Звездни Компромати- Декември'25

• 255 312
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 705
  • Glasgow
И на Ким и Кание така, сигурно са на една възраст с Айви, а изглежда като някоя по едра сестра на майка си
Скрит текст:

# 706
Джъд Лоу, Кейт Уинслет&Камерън Диаз
Скрит текст:
Пенелопе Круз и Том Круз
Скрит текст:
Джошуа Джаксън&Кейти Холмс
Скрит текст:

# 707
  • Пловдив
Пенелопе Круз с ринопластика ли е? Тук е някак по-обикновена от сегашното й аз.

# 708
 Приятно да гледаш млади хора. Да имаше машина на времето, като няма - има стари снимки .

# 709
  • Glasgow
Веселяшка, виж какво ми излезе днес за Майкъл, вижда съпругата си в реклама за няколко секунди и се влюбва. Мисли, че тя е в Бразилия и е готов да пътува до там, а тя е в Лондон. Отрязва го 10 пъти преди да се съгласи на среща. Заедно са оттогава и той отказва алкохола и цигарите заради нея🥰(нямам представа вярно ли е)
Скрит текст:

# 710
Моята почти 13 годишна дъщеря изглежда като бебе пред Блу айвито.

# 711
  • Наблизо
Блу Айвито не ми прилича толкова на Бийонсето,баш на баща си е,но гримирана.

# 712
Веселяшка, виж какво ми излезе днес за Майкъл, вижда съпругата си в реклама за няколко секунди и се влюбва. Мисли, че тя е в Бразилия и е готов да пътува до там, а тя е в Лондон. Отрязва го 10 пъти преди да се съгласи на среща. Заедно са оттогава и той отказва алкохола и цигарите заради нея🥰(нямам представа вярно ли е)
Скрит текст:
Да, историята им е трогателна❤
Доколкото знам, вижда я в реклама по телевизията през 70те и моментално е пленен от нея. Търси координатите й в продължение на две години, но я спечелва и са заедно от 1973 насам, имат две прекрасни дъщери
Много класна двойка.
Той е голям ерудит, удоволствие е да го слушаш, истински британски джентълмен в моите очи, владее самоиронията до съвършенство и черния британски хумор му е на сърце. Всяко едно негово изказване е запомнящо се. Въпреки по-скоро нестандартната си визия, има лудо обаяние за мен❤

# 713
  • До морето
Блу Айви и Норт си приличат баш на ония от махалата дето ги женят на 12-13 и е много важно да изглеждат като жени и сексуални обекти.

И милиони, и милиарди да имаш - гетото си е гето и гените са си гени.

(Знам, знам, че и двете майки не произхождат от бедни семейства, ама....)

# 714
  • София
Нина Добрев
Скрит текст:
Кая Гербер
Скрит текст:
Риана и Роки с децата си
Скрит текст:
Кейт Уинслет за списание Grazia UK
Скрит текст:

# 715
Някой знае ли, кой седи зад профила Данчо полицая във фейса?

Една адвокатка....

коя?

# 716
  • София
Блу Айви си прилича на мама според мен. И изглежда наистина много зряла за възрастта си.
Скрит текст:

# 717
Грация доста са изпънали Кейт Уинслет. Слагам скрийнот от скорошна поява в телевизионно предаване.
Скрит текст:
Хубава си е Кейт, не е имало нужда да я замазват.

# 718
Скрит текст:

Попадна ми днес Сиромахов, малко ми е като Венета и Тошев драмата.
Сега като обявиха края на правителството, да видим какво ще последва.

# 719
Сиромахов без всякакво място за съмнение и недомлъква твърди, че Слави играе заедно с Борисов и Пеевски...

Общи условия

Активация на акаунт