за тази вечер да запазим. След малко излизаме...

Весело посрещане на новата година! Да е здрава, щастлива и успешна!

# 1 085
  • София
Здраве, късмет, спокойствие и споделена любов да има във всяко наше семейство! Децата ни все така да са здрави, умни, красиви и да ни носят много поводи за гордост и усмивки!
Новата година да сбъдне на всяка от нас поне по една мечта 🍀

# 1 086
  • югозапад, под "Марков камък"
Весело посрещане на новата година,  момичета!

# 1 087
  • Бургас
Ние хапнахме и вече сме полегнали.
Малкия играе на игра, големия излезе.
Чакам да стане 12ч и да отворим шампанското и може да си лягаме Simple Smile
Всичко сготвено се хареса. Получиха се нещата. Всички доволни!

Весело посрещане, момичета!

# 1 088
Идвам да се похваля с късмета на седмокласничката: ще влезе в желаното училище😎

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 11:37 от Лятo

# 1 089
# 1 090
Честита Нова Година!
Да сме здрави, засмени, щастливи, обичани и обичащи! Много усмивки, нови дестинации и страхотни приятелства! Нека 2026-та е прекрасна година 🍀🍀🍀

# 1 091
За много години, момичета! Здрава, щастлива и успешна година. Сбъдвайте мечтите си и бъдете обичани.

# 1 092
  • Бургас
За много години! Да има здраве, щастие и любов в домовете ви!

С Викчето посрещнахме НГ на площада с Криско и Вениамин. Аз се раздадох на песни и танци, нищо че знам сигурно по една-две думи от песен, иначе добре си ги насосвам Joy, а тя, заради която отидох, седя като истукан, защото ѝ било странно, че е с мен. После ММ и Марто дойдоха да ни приберат, та завъртяхме и по една въртележка, хубаво да ни дообрули вятърът. Пих някакво греяно вино и подозирам, че по-късно днес ще съжалявам.

Лято, да ѝ се сбъдне късметчето на седмокласничката!
По-късно днес ще си теглим ние. Ще трябва да крадна идеи от форумните, че да не се тормозя да ги мисля.

# 1 093
За много години, момичета!
Здрава и щастлива да е новата година!

# 1 094
  • на Мелмак
За много години и от мен!
Здрави да сме всички, много щастливи, да си хвалим децата и да споделяме хубави емоции и пътешествия!

Общи условия

Активация на акаунт